Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata !
Vladut sa nu fie ceva boli ale copilariei.
D de o saptamana are un punct negru pe fata , cand a aparut m-a mancat ....sa incerc sa strang si de atunci nu-i mai trece , parca e si vanat pe langa( azi mergem oricum la dr , poate ma ca am umblat la el )
Legat de muls (oricum e un subiect sensibil aici) eu scot de la un san mai mult , media 120 , sunt zile cand scot si 160 , iar de la celalalt cam 80 dar mai ramane in san ca nu am rabdare sa dau atat la pompa .
EU NU CRED ca doar bebele stimuleaza , in cazul asta trebuia sa nu mai am lapte de multa vreme si iaca sunt 5 luni ( eu vreau sa se opreasca , el nu si nu )

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Cald nu a fost, ca am redus temperatura in casa destul de mult, hainutele sunt de aseara pe el, ca mi-a fost lene sa-l mai schimb acum, mai ales ca la 11 vrem sa iesim afara, iar bubitele alea sunt mai mult pete, doar cateva au varf alb ca niste cosuri, nu sunt cu lichid in ele. I-am dat azi dimineata vit.C, la recomandarea pediatrei si ma gandesc la ele ca i-au produs alergie...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !!!
Anca am vazut pozele cu Andrei,e un dulcic !!

Fetele care dati lp la bebei,cati ml papa la o masa si cate mese de lp au pe zi bebeii vostrii????

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonasita

Iasmin, dupa ce iti faci cont pe picasa google, ce faci mai departe!

ramonasita dupa ce iti faci cont(album) pe picasa,il incarci cu pozele tale. Pt a putea incarca poze in album,iti descarci in calculator un program din picasa(picasa 3).Dupa ce ti-ai facut albumul,il setezi sa fie public pe web. Apoi dai "copy", copiezi link-ul,intri pe forum la profil personal.Dai editare profil,(pt asta trebuie sa bagi parola ta de user),mai in josul paginii ai optiuni +/-.Dai clik pe +,si acolo iti scrii la semnatura ce vrei si dai "paste" si atasezi link-ul cu poze. Dupa aia salvezi si o sa-ti apara semnatura si link-ul cu poze de cate ori postezu un mesaj pe forum.
Sper ca t-am explicat bine,si ca o sa te descurci!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning bomboanele
am vazut poze cu vald si Andrei...sunt superbi
numai copii frumosi
la multi ani sarbatoritilor
mai revin ca ii fac suc de fructe lui Pit si s-a trezit acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!
Sper sa-mi aduc aminte tot ce vroiam sa va zic caci iar is zombie dupa o noapte alba de plansete+febra.

BEBECRIS - spuneam ca i-as da doar LM lui Darian acum cat e bolnavior si mofturos insa ieri tot i-am dat un castronel de banana+avocado si l-a ras imediat. Fructele le-am amestecat si eu de la inceput. Daca nu a facut alergie de la niciunul nu va face nici de la amestecate. Mult succes!

MARI MARIUK - l-am vazut pe Vlad in poze, e superb. Sper sa fie doar o dermatita de contact bubitele, sa ne tii la curent cu ce a zis dr. Multa sanatate!

RAMONASITA - eu nu-l tin pe Darian cu caciulita decat afara. In casa niciodata. Daca mie mi-e bine si lui i-e bine. Daca vrei sa-l tii cu caciulita dupa baita sa te asiguri ca e foarte bine sters/uscat pe cap, caci daca ramane ud si-i pui caciula mai rau ii faci. Si da, al meu tot asa freaca din picioare, nu rezista nicio soseta in picior la el

IAZMINN - minunate pozele cu Eduard, sa va traiasca!

ANCAMAK - am vazut si pozele cu Andrei, e un dulce!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Just me, e vorba de termen lung, adica peste un an in lactatie, spre doi.
Cateva luni aproape orice mama isi poate mentine lactatia din pompa. Pompa scoate laptele, dar nu integral; bine, fara lapte deloc nu ramane niciodata sanul.

Mergi la inceput

Nici eu nu-i pun Maiei caciulita in casa.La inceput,in prima luna o tineam numai cu caiulita in casa,pana m-a luninat MAI3().Dar acu nu-i mai pun nici dupa baitza. Si picioarele ii merg la Maia de zici ca-i Duraccel.Ii spunem pistonela.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am facut programare la medic sa vada bubitele lui Vlad si...MINUNE! s-a trezit din somn acum si nu mai are decat langa urechiuse Poate ne ia la suturi ca am facut-o sa ne programeze

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Sarbatoritul sta in carut si supervizeaza lucrarile de primavara. Sef de mic

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput