Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

eu incep sa-i dau fier de maine. Poate ar trebui mai multe lichide, chiar nu stiu ce sa zic.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Lora , Ionela , Adelina , Ana , multumesc pt (re)primire.

La mai multe lunite ! cu sanatate sarbatoritilor de azi : Andrei, Laura si Tudor

Mariuk, pupici voinicului, poate o fi fost si la voi vreo dermatita de contact...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata! (hai ca am apucat sa spun)

sarbatoritii, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si destepti

Vin si eu cu o intrebare: daca ati trecut de 6 luni, ati schimbat si LP (pentru cele care mai dati completare sau sunteti pe LP). Eu i-am dat de dimineata lui Tudor LP NAN2 pt. prima data (cu lingurita, bineinteles) si apoi dupa vreo juma de ora a vrut si san, a papat si a adormit ... dar la 5 min a varsat tot ce a mancat. Era saracutul uimitt de ceea ce i se intampla, avea fata plina de lapte. O fi fost schimbarea brusca a LP?

Iesim afara ca e soare

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Azi nu m-am prezentat la cafea ca am fost lenesa...

Pupici pentru sarbatoritii Andrei, Laura si Tudor!

ANCA, ti-am admirat juniorul, e asa dulce!

BIANCA-ELENA, eu ar trebui sa-i dau fier si vit c. Zic ar trebui, pt ca nu reusesc, pediatra mi-a zis sa i-l dau intre mese, la distanta de min o ora de masa, ori el de ceva timp mananca din ora in ora...

Btw, e vreun puseu de crestere la varsta asta??

Ce-i cu ORAMONA? parca n-am vazut-o de ceva timp...

MARIUK, sper sa nu fie nimic serios cu petele alea...

CAMI, plimbare placuta!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - Cica e un puseu de crestere pe la 6 luni apoi la 9. Merge si la 5 luni jumate...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

DONNA - Cica e un puseu de crestere pe la 6 luni apoi la 9. Merge si la 5 luni jumate...

O fi... ca alta explicatie nu vad, ma dor sanii ca la inceput de cat a supt in ultima vreme...

La voi cum e situatia? Cum se simte Darian?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Inca e cu febra si mofturos. Cu toate astea a mancat branza cu fructe azi si incerc sa-i dau si legume... Ce ma termina la propriu e ca nu doarme bine, e agitat incontinuu. Si asa dintr-odata incepe sa urle...da sa urle nu sa planga, pana raguseste...si abia il calmez.... Ma termina psihic si fizic...am cu 6 kg mai putin ca sapt trecuta.
Si fiica-mea se muceste si e pe antibiotic
Na, ca m-am plans destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,EVELINE !!!!6 kg !!! Iti mai dau eu 10 de la mine!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

ANA - pe de o parte ma bucur, pe de alta parte nu stiu daca-i tocmai OK sa slabesti asa pe fond nervos...iti dai seama ce calitate are laptele meu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
O sa raspund si eu la cateva subieste, dar nu stiu exact cine le-a deschis.
Legat de cantitatea de lapte - Matei bea cam 170-200 ml la o masa si are 6 mese pe zi, precizez ca jumatete din cantitate este LM si jumate LP.
Si mie imi cade parul foarte mult, din cauza asta am preferat si sa ma vopsesc in speranta ca nu va trebui sa ma mai vopsesc asa des cum o faceam cand eram blonda.
-am toti bebeii bolnavior si sa veniti cu vesti bune.
LA MULTE LUNITZE TUTUROR SARBATORITILOR!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput