Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
many - ce scump e Vladutu'!!! I-a crescut parul?
Si am gasit 2 asemanari intre piticii nostri: tot quattro chicco a primit si S. la 1 an, iar acum e maaaare fan Mickey Mouse (referire la tortul vostru).
bella - vacanta placuta!! Si noi suntem ff decisi cu numele, ambele variante fata/baiat. Dar preferinte de sex n-am. Iar de aflat voi afla pe la 14-17 sapt., la amnio. Sa ajungem cu bine pana atunci.
Sunt pe fuga acum, revin ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika many - ce scump e Vladutu'!!! I-a crescut parul? |
O da, a crescut parul, l-am mai tuns odata, nu chel, rectific, a mai fost ciopartit odata acum 2 sapt.
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
arleza spune:
Multumesc FIRICEL pt raspuns (de fapt singura),am impresia ca pe aici sau cam infiripat prietenii si nu suntem bagate in seama toate...dar asta e.
gravi 5 saptamani
arleza spune:
Nu e nimeni din Pitesti la gravidute?Poate o sa fie careva, mai astept.Va pup pe toate burticile.Cine vrea sa-mi raspunda: Voi ce simptome mai aveti, ca eu ma controlez mereu sa vad sanii mai sunt umflati sau daca mai am usoare greturi?Dar pana cand o sa mai doara aureolele sanilor si farcurile?Multumesc mult
gravi 5 saptamani
many_bani spune:
citat din mesajul lui arleza Multumesc FIRICEL pt raspuns (de fapt singura),am impresia ca pe aici sau cam infiripat prietenii si nu suntem bagate in seama toate...dar asta e. gravi 5 saptamani |
Nu, nu este vorba de prietenii, insa tu ai fost moderata si nu ti se vedeau mesajele in timp real si poate cine iti vedea intrebarea nu avea nimic de spus si trecea mai departe.
Multumesc Doamne!
arleza spune:
Am inteles dar uneori stii intrebarile pe care vi le puneam voua, mai ales cele care aveti un bebe si aveti experienta,asteptam cu sufletul la gura raspunsul pt ca nu am cu cine sa vb pt ca nimeni nu stie de ''starea'' mea;tocmai de asta m-am inscris aici sa vb despre bune si rele.De ex cand am zis ca am bureri le burta si intepaturi nimeni nu a raspuns si eram chiar disperata dar am inteles nu a avut nimeni nimic de zis ok.
gravi 5 saptamani
many_bani spune:
citat din mesajul lui arleza Am inteles dar uneori stii intrebarile pe care vi le puneam voua, mai ales cele care aveti un bebe si aveti experienta,asteptam cu sufletul la gura raspunsul pt ca nu am cu cine sa vb pt ca nimeni nu stie de ''starea'' mea;tocmai de asta m-am inscris aici sa vb despre bune si rele.De ex cand am zis ca am bureri le burta si intepaturi nimeni nu a raspuns si eram chiar disperata dar am inteles nu a avut nimeni nimic de zis ok. gravi 5 saptamani |
Despre dureri de burta, intepaturi ovare si altele s-a discutat pe aici inca din primul cap., poate ca nu s-a raspund direct tie, dar discutiile au fost. Si mai este ceva, sarcina cu tot arsenalul, difera de la femeie la femeie si chiar la aceeasi femeie este diferit de la o sarcina la alta. Repet, posturile tale apareau tarziu si probabil nu erau vazute. Nu este cazul sa te supi, cred ca impreuna trebuie sa construim o odisee frumoasa in care cu toate sa ne simtim bine.
Multumesc Doamne!
abramburika spune:
arleza - sunt si eu una din burticile cu mai mult de o sarcina, de la care zici ca ai fi asteptat un raspuns. In primul si-n primul rand erai sub moderare, deci mesajele iti apareau mai tarziu. SI, crede-ma nu am mereu timp sa iau la rascolit paginile si cap. din urma. Insa nu asta e problema, cat de cat am fost pe faza si am citit tot.
Apoi iata ce i-am raspuns georgiei in cap. trecut, care si ea avea impresia ca tine ca ii sunt ocolite intrebarile:
Acum suntem un grup rezonabil, comunicam bine. Pe parcurs, cand grupul se mai mareste, vei mai avea impresia ca vb singura, dar nu trebuie sa o iei personal. Poate cine citeste ce scrii/intrebi nu stie sa raspunda la problema ta si merge mai departe. Cine stie, poate nu are timp atunci, pe moment sa raspunda etc.
Ca sa fii sigura, mai intrebi o data si gata ... eu nu ma supar daca tre' sa mai pun o data intrebarea sau daca citesc de 2 ori problema cuiva. Important e sa ne respectam una-altei parerile, opiniile si sa ne ajutam reciproc. Chiar daca numai cu o vb buna, un umar pe care sa ne plangem. Eu asa gandesc!
Nu o lua in nume personal, nu are nimeni nimic cu tine ... despre ce ai intrebat tu, simptome, dureri s-a discutat chiar in primele pag. ale acetui cap. Bine, nu adresat direct tie. Insa poate te-ai regasit in unele raspunsuri si atunci ti-ai mai risipit din temeri.
Si sa-ti raspund direct la ultima intrebare, ca sa nu zici iar ca te ocolim . Nu sunt din Pitesti.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Lia73 spune:
arleza pe mine ma mai doare burta si colac peste pupaza tot weekendul am sangerat
mi-am sunat medicul si mi-a zis sa maresc doza de utro si sa stau la pat
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
many_bani spune:
citat din mesajul lui Lia73 arleza pe mine ma mai doare burta si colac peste pupaza tot weekendul am sangerat mi-am sunat medicul si mi-a zis sa maresc doza de utro si sa stau la pat Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
Imi pare rau ca te sacaie sangerarea, dar trebuie sa stai la pat.
Multumesc Doamne!