Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)
Raspunsuri - Pagina 8
ancamak spune:
am papat o lingurita de avocado. tare bun a fost
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
camy81 spune:
SALUTARE
In sarsit pot spune ca incepe sa manance mai bine Carina azi dimi a papat iaurt simplu cu banana si un biscuite tare ia placut
Eu insa sunt distrusa azi greu ma stapanesc sa nu plang sa nu ma vada Ale asa,referitor la 2 copii e foarte frumos cand o vad si eu pe Ale cum o iubeste si ii da jucariile are rabdare cu ea e frumos ce mai dar pot spune ca e si greu asa o sa va povestesc ce am patit ieri: am fost la plimbare prim mol iar la un moment dat am hotarat sa stam la o masa sa pape Ale de la MC Donald"s si eu cu tati ne-am luat cate o inghetata, la un moment dat eram atenta la Ale sa nu se picure pe haine si poccccc Carinuta era cazuta sub masa cu scoica peste ea(era in scoica) asa a facut Carina prima data cunostinta cu BETONUL in viata ei m-am simtit asa de vinovata si inca ma simt am tot apasato peste tot si eu si sotul dar nu da semne de dureri nicaeri offff doamne ce sperietura am tras
gata cu gandurile rele sper sa imi treaca azi si sa uit ce sa intamplat
citesc din urma si sper sa revin
si la noi e ft urat afara vremea asta cred ca vrea sa ne termine pe toate
Mari-Mariuk spune:
CAMY, stai linistita daca ai apasat-o peste tot si era ok. trebuia sa cada si ea macar o data
Vlad are gingia umflata putin si e rosie, isi baga mainile pana la cot in gurita si plange des. E clar, ne astepta muscaturi si cu dinti Temperatura nu a mai facut.
ANCa, bravo lui Andrei pentru ca papa!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
Am pus azi in supita cateva frunze de spanac, si a iesit tare bun.Desi am papat circa 100 ml de supita noi tot dupa laptic plangem.
Nu stiu de ce i-a aparut in jurul guritei niste bubite, sa fie oare o alergie? Intrebam medicul de familie maine ca mergem la vaccin.
am trecut la somn
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
mari_paun spune:
buna feteleee
azi i-am datr lui /pit suc de mar cu morcova baut cu canuta cca 40 ml
deci: incepem sa papam si altceva in afara de LM
peste 2 zile are juma' de an
va aduceti aminte ce ne incurajam in toamna? ori anul trecut pe vremea astta cum ne luptam cu greturile? care analiza baia de la serviciu?
heeee, ete asa ne facem mari si intr-o zi sper sa le facem o petrecere ...sa ne cunoastrem si sa se cunoasca si bb-ii nostri
va puip fetelor ca m-a apucat melancolia
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Neatza. Beau si eu cu intarziere cafeaua cu voi. Am pus 2 poze cu noul look Citesc din urma si revin. Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010 https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE# https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE# |
sa-ti fie de bine, sunteti 2 frumosi arati de 18 aniheeeee, tinerete!!
eveline spune:
Azi am mers la dr si am luat-o si pe Bia chiar daca nu mai are febra. Bine ca am luat-o: are bronsita si a trecut pe antibiotic.
Darian e virozat si tuseste un pic, nu luam decat antitermic si sirop de tuse. A zis in prima faza Eurespal dar n-am vrut deoarece are un gust oribil dupa parerea mea asa ca luam Rhiatinol cu gust de zmeura. Daca nu trece febra in 3 zile sau daca se agraveaza tusea revenim la dr sa ne prescrie antibiotic si pentru el. Doamne, sper sa scapam....
E marait, vrea numai in brate, urla....of
Revin
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Bianca-Elena spune:
ai vostri beau din canuta ca a mea nu vrea,se joaca cu motul acela dar nu bea.
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#
nushulica spune:
in ce combinatii dati copiilor avocado?ca eu lui david nu i-am dat dar as incerca la stef(si poate asa il prostesc si pe david)
edit:si inca o intrebare:Pcum arata un avocado copt si cum arata unul crud?[:P]ca sa stiu ce sa iau
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca-Elena ai vostri beau din canuta ca a mea nu vrea,se joaca cu motul acela dar nu bea. Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010 https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni# |
azi prima data, inca nu s-a prins care e faza insa se chinuie sa traga, la inceput si-a tinut singurel canuta, apoi a obosit si i-am ztinut eu canuta
La multi ani si de la noi pt toti sarbatoritii zilei