Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Gata.. azi am fost pe pontajul de la Despre copii.. Am terminat de mutat albumele.. eu nu le-am sters pe ale voastre de pe yahoo.. va rog sa le stergeti voi, nu vreau sa zica cineva ca nu trebuiau sterse.. Si de asemenea va rog sa imi solicitati parola de pe gmail.. sa nu uit pe careva sa va suparati.. pe picassa sunt pozele iar in mail veti gasi documentele: modele de cereri Calculul indemnizatiei.. 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Felicitari

si vreau parola 
16+ cu 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Gata.. azi am fost pe pontajul de la Despre copii.. Am terminat de mutat albumele.. eu nu le-am sters pe ale voastre de pe yahoo.. va rog sa le stergeti voi, nu vreau sa zica cineva ca nu trebuiau sterse.. Si de asemenea va rog sa imi solicitati parola de pe gmail.. sa nu uit pe careva sa va suparati.. pe picassa sunt pozele iar in mail veti gasi documentele: modele de cereri Calculul indemnizatiei.. 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
DAR de ce nu lasi pe gmail parola care o pusesei pe yahoo ?
daca tot o au majoritatea fetelor de ce sa incepem iar cu da mi si mie parola
e o parere...zic si eu..
oricum , daca hotarasti sa ramana alta parola , o vreau si eu , merci
seidana spune:
ma bag sa creez capitol nou
Dupa aia imi fac si eu treaba la serv....
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
AlexaNicola spune:
dragele mele, stiu ca n-am mai fost de mult pe aici - aveam userul angel4us si din superstitie am cerut sa mi se schimbe userul. Din pacate de ce mi-a fost frica n-am scapat: sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani si 6 zile, vineri am descoperit cand am fost sa fac o banala ecografie din care dr vroia sa se asigure ca totul e ok. N-a fost...si a trebuit sa fac chiuretaj.
A fost un soc pentru noi. Incercam insa sa ne gandim ca Dumnezeu poate a aranjat lucrurile in asa fel incat sa fie bine pentru mai tarziu. Ceva n-a mers, ceva nu era cum trebuia sa fie. Am inteles ca din fericire organismul femeii are capacitatea miraculoasa de a elimina 99% din ceea ce nu este 100% bun. Incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca nu va mai dura mult pana vom avea si noi copii sanatosi si frumosi ...si norocosi!
Ceea ce va doresc si pentru copii vostri! Sa va ajute Dumnezeu sa duceti sarcinile pana la capat cu bine, si sa fiti sanatosi cu totii - si mamici si pitici!
Numai bine va doresc,
seidana spune:
Alexxa.. imi pare foarte rau , sa iti dea DD putere sa treci peste toate , si sa ne auzim cu vesti bune
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !