Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)
Raspunsuri - Pagina 12
pop_adelina spune:
in mod normal bebeii se intorc de pe spate pe burta mai intai,nu?
pe al meu l-am gasit deja de 3 ori pe spate cand eu l-am pus pe burta! eu doar o data l-am vazut, ieri, si mi s-a parut ca mai mult din greseala, cum se legana, a aterizat, si s-a cam speriat, nu stia ce se intampla cu el! apoi o data l-a vazut mama, si la fel i s-a parut ca nu avea bine manuta scoasa de sub el si de aia s-a intors inapoi! dar azi l-am pus in capatul patului pe burta cu jucarii in fata, m-am asigurat ca sta bine, adica nu ara manuta sub el si am mers la baie! cand m-am intors era aproape pe margine, pe spate!mi-a stat putin inima! de acum il las singur doar in patut sau in jumperoo! pe jos nu pot inca sa-l pun ca e rece, stam la et 1 si la parter nu sta nimeni!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
tavis se intoarce doar de pe burta pe spate, intr-o singura directie (dreapta) si doar cu viteza intai
emylyya spune:
adelina, am cumparat si eu jumperoo. dar am o nelamurire: trebuie sa atinga cu picioarele de pamant? matei atinge cu varfurile picioarelor, se impinge in ele sa sara, dar toata lumea care l-a vazut mi-a spus ca nu este bine sa atinge, ca el este inca mic, oase moi, etc...
ancamak spune:
Ionut al meu, azi a reusit sa se intoarca si de pe bruta pe spate.
-am toti piticii, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti( lasati mamicile sa doarma)
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
bebecris26 spune:
Ii pe Vladut si Darius iepurasi, dar si pe ceilalti bebelusi carora le da dintisorii sau sunt bolnaviori.
Am vazut ca dati deja avocado, brocoli, conopida si spanac la bebei. O sa incep sa i le dau si eu.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
Mari-Mariuk spune:
Avem cateva poze noi
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ramonasita spune:
Buna seara, mamicilor, pupici si sanatate bebeilor!
Dupa baita de seara, dar nu pe cap, puneti caciulita la bebelusi... dar ziua?
Mamica lui Andrei Claudiu!
De fiecare cand sta intins pe spate isi fraca piciorusele una de alta,intr-una, si la voi la fel?
iazminn spune:
Fetelor, in sfarsit am reusit sa pun si poze cu puiutul meu. Multumesc pt informatiile furnizate.
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Edi5Luni#
ramonasita spune:
Dragalase pozele mari_mark!
Ce seamana in unele poze cu Andrei al meu, numai ca noi avem 4 luni si o sapt!
pop_adelina spune:
bebecris,
emylyya, eu il las sa atinga si sa topaie desi la inceput mi-a fost frica si l-am lasat doar sa atarne, ai vazut ca se poate fixa pe 3 niveluri, dar nu avea nici un farmec, asa ca l-am coborat iar! nu mi se pare ca l-ar afecta ca nu se sprijina pe toata talpa si greutatea nu se lasa pe picioruse! eu am facut cum am simtit nu m-am uitat dupa gura altora, asa si cu carucioru, l-am tinut si ridicat desi multa lume mi-a zis ca e prea devreme! eu il stiu cel mai bine ce poate si ce nu! oricum, nu exagerez, il tin max 10 minute de vreo 2 ori pe zi, uneori si mai putin! voi sunteti si mai mari, acum faci si tu cum simti! eu il simt puternic si se tine fff bine, asa ca am considerat ca e ok!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!