Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ANCA, felicitari, ce baiat voinic ai!

EVELINE gandeste asa, la cat de grea a fost perioada asta, macar e si ceva bun, ca au disparut cateva kg. Eu moarta-coapta chinuita si dormita pe un colt de pat de spital n-am dat jos un gram. Cat despre calitatea laptelui... nu stiu ce sa zic, cred ca oricum scade dupa cateva luni. Eu zic ca e bine ca ai apucat sa ii dai lui Darian cate ceva inainte de boala, pt ca acum poti continua si el e deja obisnuit. Daca scade productia de lapte, are de unde sa-si ia nutrientii. Ar fi fost mai rau daca nu ar fi primit nimic pana acum, ca era musai sa astepti sa treaca boala pana sa incepi...

Ma gandesc tot mai serios sa incep sa ii dau si legumele inainte de 6 luni. Nu mai avem asa mult pana atunci si eu cred ca e pregatit pentru asta.

MARIUK, e bine ca ai actionat repede. Asteptam vesti cu dintisori!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mari-Mariuk, eu zic sa faci cum simti...si eu am oroare de orice medicament si mai mult cand are atatea contraindicatii. Intreb si eu cevaa ca n-am idee: daca apare o alergie, de la legume, fructe, medicamente, trebuie obligatoriu sa ii dam ceva? Nu pur si simplu eliminam cauza?
bebecris26, eu nu-i dau decat vigantol si pediatra mi-a zis ca atata timp cat e vioi, mananca, ia bine in greutate nu trebuie sa-i fac analize ca pot sa-l traumatizez. Poate asa are el tenul - mai alb, zic si eu.
ancamak, felicitari!!! -am curajosul

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Stati pe-aproape, fac alt capitol!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna mamici si bebici
Sunt tare necajita. Am fost la dentist ca am o problema la un dinte din fata si acum ma doare rau de tot. Voi ati luat antibiotice fara probleme? ma refer la ampicilina

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

doina, de ce sa-l traumatizezi? eu i-am facut analize si mai mult s-a enervat ca l-am tinut imobilizat decat orice altceva! dar il tin imobilizat si la masuratori si la fel se enerveaza si plange, sau cand ii dau picaturile, ca al meu nu prea deschide gura, deci mie nu mi se pare ca ramane traumatizat in urma unei recoltari de sange! si al meu e mai albicios si mi-a zis dr de fam sa-i dau fier ca-i anemic, dar am mers si la pediatra si mi-a rec sa fac analize si intr-adevar a iesit ca-i anemic chiar daca era foarte vioi si primele 3 luni a luat bine in grutate, doar in a 4-a a luat putintel! eu nu i-as da nimic fara analize, dar le fac periodic ca sa fiu eu impacata! la varsta asta ei oricum uita fff repede!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Haideti sa mai discutam si in noul capitol

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput