Ce parere aveti?

Ce parere aveti? | Autor: ema

Link direct la acest mesaj

Am dat de site-ul acesta
www.rodicastefanica.dap.ro
Subiectul nu e un sondaj de opinie,pur si simplu daca aveti placerea sa cititi as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti si voi,mie personal mi-a placut conceptul acesta.Eu personal nu am intalnit asa o forma de comunicare invatator-elevi-parinti...insa citind postarile copiilor in special am fost, recunosc ,impresionata de apropierea lor de doamna.Sincer,mi-as dori si eu asa un pedagog ptr. copilul meu.
Ca sa nu mai vorbim de avantajul de a sti exact ce invata,cum se comporta si cum socializeaza copilul meu la scoala.Astept impresiile voastre .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Eu personal nu am intalnit asa o forma de comunicare invatator-elevi-parinti...

La scoala la fiul meu toate invatatoarele au un astfel de site. Mie mi se pare o idee excelenta mai ales ca eu am un copil zapacit care vesnic n-ar stii ce teme are. In plus, poti ca parinte sa pui intrebari invatatoarei, sa iti exprimi opinia, fara sa trebuiasca sa te duci la scoala.
Acum citiva ani cind fiica mea a fost eleva, la aceesi scoala, nu avea decit o profesoara siteul ei insa acum este deja ceva obisnuit si cred ca va prinde ideea asta si in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Cred ca luni dimineata sunt la scoala cu laptop-ul dupa mine sa-i traduc doamnei noastre cate ceva de pe site-ul acesta.Arminad ,sincer mai mult decat aspectul practic (lectii,orar)mie mi-a placut comunicarea dintre ei,atit dintre copii si invatatoare cat si dintre colegi.cred ca disputele sunt mult mai soft in clasa,copii sunt nevoiti sa spuna adevarul(adica sa comunice notele chiar si cele hmmm),au toate detaliile privind materialele care i-ar ajuta la teme si multe alte chestii distractive:jocuri,concursuri si nu in ultimul rand sa nu cumva sa omit,doamna este adorabila,sunt convinsa ca piticii o iubesc neconditionat...asta cel putin am sesizat in postarile copiilor.

Mergi la inceput