Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonasita spune:
i-am dat add photos, si mi se incarca pana maine!
ce in crearea contului pe picasa nu merge!
mersi oricum, pup.
emylyya spune:
asa m-am gandit si eu Adelina, fara sa atinga nu are niciun farmec
idalis, lasa ca vine el jumperoo-ul!
oricum, distractie maxima cu el. voi face un filmulet sa vedeti!
Mari-Mariuk spune:
Multumim fetelor de aprecieri!
Noi ne baga la nani. Va dorim o noapte linistita!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
bebecris26 spune:
Fetelor voi dupa cat timp a-ti inceput sa le dati mai multe fructe amestecate?. Am inceput diversificarea de 2 sapt si i-am dat pana acum doar cate una sau doua dar as vrea sa ii amestec mai multe.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
pop_adelina spune:
iazmin, foarte dulce Edi!!!
Mariuk, e mortal Vladutul cel mare! sta deja in picioare, ce a mai crescut!
idalis, hai ca imediat trec 3-4 zile si-l vedem si pe Hercules in actiune!!!!
bebecris, eu una(nu prea am respectat regulile) i-am amestecat din prima marul cu morcovul, legumele din prima le-am pus mai multe, apoi la fructe am bagat para, branzica si nectarina! si le mai combin pana mai bag si altceva! voiam si avocado dar nu era copt si apucasem sa-l curat!
ramonsita, daca ti-ai facut cont pe picassa, ar trebui sa ai optiune de adaugare poze! nu inteleg ce nu ai reusit, da-ne mai multe detalii! daca ai reusit sa pui poze si nu reusesti sa ne areti link-ul, pur si simplu il copiezi si apoi intri aici pe DC la profil personal, editare profil, optiuni, semnatura si pui link-ul acolo!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Buna fetele~
noi am facut baita si am trecut la somn.
cum v-am mai spus deja ne rostogolim pe toate partile, l-am gasit pe marginea patului( s-a dus linistea mea).
Deja ma gandesc cu ce va servesc maine, ca doar facem 6 luni. Maine mergem si la vaccin, asa ca revenim cu date noi.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
emylyya spune:
bebecris, eu i-am dat prima oara cate un fruct, sa vad daca are reactii alergice si daca n-am observat nimic, a doua zi am combinat fructele / legumele deja observate. adica, daca astazi i-am dat morcov si maine mar, poimaine i-am amestecat marul cu morcovul, samd
LilianaR spune:
Eu nu sunt fan suzeta, al meu o tine insa cand ii e somn. Se linisteste mai bine cu ea sau cu tzitzi. Si cum nu pot sta jumatate de noapte arcuita de spate... in timp a acceptat suzeta.
Nu ca ii afcea placere la inceput, o scuipa de cateva ori pana o primea.
Acum doar adormim cu ea. Cat despre dezvatul de maini, nu e chiar usor, depinde de copil. Sor-mea si-a supt degetul pana la 5 ani. Si cu bagat in de toate, cu toate prostiile mintita, amenintata, rugata, cu exemple etc. etc.
Asa, suzeta i-o iei, plange dupa ea 3 aile si gata. Asta cel mai rau caz, dar nu ajungi cu ea la 5 ani inca in gura.
Si eu am avut coleg de clasa intr-a I-a care inca mai sugea degetul. :(
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va invitam la cafeluta cu miere si lapte, capuccino, limonada cu miere si lamaie. Ca mic dejun avem sandvisuri si gem de zmeura.
La pranz va invitam la supita cu galuste si mancarica de spanac si o mare felie de tort.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
doina_1984 spune:
Neatza.
ancamak, multumesc pentru cafea si pentru micul dejun.
La multi ani, Andrei!!! Sa cresti mare si sanatos!
Offf...azi suntem singurei acasa, asa ca o sa am timp sa mai citesc despre diversificare, sa ma lamuresc exact cand sa incepem. Asa cum va ziceam si ieri eu vroiam sa incep la 5 luni si 5 zile, dar pediatra mi-a zis ca sa mai astept macar pana la 5 luni si jumatate.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#