Pepenasi de iulie-august 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am zis ca nu raspund la ultima chestie, dar...

Ioana- care e de fapt problema ta? Ca vad ca de fiecare data cand indraznesc sa argumentez ceva, iti face mare placere sa pui cate un mesaj gen cel de sus, in care repeti si punctezi de fapt cam aceleasi lucruri. Daca te deranjeaza persoana mea atat de rau, te invit pe privat sa descarci ceea ce ai de spus si gata. Nu vad de ce tre sa apari din ani in pasti ca ma punctezi pe mine. Oricat de "onorata" as fi de atentia negativa pe care te incapatanezi sa mi-o acorzi. Ca sa te linistesc, mama obisnuieste sa imi spuna: "fiecare pasare pe limba ei piere". I got it. Tu crezi ca-s o persoana demna de dispret. Enough. Ti-ai oferit parerea despre mine si posturile anterioare. NOW GET OVER IT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mai mai, oare de ce pe FB nu au aparut deloc discutii din astea inflamate?

OOKA, imi cer scuze ca te-am invitat pe mess si nu aici public sa ni te alaturi pe FB, te-am invitat pentru ca mie imi faceau placere mesajele tale si aveam ce invata din ele, daca asta inseamna bisericuta, ca pe unii membri ii prefer mai mult decat pe altii, atunci da, am facut bisericute. Oricum nu mi-a picat bine ca ai ignorat complet mesajul meu de pe mess, te-ai facut ca ploua, la mai multe lucruri despre care te-am intrebat sau ti-am scris, asta asa, ca sa fim complet cinstiti.

Nu stiu sa fi semnat un contract cand ne-am inscris pe forum ca avem obligatia sa informam aici public orice schimbare ar interveni. Si nu vad care e problema ca intr-adevar, nu ne simpatizam toate la fel de mult, nu vi se pare normal? E normal sa existe simpatii, afinitati, ca doar si voi aveti, OOKA, NATI, se vede ca de ex. MADA nu se numara printre preferatele voastre. OK, asta e, fiecare are preferatii lui, marturisesc si eu ca nu agreez la fel de mult pe toata lumea care scrie aici, de ex. NATI intotdeauna a avut un stil prea taios pentru gustul meu, plus ca mi-am luat-o de la ea pe la inceputurile mele pe forum si mi-a ajuns. Asa ca eu una nu ma voi disculpa ca nu am invitat-o pe Nati, nici daca as fi avut vreo modalitate de a o contacta.

Oricum, nu vad de ce se supara cele care nici asa nu scriu decat din ani in pasti, probabil de aia ca e cu un subiect mai putin pe care sa faca revista presei. Dar adevarul e ca unele din noi ne-am saturat sa ne punem sufletul pe tava ca sa aiba altele ce citi si judeca iar ele sa nu faca acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Imi pare foarte rau ca a ajuns asa odiseea noastra........pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ooka, sint la fel de (in)activa pe FB ca si pe DC

In alta ordine de idei, pentru mine FB sau DC e la fel, io nu le vad concurente, dar recunosc ca n-am timp si energie sa scriu prea multe nici intr-o parte, nici in alta. Sint avantaje si dezavantaje in ambele parti.

Eu sint veche pe DC, chiar daca n-am numar mare de mesaje scrise, insa de citit am citit mai mereu si odiseea e pt mine numai o mica parte din ce am petrecut pe DC. Oricum, de aici mi-am luat o multime de informatii utile atunci cind ma luptam cu infertilitatea si aspirantele cu probleme de pe vremea aia m-au ajutat sa merg inainte, asa ca sint recunoscatoare DC-ului pt treaba asta.

Pe de alta parte pe FB am dat de oameni/fosti colegi/prieteni/vecini de care nu mai auzisem de secole, a fost o surpriza placuta sa ii reintilnesc. Insa recunosc ca acuma ma simt oarecum inconfortabil ca impart prea multa informatie pe FB, nu vorbesc de grupul pepenasilor, ci asa in general, mi se pare ca grupul meu personal de cunostinte a devenit prea mare. SI, in plus, n-am vreme sa ma pun la punct cu noutatile fiecaruia si mi se pare cam aiurea sa am persoane pe FB in cercul meu de prieteni, dar cu care de fapt nu comunic niciodata din lipsa de timp. Ma rog, astea sint reflectii personale care n-au nimic de-a face cu disputa creata.

Oricum, din punctul meu de vedere, e loc sub soare pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Turtu, ti-am scris pe mess o gramada, sper sa nu se piarda.

Moni, imi cer scuze, insa pot spune ca am oarece circumstante, pe care nu vreau sa le dezvolt aici, si sincera sa fiu, chiar nu'mi mai aduceam aminte daca ti'am raspuns sau nu, vaz ca nu, insa judecata vine cam repede ca sa zic asa..

Bobita draga, las-o sa se apere, ca stie si poate, e amuzant.. da sa iti sara mustarul ca nustu cine scrie nustu ce sa ma ierte Dumnezeu..vaz ca si tu sari la judecata si la bagat etichete..Iar rationamentul tau cu enervarea nascuta din preocuparea (pozitiva) este eronat deoarece este incomplet, dar banuiesc ca a fost spus in tumultul sentimentelor.

Madalina, nu te'am intrebat nimic, am facut o remarca.

Tot sensibilitati majore vaz ca se prezinta, io gravida n-am ce sa mai spun

Si recitind, mai Moni, stilul Madalinei il percep ca fiind agresiv si pentru omul nu tocmai odihnit, nu e un stil usor digerabil, prefer compania oamenilor calmi, pozitivi, ca nervii mei imi ajung, n'am nevoie si de ai altora plus ca nervu' nu vine singur vine cu o incarcare negativa de care sincera sa fiu, n'am nevoie. Dar de la o remarca, pana la 'nu e printre preferate' io zic ca e cale lunga. Pana una alta grupul e mai dragut pestrit si mai mult decit atat, grupul dispare cind pagina se inchide, deci nu m-as grabi sa asimilez viata virtuala ca si pe cea reala. Dar, este o chestiune de optiune.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

OOKA, mi se pare un pic ironic ca acum vii iar si zici de judecata, daca cineva nu e de acord cu tine te judeca, dar mie sincer din mesajul tau despre nervii Madalinei mi s-a parut ca cea care nu sta bine cu nervii esti tu, dupa parerea mea (iata ca judec din nou) a fost o ironie rautacioasa voita.

Si nu inteleg ce se pedaleaza atat pe chestia asta sa nu se asimileze viata virtuala cu cea reala, ca fiecare sa-si asume ce scrie, dar tot voi va suparati daca nu se mai scrie. Unele dintre noi ne-am gasit afinitati si ne-am imprietenit si in viata reala si vrem sa discutam si despre lucruri mai personale decat kk pipi bebe, si nu vrem sa facem acest lucru pe un forum public. Cine are sot si parinti si prieteni cu care sa isi imparta necazurile si bucuriile si nu mai are nevoie de nimeni altcineva si vine aici doar ca sa discute despre vreme si retete, foarte bine, dar nu vad de ce ne-am simti vinovate cele care vrem sa discutam si despre altceva cu prietenele pe care ni le-am facut aici.

Daca e asa negativa incarcarea de aici nu inteleg de ce te incapatanezi sa citesti. Pentru ca, ia sa ne amintim, cine a inceput discutiile negative? Mona a invitat-o pe Nati pe privat sa se alature grupului iar ea a inceput sa acuze aici ca ne-am dus pe furis si ca ea nu e cu fundul in 5 luntre si asa mai departe. Mada a incercat sa explice ca n-a fost un plan odios de transfer si fuga pe furis, la care tu si cu Ioana ati sarit cu acuzatii la adresa lui Mada. Asa ca hai sa vedem putin si barna din ochiul nostru inainte sa ne plangem de altii.

Mergi la inceput

Ce dragut Moni, acu' stau prost cu nervii si acu' vreo doua luni ma intrebai reteta succesului cum de sunt calma..

Ma rog, opiniile tale, iar daca tu, Bobita emiteti opinii fara judecata iar nu e treaba mea, nu e vorba ca sunt opinii diferite de a mea, sunt niste verdicte puse in final, e urit sa spun despre nervii Madalinei, ea nu e printre preferatele mele etc. Dar nu conteaza pentru ca sincera sa fiu nu ma afecteaza, pe mine ma atrag mai mult discutiile decit faptul ca un om, care nu ma cunoaste si pe care nu'l cunosc, spune despre mine ca ma port urit sau frumos. Cred ca e nevoie de mai mult ca sa'ti formezi o parere de genul.

Tu te simti mai bine acum ca m-ai pus la zid? Ca ti-ai spus clar si raspicat punctul de vedere asupra mea/modului de a gindi/ratiunii de a citi pe forum?

Ca daca tu esti multumita de tine dupa discutia de fata, macar exista un aspect pozitiv al ei si n-a fost doar timp pierdut.

Iar pentru curiozitatea dumitale, citesc forumuri care ma binedispun, de aceea ma incapatinez sa citesc, pentru ca sunt oameni pe forum care sunt haiosi, comici, povestesc frumos si'ti prezinta o lume care mie imi da ceva de bine.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ooka- pana in momentul in care vei putea spune ca ma cunosti real life si inside out, as aprecia foarte mult, daca ti-ai pastra parerile despre nervii si metoda mea de scris pentru tine. Nu ma cunosti si nu te cunosc si sincer nici nu imi doresc sa ajung sa te cunosc vreodata, prefer sa nu am in viata mea oameni ca tine. Asa ca, hai s-o lasam aici, te rog si sa terminam discutia asta elegant. Multumesc frumos.

Moni- eu stiu ce incerci sa faci dar e cazul sa renunti. Nu mai vreau sa intru aici sa vad persoana virtuala "ariadnabr" despicata in 4, si analizata si stampilata cu diverse, ca sa nu mai vorbim de campania anti- ariadna si politele gratuite platite aici. Tu ai avut poate ocazia sa privesti in sufletul meu mai mult ca altii, apreciez ceea ce faci, dar pana in momentul in care cei care cred ca asa e ok, nu isi vor aplica propriile sfaturi, nu are rost sa-ti umplii tu ziua cu atata negativitate Hai, pup

Cat despre FB, repet grupul e deschis pepenasilor si va ramane deschis. Oricine e binevenit, acolo tonul e altul, iar eu, daca eu sunt problema si motivul pentru care nu vor unii sa ni se alature, mentionez ca nu prea postez sau postez din ani in pasti si nu-mi aduc aminte sa fi postat vreo replica "taioasa" de cand s-a creeat grupul. In fine.

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Acu' meri de te pupa Madalino, ca ai mai pus si tu pe cineva la punct pe ziua de azi si-ai mai deversat niste agresivitati caracteristice

Tot nu reusesc sa ma prind de unde atata patos..Dar sincer sper sa nu sara niciuna sa ma lamureasca, insa nu puteam sa tac asa pur si simplu, pana una alta voi sunteti pe FB eu totusi fac revista presei pe DC

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Eu nu i-am trimis mesaj privat lui monalac, am scris pe DC la pepenasi.
In mod normal trebuia sa-mi raspunda la pepenasi ca v-ati mutat pe fb, nu sa-mi trimita mesaj privat.
Asta ce arata? Ca e adunare privata si nu se doresc anumite persoane care au facut parte din odisee!
Si cum tu moni_or nu ma ai la inima, ce faceai, plecai din grupul de fb sau ma ignorai si ma barfeai pe la spate?
Si ce mesaje taioase ti-am adresat tie? Arata-mi sa vad daca meritai sau nu faimoasele mesaje taioase ca eu nici nu-mi aduc aminte sa te fi suparat in asa hal si tu sa taci sa nu spui nimic, poate te-am jignit atunci, ceea ce nu-mi sta in caracter.
Mie cand nu-mi place cum mi se adreseaza o persoana ori ignor ori spun ceva.
Si daca nu vrei sa discutii despre pampersi, muci,kk si primul mers pe bicicleta a pepenasilor de ce te-ai mai inscris la odiseea asta?
Ca nimeni si nicaieri nu scrie ca nu pot sa iau o pauza de DC si sa revin fara sa fiu pusa la zid, eu asta care scriu din an in paste, tragedie mare pt tine ca nu am scris eu de ceva vreme.

Poate ar fi cazul sa iau iar o pauza de DC , si asa am o groaza de treburi.
Scuze ca v-am obosit cu mesajele si prezenta mea in viata voastra plina de calmitate.

Mergi la inceput