Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Mariuk, -am pe Vladut sa nu mai faca febra si te astept maine cu vesti bune.
Adelina, -am Darius ca a fost destul de cuminte si felicitari pentru dintisor. Gogosica mea nu da semn ca vrea sa devina iepuras
ramonasita, bine ai venit!!!
Noi am fost azi la petrecere - a fost ziua lui tata, Matei a fost cuminte, cand am ajuns a vrut sa planga dar l-am luat in brate si s-a linistit. Nu stiu de ce mi se pare ca se comporta diferit, mai serios, cand nu suntem acasa. Eu as vrea sa fie sociabil, dar e cam timid.
Mi-am facut curaj si M-AM VOPSIT!!! Sunt dark violet adica un visiniu-mov, acum trebuie sa ma obisnuiesc cu nuanta.
O seara buna si o noapte linistita cu putine treziri!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi ssuntem in plin puseu de crestere!papam asa: la 10 dim, 120 mlsuc de morcov+mar, lapranz 100 ml piure de legume cu carnita, pe la ora 18 vrea supita,vreo 60 ml, iar pe la orele 20, piure de morcov+mar+banana.asta e ceea ce am reusit,pt ca mi-a facut intoleranta la laptele integrat in cereale si la cereale si........am renuntat,ramanad la meniul de mai sus la care se adauga generos laptic de la mami,mmmmmuuuuuuuuuuuuuuult,mai ales noaptea,tot din 2 in 2 ore!
sunt zombie,dar Sebastian a crescut 22 de cm si are de 4,2 ori greutatea de la nastere,asa ca Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului!

saptamna asta am ajuns la pastila nr 1000 de galafor.ceaiul pt lactatie nu l-am mai numarat.
Multumesc lui Dumnezeu am laptic gras si mult.

eu am mai dat jos cevakg,dar ma mentin bine ca schelet cu bust de cupa C spre Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Azi am intrat ceva mai repede :D. Multumesc pt raspunsurile legate de dintisori.

Multumesc fetelor pt aprecieri.
Ana25, chiar a fost ffff bun torul (Codrina si mie tare imi plac produsele de acolo). Am vazut-o pe Maia, ce mai, fetita mare, a trecut la perina.

pop_adelina, cu cat ceva e mai greu de atins cu atat dorinta de a avea e mai mare, deci succes Darius. wow, apare un dintisor, bine ca e fara febra, poate aveti noroc si nici nu va face. Eu tare ma bucur pt voi, astept si eu momentul cu nerabdare.

camisv, pupam pe Tudor sa treaca cucuiul, acum e baietel mare cu dintisor :).

doina_1984, nu am avut probleme sa nu vrea LP (din fericire, ca am auzit si de cazuri in care refuza LP). Dar parca acum cand nu prea mai am, tot deschide gurita sa-i dau san, i-l dau si ea se apuca sa traga (o fi inceput sa-i placa) dar daca nu este ii dau biberonul cu LP si il accepta. Asteptam poze cu noul look.
Din fericire tot ce i-am dat pana acum a acceptat de la LP (e feluri) cereale, si acum fructele si legumele.

histamina, felicitari pt evolutia micutului.

Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Cafeaua e gata!
NIKE, ! Alte cuvinte nu gasesc sa iti spun decat BRAVO si DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE!
Vlad nu a mai facut temperatura peste noapte, in schimb a tot plans si si-a bagat manuta in gurita de fiecare data cand plangea. Deci e clar: ne ies dintii cu scandal mare inainte. Dar trecem noi si peste asta.
Azi la 4 jumate mergem la pediatra si apoi (daca ne incadram in timp si daca e libera) la neuropsihiatra.
O saptamana excelenta va doresc!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Adaug si eu o mare cafeluta cu miere si lapte si capucino pentru cine doreste.
N-am mai dormit de mult asa de prost, sper sa nu se adevereasca ce-au spus "cititoarele in stele" despre cei din zodia Berbec.
Doina sunt sigura ca-ti sta foarte bine. Asteptam poze.
Vad ca primavara isi urmeaza cursul firesc, asa ca ....

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! mari, muuuulta bafta la control, sa fie doar dintisorii si sa iasa repede repede!
histamina, wow ce mancacios ai tu acolo, felicitari!
doina, poooozeeeee!
anca, eu nu cred in horoscop, fi optimista si asa cum iti impui, asa iti va fi ziua! eu voi avea o zi superbaaaa, chiar daca e urat afara si Darius e marait!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, chiar nu sunt fan infocat horoscop. Dar azi noapte ( eu n-am patit niciodata) mi se parea ca nu respira, aveam tendinta sa-l iau in pat langa mine, a mai picat si curentul si urla ups-ul.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Buna mamici,ce mai faceti?
Noi am avut o perioada mai agitata dar acume mai bine.Eu sunt racita rau si sper sa nu ia si Maia care e o maimutica,sta numai in picioare in patut,asta face toata ziua si acum si-a gasit obiceiul sa-si dea si drumul la manute si poc cade,problema e ca avem patutul de lemn si isi mai face rost si de vreun cucui.
La noi e urat afara,ne-am saturat de stat in casa.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Anca, offff, cand se intampla se intampla!
Bianca, pupam Maiuta sa nu ia raceala si tie iti uram insanatosire grabnica!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaaa!!!

Pupam dulce sarbatoritii zilei: IRINA, MATEI, MARIAN si MAYA! Sa cresteti mari si fericiti, pui frumosi!
De la o anumita mamica eu astept tooort!!!

ANCAMAK, da-l incolo de horoscop, eu nici macar nu ma mai obosesc sa-l ascult! Incearca sa-l eviti pentru ca uneori mai avem si noi tendinta sa ne facem ziua dupa el, chiar daca nu constientizam

Apropo de horoscop, sa va povestesc ceva haios: eram eu virozata/virusata, abia venisem cu Tudor de la tratament bla bla, nu eram in cele mai bune momente... cand ii aud pe ai mei comentand in bucatarie ca au auzit ei un horoscop care zicea ca astia din gemeni au o perioada grea, si mai dadeau exemple... Teo Trandafir si Zavoranca

DOINA, wowww ce schimbare! musai trebuie sa ne pui poze!

NIKE, cu Dumnezeu inainte! Amandoi sunteti niste invingatori! E o minune cand vezi cat de micut era la nastere si ce marisor si frumos e acum!

MARIUK, asta e, prea era cuminte Vladutul tau! Sper sa fie supararea numai la primul dintisor, ceilalti sa iasa fara scandal.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput