LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Daa, eu n-am nicio sansa sa o fac sa mestece pastile Momentan e bine, nu a mai tusit deloc (doar de 2-3 ori dimineata), nu ii curge nasucul, respira bine. Insa e usor ragusita, si pare sa aiba foarte putin rosu-n gat. Am citit un pic despre laringita si m-am ingrozit!!! Multumesc pentru sfaturi! ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Sa ii urmaresti raguseala ca nu e de joaca cu laringita la ei , noua pufurile cu Ventolin ne-au facut f bine si au ajutat de fiecare data
Sanatate multa !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Ilinca, nu te panica.
Sigur a mancat ceva care acum iese. Daca nu facut temperatura si nu are alte simptome de "boala" nu ai de ce sa iti faci griji.
Da-i eternul covrig dimineata (iar o sa-ti zica soacra ca lasi copilu' nemancat), banana si ce mai mananca ea si scoate-i din alimentatie chestiile care fermenteaza gen fructe si legume crude si iaurturi.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Mada ai PM ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Multzam fain, tufete! Nu are febra, nu e moleshita, n-a vomat deloc...azi dupa cel de la 15 a venit urmatorul kk molcutz-verzui pe la 20.30...
Denisamada, tu ce zici, ceva virus s-ar putea manifesta asa?
mireal spune:
Salut,Multumim pt felicitari, las pt maine dimineata cate o felie de tort, cafea, suc
Theo s-a simtit super bine ieri, a fost in centrul atentiei si i-a alergat pe toti.Si el la inceput e timid, dar daca te joci cu el nu te mai lasa.L-am vazut pe Vladimir, e super.Azi am inceput serviciul,e tare obositor,plus ca mie dor de Theo.La Multi Ani Anca!Ma duc la nani.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Multzam fain, tufete! Nu are febra, nu e moleshita, n-a vomat deloc...azi dupa cel de la 15 a venit urmatorul kk molcutz-verzui pe la 20.30... Denisamada, tu ce zici, ceva virus s-ar putea manifesta asa? |
Pai... cu alea 7 scaune de ieri, da, dar daca zici ca astazi deja a fost mult mai bine... probabil nu. Gaza a descris asa frumos atitudinea, ca nici nu mai am ce sa mai adaug... poate niste Smecta.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Neatza tufete!
Ilinca, cu mancare usoara, si uscata, gen covrigi si ceai de menta si trece. Eu zic ca sigur e de la ciocolata. Si Rares se kkceste daca ii dau dulce. Doar la tortul de ziua lui a reactionat bine (cred ca stia).
Simina, poze sunt la Poze noi, la ziua lui Rares. In fine, nu sunt in cea mai buna forma dar fetele acolo au avut reactii pozitive fata de schimbarea mea. Deci se vede...
Apropo, aseara am primit complimene de la instructoarea de la sala
ca am mobilitate si se vad rezultatele
.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor
hai, bagati-va nasul pe aici ca tocmai da cafeaua in clocot

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
imi si imaginez siphiphiciul delicios dormind cu funduletul in sus![]()
of, of si eu tot cioco o suspectez
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Eva Maria (23 aprilie 2009)