Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(49)
Raspunsuri - Pagina 10
camisv spune:
Buna dupa-masa, ca dimineata nu apuc sa va salut si sarbatoritii zilei, sa cresteti mari si sanatosi
Camy, Carina sa uite repede ... si noi am avut aceeasi experienta ieri
Eu ii dau fructele pe la 10 si supica pe la 13, dar asta orientativ,in functie de cum doarme si are chef.
Daca luati avocado mai necopt, se coace in cateva zile.Si eu i-am dat lui Tudor, combinat cu branzica.
Suzeta nu ne place, biberon nici ata, iar canuta cu cioc o folosim pe post de jucarie. Lingurita este baza... astazi iar i-am dat LP cu lingurita, asa ca am avut distractie de dimineata.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
LoraG76 spune:
O, luy...lume noua la sb. asta! Ce mai face Irina? Multumim pt. tort!
nushulica, avocado copt e, cum au zis si fetele, putin mai moale la pipait, dar nu f. moale...adica sa nu fie tare ca nuca, ala sigur nu e bun. Oricum, se coace si stand la tine in camara. Daca are pete negre, iar nu-i bun si mie, iarasi, nu-mi place la gust cel lucios.
azi am experimentat si noi o dermatita de contact...presupun ca asta a fost. Am imbracat-o dimineata intr-un body cu maneca scurta si pe deasupra o salopeta care nu era chiar din bbc 100%, era din aia gen plusata...intr-o ora aproximativ avea niste bubite mici-mici pe maini, picioare, sub barbie...am vazut cand i-am schimbat pampers-ul. Am dat-o cu crema klorane si-am schimbat-o automat si nu mai are absolut nimic, parca nici n-au existat vreodata bubitele alea...
office, unde ati umblat in week-end?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
office spune:
Adelina, Lora am fost la bunici la conac 4 zile si ne-am intors care mai de care mai raciti...Io nu stiu ce sa ma mai fac... trebuie sa am grija de toti si eu sunt cea mai "pricopsita" dintre ei...Stiu ca nu are rost sa intreb dar nu exista o reteta magica anti-raceala, nu?
Nu mai stiu cine spunea ca se bucura sa medicul nu i-a recomandat antibiotic..pe mine asta ma enerveaza caci o ducem asa de 3 saptamani si imi da tot felul de inutilitati cand noi tusim de ne sar ochii din cap (scuzati) ...
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
eveline spune:
Nici mie nu-mi place avocado ala cu coaja fina, parca e mai amar, nu stiu de ce.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
Eu ma bucuram ca nu da usor dr antibiotic. Darian abia de ieri are febra nu avea rost sa-i dea...inca. In schimb Biancai i-a dat (ea are 1 saptamana de boala).
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
office spune:
Scuze Eveline, nu retinusem!
M nu a facut febra dar tuseste rau de 3 saptamani si expectoreaza si dupa ce ne-a recomandat sirop, ne-a dat data urmatoare o sulfamida (nu-mi vine acum numele), apoi a3a oara aerosoli (pe care el nu-i face ca nu sta sub nicio forma)...Ce ma deranjeaza e faptul ca haraie rau cand respira (desi dr zice ca nu are nimic pulmonar)..pai daca e totul asa simplu si roz de ce nu-i trece?????
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
ionela.n spune:
Luy, la multe lunite cumintele, sa fiti sanatosi si voiosi!
Lora, crema de la klorane, e din aia de iritatii?
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
pop_adelina spune:
aoleu, toata lumea raceste? e vremea asta pacalitoare! doamne ce ma bucr ca am scapat doar cu o forma usoara de raceala, tare repede a trecut! poate si ca am inceput sa iau pastile imediat cum am simtit primele simptome si nu a paucat sa se instaleze! office, multa sanatate la toti si tie in plus si multa putere sa ai grija de toti!
luy, multumim de tratatii si inca o data la multi ani pt Irina!
azi Darius iar nu a vrut sa pape legumele! i-am dat doar cartof dulce cu morcov, am zis sa le iau iar de la inceput, sa se reobisnuiasca cu gusturile, degeaba!
Dar sa vedeti ca am mai incercat sa-i dau lapte cu biberonul, a fost mooortal! era adormit, ca de obicei cand papa, trage el ce trage din san si eu imediat inl;ocuiesc sanul cu sticla, incepe sa se strambe, sa-l scuipe afara si tetina si laptele(era lapte de al meu, nici macar LP) si isi continua somnul! il las, dupa o jum d h se trezeste plangand(de foame), il iau iar si incerc, la feeeel!!!nici macar cand moare de foame nu accepta biberonul!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ionela.n spune:
Deja dati cartof la bebe?
Ce alte legume mai dati?
Ati dat cumva la bebe ceai de noapte de la Humana?
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Deja dati cartof la bebe? Ce alte legume mai dati? Ati dat cumva la bebe ceai de noapte de la Humana? -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook |
cartof, morcov, pastarnac, dovlecel ii dau eu. tu cu ce faci supa?
voi ce canite cu cioc folositi, cu cioc de platic sau silicon?