LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 23
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
|
Oricum, am luat si eu aceeasi marca, la un pret simtitor mai mic, dintr-un depozit, si am cam luat teapa, in sensul ca se simteau in unele bucati granulele alea care tb sa absoarba in mod normal lichidul, si pipi curgea lejer pe langa.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Chatonel, la fel m-am intrebat si eu cum se procedeaza cu bebeii fara scutec in deplasare. Ca odata invatati sa ceara la olita, eu nu cred ca mai pot face in scutec. |
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui denisamada
Kiar ma gandeam astazi la tine, ca nu ai mai intrat de multishor. Cred ca eu te-am kemat. Nici eu nu vad pozele... si iegzist pe feisbuc... Adela a renuntat la cantitatile industriale de lapte, dar tot baga vreo 500ml: adik un bibe la culcare, unul cand ne culcam noi, eventual unul peste noapte (dar vaz ca incepe sa mai renunte la asta) si ceva laptic cu miam-miam dimineata, inainte de a pleca la gradi. Nu bea (aproape) niciodata tot lapticul din biberon, astfel incat ajunge cam la 500ml, fata de 1000 cat obisnuia. Nici noi nu am renuntat la scutecel, kiar daca atunci cand e acasa spune cand face (aproape mereu), ba isi exprima si dorinta de a face la olita /reductor. (bine, nu cu cuvintele astea ) La gradi, plimbare, somn, scutecelul e baza. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
fetelor va multumesc din suflet, insa maine ziua Arianei, adika 2 ani si o luna.
merci de ganduri, chiar imi face bine, mai stii telepatia asta...
eu nu ma pot opri din plans indiferent cu cine vb la telefon, si am mai avut si o comisie pe cap pe aici la birou...in fine.(chestia cu nepotica)asa cu laptele ce sa zic sper pana la vara sa renuntam la biberon, ca stiu ca de dragullui bea asa mult lapte, adika am incercat cu canita canita cu picurator, cana cu pai, atc, tot nu vrea, e clar biberonul e seful.
nu stiu cum sa pun poznele....azi sunt tare ravasita, recunosc.
http://www.facebook.com/home.php?sk=myuploads
www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
chatonel spune:
anamariame, noi nu am utilizat niciodata laptele praf, pt ca e industrial si are o mie de kestii aiurea in el, cum ar fi zaharul.
I-am dat de cind am intarcat-o, adik de la noua luni si ceva, lapte bio de vaca nedegresat indoit cu ceai de musetel si asa bea si azi.
In ro merge asta cu olita la port-bagaj, dar la noi, cind ariile de oprire pe autostrada sint la distante mari (cca o jumatate de ora, chiar o ora), cum ii spui copilului sa se abtina? Ca sa nu mai zic ca la plimbare in oras nu-mi vine sa merg cu olita dupa noi si sa o pun la pipi in mijlocul trotuarului ![]()
Gianina34 spune:
am uitat sa ma laud cu ceva
prima bulina primita la gradi (alaltaieri) - pt ca a cooperat/participat fff bine la ora de engleza, pt ca a fost fff activa si hlizicioasa la ora de sport si fff saritoare la stransul jucariilor![]()
este o bulina galbena cu o buburuza desenata cu pixul
- cand am vazut-o prima data am crezut ca-i un gunoi, abia apoi m-am dezmeticit si emotionat instant![]()
PS: mentionez ca am si pierdut-o si trebuie sa o rog pe miss sa-mi mai dea una sa am ce pastra ca amintire![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf nu stiu cum sa pun poznele....azi sunt tare ravasita, recunosc. http://www.facebook.com/home.php?sk=myuploads |
sub albumul tau pe fb exista un link pe care il poti atasa aici.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 am uitat sa ma laud cu ceva ![]() prima bulina primita la gradi (alaltaieri) - pt ca a cooperat/participat fff bine la ora de engleza, pt ca a fost fff activa si hlizicioasa la ora de sport si fff saritoare la stransul jucariilor |

micsu 
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui adrisimo28
sub albumul tau pe fb exista un link pe care il poti atasa aici. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
OK.MERCI.

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
chatonel spune:
bravo Andreei pentru participarea la ore si bila neagra pentru mami ca a pierdut bulina cu buburuza ![]()
anamariame spune:
Chatonel, am retinut punctul tau de vedere de cand l-ai mentionat prima data aici. Din pacate Eva a fost alaptata foarte putin (cateva saptamani) si nu as fi putut lua decizia de a o trece direct pe lapte de vaca de la varsta asa mica. Am inceput de pe atunci cu Humana si astazi tot asta ii dau. Dar as inclina spre altceva, mai light si vorba ta, mai natural.Gianina, FELICITARI!!! Wow, ce fetita mare ai, deja a primit bulina la gradi! Si eu sunt emotionata de asa veste, da'pai tu!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

) La gradi, plimbare, somn, scutecelul e baza.
fericita de