Pepenasi de iulie-august 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Acum am intrat si eu sa citesc ceva legat de alimentatie. Recunosc ca nu am mai citit forumul de ceva vreme.

Nati..ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. Spor la mutat.

Mona...eu apreciez efortul tau de a face fetele sa revina,dar intr-adevar cum spunea DIDI.."omul sfinteste locul". Pentru mine nu conteaza unde scriu,important este sa fac schimb de impresii si pareri cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nati,ma bucur ca ai scris....mie chiar imi plac lucrurile astea,mai ''monotone'',dar care apartin copiilor nostri...
am putea scrie si aici,dar doar chestii legate de copii...asa,de dragul vremurilor apuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mona, dar nu a apus nimic. suntem in aceeasi formula. am schimbat doar interfata grafica

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

ai dreptate,intr un fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi anisori Denis de atb
Sa cresti mare si frumos puiule, iti doresc multa sanatate, iar mamicii tale un buchet frumos de

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si pentru maine..ca sigur nu o sa pot intra..

La multi ani Maitreyi
Si tie iti doresc sanatate multa, fericire, sa-ti dea Bunul Dumnezeu numai ceea ce-ti doresti tu!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Am zis ca ma trezesc mai devreme sa am timp de calc. pana se trezeste Matei, da ti-ai gasit.
La noi bate un vant nebun, si auzind niste zgomote prin casa am zis ca e vantul, aha....era Matei, s-a dat jos din patutul lui si venea agale pe scari la parter.
Stiam ca se poate urca singur in patut dar nu sa si iasa din el,acu adio cu linistea mea chiar daca se trezea, il stiam in siguranta in patut pana mergeam sa-l iau.
Prea repede creste, il vrem mititel, lipicios si afectuos ca si pana acum, parca vad ca in 2-3 ani imi zice ca are nevoie sa fie singur in camera lui si sa nu-l deranjez.
Ai vostri incearca in stangacia lor sa spele vasele?
Ca Matei ma dispera cu urlete si impins sa-l lasam sa spele si el vasele.
Nici nu-l putem scoate din cada pana nu se chinuie el sa spele cada, peretii din baie, ca cica e muldal.

Am fugit ca am o groaza de treaba azi in gradina, cica incerc sa plantez un liliac si alte buruieni, sa vezi dezastru ce iese din mainile mele cu gradinaritul, ca nu le am deloc cu asa ceva.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Nati, cand povestesti despre spalatul vaselor parca ai zice de Sofia. e suficient sa prinda o farfurie in chiuveta ca isi trage scaunul frumos si se apuca de treaba, mie imi zice "pa" si sa inchid usa ca sa nu o deranjeze nimeni. nu iti poti imagina cum arata bucataria si cat muncesc sa strang din urma acestui eveniment...

Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Am cumparat astazi cartea cu trenuletul TT, careia i se facea reclama pe forum, chiar si la subiectul nostru nostru o recomanda cineva.
Extrem de slaba! O fi pentru copii mici, dar pana si petru ei este insultatoare. Text fara sens, ilustratie jenanta!
Daca aveti de gand sa cumparati copiilor o carte de Iepuras, ocoliti trenuletul TT! Era in tipla si nu am putut sa o rasfoiesc, ca altfel nu ma lasam pacalita.

Toate cele bune,
Ioana si Ilinca (5 iulie 20008).

Mergi la inceput

cami,te ai uitat la zilele de nastere din luna martie!
urez la multi ani lui sib si flo!!!
ioana,nati,ce ma bucur ca ati mai scris!

Mergi la inceput