Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
seidana spune:
Camady.. nu ma pricep eu nu stiu cat insa sa fie modificat un cont nu sters.. mi-i se pare ilogic... eu cred ca pana la urma e un plictisit /plictisita rau..
Elly.. datele complete in lista.. pot sa iti zic si eu ca is gravida in 15 sapt m-am nascut in oct toamne .. adik na.. eu zis sa dam pAROLA in functie de contributia pe forum..si mai mult poze la schimb.. vrei poze pui poze.. daca nu pui in 1 zi schimbam parola.. si gata ..
Camady, Lali nu schimbam parola si pe yahoo.. sa nu fie si adresa asta sabotata?
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 Fetelor, am fost la eco.... vesti mixte. Bebe e bine, dar mi-au gasit 2 hematoame. Unu de 7 mm si unul de 5 cm. Cel mare e deasupra sacului, cel mic sub sac. Nu se stie ce se va intampla de acum incolo ... Cum mi-o fi norocul... Sunt f suparata . E f complicat cu hematoamele. Poti sa pierzi sarcina si in 20 de sapt. O sursa continua de stres ... 11+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
May eu zic ca o sa fie bine, imi pare rau ca ai esti proaste, insa nu privi totul din partea urata... un hematom poate sa stea aclo bine mersi fara sa aiba efecte asupra bebelui..

sanatos !
MatzaRebela spune:
seidana eu propun sa se faca un nou cont pe gmail.. si de acolo direct pe picasa ar fii mai simplu asa...
16 cu 
seidana spune:
daca vreti asta ma ocup sa fac contul de piccasa si gmail..
si trimit parolele
sanatos !
May3 spune:
Merci fetelor dar nu-i asa de simplu :(
Va las, mai intru daca oi avea vesti bune sau macar dispozitie mai buna ... N-are rost sa va supar si pe voi cu tristetea mea
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
| citat din mesajul lui May3 Merci fetelor dar nu-i asa de simplu :( Va las, mai intru daca oi avea vesti bune sau macar dispozitie mai buna ... N-are rost sa va supar si pe voi cu tristetea mea 11+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
may nu ne superi.. daca am putea sa facem noi mai mult..
, dar te rog gandeste-te la bebe si ca totul e bine.. TREBUIE sa fie bine 
sanatos !
seidana spune:
ce nai sa fac?
a incercat sa ma loghez cu adresa si parola pe care le-am creat pe gmail si merge picassa pe sept.oct@yahoo
sanatos !
antoemma spune:
| citat din mesajul lui May3 Cel mare 5 cm... e cat bebele :( Duminica dupa sangerare nu s-a vazut nimic. Marti eco transvaginala -nimic Deci s-au format de marti pana azi Incerc sa fiu pozitiva dar... Dr mi -a zis sa merg luni la Dr de familie. Era doar sonograf, nu ginecolog. O sa imi fac programare la dr de familie luni si la ginecolog cat mai repede Din ce am citit pe net nu exista tratament si e dupa cum ti-e norocul :( Oricum intru la sarcina cu risc mare ... 11+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
Scuza-ma ca dau aici buzna dar vroiam sa iti spun ca este probabil ca hematoamele sa se formeze datorita tendintei crescute de coagulare a sangelui in sarcina. Aceasta problema poarta numele de tromboflie si despre asta se discuta intens la "Aspirante" intr-un capitol dedicat acestei probleme. Intr-adevar, sarcinile la persoanele cu trombofilie prezinta un risc mai crescut dar cu tratament se poate duce sarcina foarte bine la capat. In Romania se recomanda Aspenter si Clexane pentru subtierea sagelui, pe toata perioada sarcinii si inca 6 saptamani dupa nastere. Se mai dau vitamina C, vitamina E. Omega 3... tot pentru imbunatatirea circulatiei. Nu cred ca trebuie lasate lucrurile in voia sortii daca se poate face totusi ceva. In loc de Clexane in strainatate am vazut ca fetele iau Lovenox. Dar pentru asta ar trebui consultat un medic cu experienta in astfel de probleme. Iti doresc sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos!
Mami de
2004 si
2010
seidana spune:
Fetelor.. am recuperat datele de pe picassa 
Propun ca cele care ai deja poja sa aiba parola noua.. cele noi sa doveeasca ca merita..
JADE, Camady aveti PM
sanatos !