LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 14
adrisimo28 spune:
La multi ani Simonapro!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Ma bucur ca Ianis nu are nicio treaba la gradi, face echipa cu Adela la capitolul asta. Ana mea iarasi a plans astazi, pt ca "mamaia", alias dna asistenta, febletea ei nu era la gradi, doamna cu care s-a obisnuit in ultimele zile nu era nici ea, era cealalta care a lipsit o perioada, copiii nu erau in clasa ci la masa si nu si-au facut ei ritualul cu facutul cu mana la geam inainte de intrare, etc. Asa ca iar s-a lasat cu urlete, dar la plecare a fost ok, nu se mai dadea dusa... |
Nu-sh ce avea Adela de dimineata, ca dupa ce ne-a trezit de la 6 sa mergem la gradi (aka Ana), cand am ajuns acolo nu prea avea kef sa ramana.
Abia am convins-o spunandu-i ca trebuie sa o astepte pe Ana si s-a dus cu doamna sa ii faca un desen, sa i-l dea cand vine. 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 INA ![]() ![]() ![]() L-am vazut pe titi Ian pe FB, e dulce rau de tot, iar cu masinaaia a lui m-ati dat gata, cand ne scoateti in oras?![]() |
Da-da, am vazut si io masina! Super!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Wow, ce de-a sarbatoriti astazi! La Multi Ani fiecarui ghiocel in parte si cate un pupic dulce mamicilor!La multi Ani Simonapro!Eu am un doc salvat in calc pe care l-am printat si lipit pe frigider (da' asa sta acolo, ca nu prea am aplicat ce scrie pe el). Dau copy-paste, poate va inspira:IDEI CINA EVA- mamaliguta cu branza si smantana- piure cu pulpite de pui la cuptor/la gratar/snitel/chiftelute- pilaf cu ficatel de pui- somon la cuptor cu cartofi natur si lamaie(sau merluciu pane): somonul il pun in vas de iena, cu diferite ierburi pe el, o felie de lamaie deasupra, putina apa si cu capac de iena. Sau il mai fac la gratar din acela care se pune pe aragaz, tot cu capac.- spaghete cu sos si pui- budinca cu paste si branza la cuptor- legume congelate sote si piept de pui la teflon- ciulama de pui cu mamaliguta- gris cu lapte- orez cu lapte- melcisori cu branza la cuptor- o rulada cu cascaval si smantana pe care o mai fac din cand in cand- seminte din bol (migdale, alune, fistic, floarea soarelui) - Salata variata, cu porumb din conserva - salata de orez cu ton - papanasi fierti; - budinca de paste cu branza la cuptor; - crema de branza, gen almette, cu paine - muffins (prefera cu banane si faina integrala) cu sau fara miere/ sos de ciocolata (tot facut in casa) si lapte Budinca cu orez si mere :O cana( mare ,de ceai) de orez fiert ;3-4 mere ionatane , nu galbene; zahar brun sau miere;scortisoaraesenta rom sau vanilie.Intr-o oala/cratita mica topesc zahar 2 linguri ,acelasi procedeu ca ptr crema de zahar ars ,taoetez oala cu zaharul ars .Pui un strat de orez ,un strat de mere ( mai gros stratul s aisi lase destul sirop) date pe razatoarea mare , zahar sau miere ,scortisoara, iar un strat de orez ,unul de mere rase ,zahar /miere , scortisoara si tot asa pana umpli vasul .Deasupra ,ultimul strat pui felii subtire de mere si miere de albine deasurpa si cateva picaturi de esenta .Adaugi fff putina apa sau lapte ,1/2 de cescuta de cafea si bagi la cuptor sa se caramelizeze.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simplyana_m spune:
Anaaaaaan! Aia cu pozele sa n-o mai spui, ca ne suparam, vorba Deniseimada! Ce crezi tu ca e mai placut, cand n-are omul chef de vorba, de viata, decat o fatzuca luminoasa de ghiocel? Eu postari oi mai fi sarit, dar poze, niciuna! E drept, cum zicea si Ina, ca e mare bucurie sa auzi vorbe frumoase despre copilul tau, dar cred ca cel mai apreciate sunt tocmai de cele care nu-s in apele lor si stau pitite in "umbra". Uite, trimit acuma, de la "umbra", un catralion de pupi pt Dei Dei si mama lui 

http://www.lucamic.blogspot.com/
anamariame spune:
Noi am fost dimineata la dr, diagnostic: traheita acuta. Intram pe antibiotic 5 zile.In afara de o tuse sacaitoare, nu avem probleme, asta dupa ce ieri dimineata urcase putin temp la 38.1Ne-am hotarat intre timp si cum vom petrece ziua Evei (desi mai este exact o luna pana atunci): inspirata de chatonel, va fi o zi petrecuta 100% in familie, am decis sa nu fac nicio petrecere, asta dupa ce m-a cam calcat pe nervi cu o remarca un invitat. Am zis ca mai bine ma ocup de fetita mea in loc sa stau si sa servesc toata ziua invitati.dimineata vom umfla baloane si ne vom picta pe fata, vom servi tort, iar dupa nani de pranz mergem in mall la spatiul de joaca.Ma gandesc ca de petreceri o sa ma tot satur, tinand cont ca ea creste si o sa aiba pretentii de asa ceva, daca acum o mai pot da cotita, de ce sa nu profit?
Ana-Maria, mami de
denisamada spune:
La multi ani Iulia Alexandra!!!
La multi ani Izia!!!
La multi ani Medeea!!!
La multi ani Keutzu!!!
La multi ani Ian Alexandru!!!
La multi ani Alexandru Raul!!!
Si 

multe flori pentru fericitele mamici!
La multi ani, Simona!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Anamariame, tu ai spus la dr ca folosesti plescute cu sare la Eva? Mie mi-a zis cineva care punea sare incalzita pe piept (alea sunt plescutele, nu?) ca i-a fost interzis categoric de medic procedeul asta, ca cica are efecte nasoale in timp...nu am aprofundat subiectul ca nu folosesc, dar eu zic sa-l intrebi pe doctor de ele (de plescute). Multa sanatate!

Ilinca, pupam Sophia kkcita!

anamariame spune:
Eu eram, da! Insa nu cu sare, ci cu tarate si seminte de in. Am intrebat dr si a zis ca-s foarte bune. Oricum, nu am reusit sa ii pun, pentru ca nu le suporta sub nicio forma. Dar sincer nu vad ce efecte negative ar putea avea, ca doar le pui de 2-3 ori pe raceala, nu zilnic. Ia sa ma documentez putin, ca m-ai facut curioasa.Ana-Maria, mami de
simplyana_m spune:
Aaaaa, Anamariame, pai eu nu stiam ce sunt plescutele
. Ti-am zis, credeam ca e sare incalzita, si aia cica nu-i buna. Daca e vb de altceva, si ai mai intrebat si doctorul...probabil ca la urmatoarea boala te voi intreba cum sa le prepar