Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna seara..
georgia am intrat special sa confirm ceea ce a spus Dana, stai linistita ca este normal sa ai tempratura mai ridicata in timpul sarcinii.
daca ai fii racit si iti curgea nasul......si daca temperatura ti se ridica la 38 atunci trebia sa mergi la dr. pentru indicatii neaparat.
bianca ma bucur ca ai avut o alarma falsa si bebe este bine
eu acum ma confrunt cu o foame de lup........la Bianca mai intai am inceout cu varsatul...slabitul vreo 3 kg. si abia pe urma cu mancatul si cu poftele.
acum am inceput anapoda...........poate e baietel........, sanatos sa fir oricum......mami il iubeste mult si il asteapta pe bebe sa creasca mare.........
va pe toate si merg sa pap ca nu mai pot, sotul este bucatareasa asta seara.............

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

bianca si pe mine ma dor mai toate alea....ovare,uter si niste dureri asemanatoare crampelor menstruale

si eu ma duc maine la dr si sper sa auzim si noi inimoara ca maine am 6 sapt si 4 zile deci ar trebui sa se auda.tu ai obtinut sarcina prin fiv sau natural?

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Io chiar am racit. N-am temperatura dar ma ustura tare de tot in gat, sunt ragusita . Aveti idee ce pot sa iau? In afara de Panadol. Tantum verde oare am voie?

Am venit cu Mihnea de la bazin si sunt mai franta eu decat el.. Fug sa ne pregatim de somn.

Va pup.
Noapte frumoasa.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Si mie imi e frica sa nu ma ingras foarte tare pt ca am probleme serioase cu coloana si ma apuca groaza ca stiu ca in sarcina oricum coloana se deformeaza si la mine era deja cu probleme, dar mai rau e ca nu ma pot abtine de la mancat imi e foame rau si asta bineinteles nu e bine.
BEATRICE ce burtica mare aveai si ce bebe grasun sa-ti traiasca sa te bucuri de el si sa ai o sarcina sanatoasa cu fetita ca vad ca asta iti doresti.
MIKI ISPAS tu cum faci sa nu iei kg multe ca am vazut ca si tu ai probleme cu coloana?
La haine de graviduta inca nu ma gandesc dar o sa trebuiasca pt ca in vara o sa fiu nasa si mai am si o taiere de mot, deci m-am aranjat.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

multumesc baby_r7

draga Dana se pare ca e normal sa ne doara toate alea. Mai ales daca ai muschi abdominali puternici si esti la prima sarcina.

eu am facut stimulare hormonala pt ca organismul meu nu produce natural suficienti hormoni feminini (eu sunt mai baietoasa de felul meu . Am facut injectii (Menopur) care mi-au stimulat secretia de FSH si LH. In timpul asta am fost f monitorizata - control tot la 2-3 zile, pt ca dr masurau dimensiunile foliculului care contine ovulul. O data ce ajungea la o marime ok, mi se facea o injectie (Pregnyl) care declansa ovulatia. In felul asta stiai destul de exact (12 ore dupa injectie) ca ai ovulatie. Eu am facut 3 astfel de cicluri si la 2 din ele am ramas insarcinata. Deci mi se pare destul de eficient ca tehnica. Daca nu reuseam la etapa asta, urmatoarea procedura ar fi fost FIV.

sa va fie bine burtici

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

aaa Dana si succes mult maine! de altfel succes la toate mamicile care mergeti maine la control. cred ca mai era cineva printre noi

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna fetelor.

Lia-ma bucur pentru vestile bune.Ai grija si stai la pat!

Miki-bine ai venit!Si bafta la eco!Si eu am avut initial probleme cu somnul acum am picat in faza de somnolenta asta si pt ca,imediat cum deschid ochii,mi-e rau!Ma gandesc ca poate seara sa incerci un pahar cu lapte,incalzit(pasteurizat bineinteles) poate merge.Incercati daca puteti sa nu atipiti ziua(cand veniti de la munca sau mamicile cand copii sunt plecati la gradinita)..o sa picati late seara.
Si eu sunt la prima sarcina

Ramonzca-suna bine burger vegetarian.Sa sti ca am inteles dar am scris gresit.Eu nici macar cu lac de unghii nu m-as da,d'apai cu gel.Dar eu sunt si putin mai paranoica acum .Asta nu inseamna ca toata lumea tb sa faca la fel mai ales daca are acordul doctorului.

Beatrice ce burtiiica si ce falcute pe bebe Ivan.Nu vreau sa ma gandesc inca la partea cu burtica enorma si probleme de spate,articulatii etc.

Miere-esti tare cu 95.5 kg.Pana la urma ce conteaza e ca sa fie mamica si bebelusul sanatos...de kilograme ma gandesc ca om scapa cu toate intr-o buna zi.

Babyr7-si eu am inteles la fel ca Brambu cand a venit vorba de dat de mancare la fetiteSi la mine Dnul Firicel a gatit ceva in ultima vreme-daca unele ingrediente imi fac rau numai cand le vad ,d'apai sa le ating.

Brambu-saru'mana pentru reteta-o voi incerca cat de curand posibil.Acum am o problema cu spanacul asha ca te rog daca ai o reteta cu ciuperci/fructe de mare,ar fi super:)Sper ca a fost frumos la balaceala.

Georgia bafta la eco sapt viitoare.Temperatura corpului creste in sarcina-dar dupa cum au spus fetele daca sare peste 38 e bine sa mergi la doctor sa verifici oricum.

Bianca-bravo!Ma bucur ca ai auzit falfaitul de aripioare la eco:)Parca tu ziceai de yoga si de nascutul in apa.Eu o sa incerc mai incolo Pilates,daca ma tin incheieturileAi pus un link cu muzica pentru relaxare si nu l-am vazut eu?

Maryela-fa niste gargara cu apa cu sare.De cateva ori pe zi.Nu stiu de tantum verde-intreaba la farmacie.Si poate niste ceai de ghimbir-e bun si pentru greata si pt raceala.Eu chiar acum mi-am pregatit unul.Sanatate multa!!

Arleza-si eu am probleme cu coloana.Nu vreau sa ma gandesc ce va fi mai departe...o luam incetishor ..pas cu pas.Mananc putin si des-incerc sa incorporez fructe zilnic,salata bine spalata,proteine,etc.Repet-mi-e rau dar daca nu mananc mi-e si mai rau.

Am fugit acum-revin dupa eco cu vesti bune sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Matinala, ca de obicei ... si cu nodul in gat!!

firicel - te asteptam cu vesti bune de la eco! Si pe dana si cine mai merge azi!
Am sa caut retete!

many - parca nu te-am zarit ieri pe-aici ... sau da?? Cum esti?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

maryela - rau tare cu raceala acum, ca nu putem lua mai nimic. Paracetamol, ceai cald cu miere si lamaie ... nu stiu altceva...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Neata,Ioana va invita la un pic de apoi uninviorator si o cana de ceaifoarte bun.
Lia ma bucur ce sunteti ok,la fel si celelalte fete va

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput