Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 17
gallyb spune:
LA MULTI ANI PEPENASILOR CARE AU SARBATORIT PANA ACUM SI CELOR CARE URMEAZA SA SARBATOREASCA!!!!!!!!!!!!!

ARIADNABR multumesc pt urari.
Xenia si 32 S +
kla78 spune:
LA MULTI ANI LA TOTI PEPENASHI!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
PS: din multa lipsa de timp n-am mai dat cu nasu pe aici dar pt ca maine puisorul meu implineste 3 anisori m-am rupt de la treburi si am zis sa urez la toti copilasi un sincer si calduros la multi ani!
dr_anca spune:
La multi ani pepenasi!!!
La multi ani puiutilor sarbatoriti si care se vor serba.
Dia sarcina usoara 
Acum ca s-a mai animat atmosfera voi ati luat triciclete la pepenasi?
Tricilete pe care sa si pedaleze nu sa imping sau sa trag eu, sa faca copilul toata treaba? Am vazut la Kla in poze si eu vreau sa ii iau tricicleta de ziua ei.
Cam de unde le-ati luat, pret? Cred ca ajung si in Carrefour sa-mi fac o idee.
Sanatate la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
monalac spune:
LA MULTI ANI,ALEXANDRA!
KLA,ce bine ca ai mai scris!
Dr Anca,codrin are tricicleta,dar prefera sa mearga direct pe bicicleta micuta cu roti ajutatoare.eu zic ca s cam mari pt tricicleta....de fapt,rectific,ca fetele sunt diferite de baieti.
gallyb spune:
DR_ANCA noi i-am luat Xeniei bicicleta cu roti ajutatoae din Dechatlon, a costat 330 de lei si vreau sa spun ca e de mare succes. Se descurca de minune.
Xenia si 32 S +
mcoca spune:
Mona, nu ma asteptam din partea ta sa fii asa de sexista
.
Maya a primit de la Mos o bicicleta de 10inch cu roti ajutatiare, si o iubeste. Tricicleta nu a avut prea mare succes, dar macar a invatat sa pedaleze. Eu zic ca acum pepenasa ta e prea mare pt tricicleta.
Vicky si Printzesone
monalac spune:
LA MULTI ANI Rayan Ioan, pepenas de Alina Maria
Flavius Casian pepenas de the_andreea
Denis Alexandru pepenas de kla78!
sa CRESTETI MARI SI SANATOSI!
monalac spune:
LA MULTI ANI MARIA DE ANAXENA!
VICKY,ma gandeam ca fetitele sunt mai ''greoaie''la capitolul motricitate....dar compenseaza la inteligenta....na,ca pare ca s ''sexista''...
vias spune:

Maria dragalasa blondina

La multi ani sanatosi si fericiti scumpa mea!! 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."