LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Abia astept concediul in Grecia, ce zici, hm? ![]() ![]() |
Daaaaa

!!!Abia astept !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
aici citeva poze de aseara si de azi :)
https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/2Ani?authkey=Gv1sRgCMSsnvOw0oLAMg&feat=directlink
mireal spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 buna dimineata,pupacim gasca de sarbatoriti:Iulia Alexandra,ghiocel de DorannaIan Alexandru,ghiocel de Inapreda Alexandru Raul,ghiocel de Carla28Izia,ghiocel de ChatonelAna Miruna,ghiocel de Claudelakeutu' mic,ghiocel de KeaMara,ghiocel de DannnahMedeea,ghiocel de Ualisi mamica simonapro ![]() ![]() azi ne facem de cap cu torturi, praji si alte-alea (am si la serviciu o colega sarbatorita asa ca-i un trai si-o viata pe capul meu![]() |
mireal spune:
Annan, eu nu am mai prins pozele, m-am uitat de vreo 2 ori in urma si nu le-am gasit.Ela, multa bafta sambata, unde faci interventia.Si eu am miopie nu foarte mare si m-ar interesa si pe mine, dar la anu, ca m-am saturat de ochelari.
mireal spune:
| citat din mesajul lui novus Ela, sanatate multa va dorim! ca sa nu te incurci noteaza-ti pe o hartie ce si cat ii dai la fiecare tura ca sa nu depasesti cantitatile max admise pt greutatea lui, eu asa faceam cand combinam antitermicele ![]() Ilinca, ce face Sophihi, e ok?Ada vorbeste intruna, zau de stiu pe cine seamana ? m-am emotionat de nu am mai putut cand mi-a zis mama !!Si mai are o chestie daca face ceva si ii spun ca nu e bine sau ca a gresit ma intreaba apoi de 10 ori : ce am facut ?? ce am facut ?? |
inapreda spune:
Ela, io te-am suparat?
Cu ce, Doamne, pacatele mele?

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mireal spune:
| citat din mesajul lui chatonel aici citeva poze de aseara si de azi :) https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/2Ani?authkey=Gv1sRgCMSsnvOw0oLAMg&feat=directlinkFamille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose![]() |
inapreda spune:
Chato, mi-au placut mult pozele voastre
cu o singura "obiectiune": vreau sa o vad pe Pogo mai de aproape! 
Inca o data LA MULTI ANI! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mireal spune:
Multa sanatate lui Ianis si Sophiei.Ma duc la nani, ca sunt obosita,maine iar la munca, offf, ce bine era acasa.

Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose