LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Abia astept concediul in Grecia, ce zici, hm?

Daaaaa !!!

Abia astept !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
buna dimineata,pupacim gasca de sarbatoriti:Iulia Alexandra,ghiocel de DorannaIan Alexandru,ghiocel de Inapreda Alexandru Raul,ghiocel de Carla28Izia,ghiocel de ChatonelAna Miruna,ghiocel de Claudelakeutu' mic,ghiocel de KeaMara,ghiocel de DannnahMedeea,ghiocel de Ualisi mamica simonaproazi ne facem de cap cu torturi, praji si alte-alea(am si la serviciu o colega sarbatorita asa ca-i un trai si-o viata pe capul meu)Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

va multumiiimmm mult pentru toate urarile si pentru ca v-ati gindit la noi
va

Mergi la inceput

Annan, eu nu am mai prins pozele, m-am uitat de vreo 2 ori in urma si nu le-am gasit.Ela, multa bafta sambata, unde faci interventia.Si eu am miopie nu foarte mare si m-ar interesa si pe mine, dar la anu, ca m-am saturat de ochelari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ela, sanatate multa va dorim! ca sa nu te incurci noteaza-ti pe o hartie ce si cat ii dai la fiecare tura ca sa nu depasesti cantitatile max admise pt greutatea lui, eu asa faceam cand combinam antitermicele Ilinca, ce face Sophihi, e ok?Ada vorbeste intruna, zau de stiu pe cine seamana ! se plimba prin casa cu telefonul la ureche exact cum il tin eu adica cu umarul, de nu stiam de ce umbla cocarjita fata si vorbeste cu prietenii ei la telefon, toate convorbirile se termina cu bini bini, pa pa ma distrez de numa' !!Si sa nu uit noutatea zilei : a intrebat-o pe mama de unde vine vantul ? m-am emotionat de nu am mai putut cand mi-a zis mama !!Si mai are o chestie daca face ceva si ii spun ca nu e bine sau ca a gresit ma intreaba apoi de 10 ori : ce am facut ?? ce am facut ?? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Cred ca e super dragalasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ela, io te-am suparat?
Cu ce, Doamne, pacatele mele?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
aici citeva poze de aseara si de azi :) https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/2Ani?authkey=Gv1sRgCMSsnvOw0oLAMg&feat=directlinkFamille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Mi-au placut pozele cu voi cand va prostiti si cu Dragoana dar sunt cam putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, mi-au placut mult pozele voastre cu o singura "obiectiune": vreau sa o vad pe Pogo mai de aproape!

Inca o data LA MULTI ANI!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Multa sanatate lui Ianis si Sophiei.Ma duc la nani, ca sunt obosita,maine iar la munca, offf, ce bine era acasa.

Mergi la inceput