Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

rocaille nu sunt foarte bine informata in privinta exactitatii acesto teste din sarcina - dublu,triplu. cunosc un singur caz concret in care la dublu test i-a iesit sanse mari sa aiba copilul o anume boala neuronala insa s-a nascut perfect sanatos. cred ca nici un doctor nu sustine ca in baza acestor teste iti poate oferi garantia ca va fi sau nu va fi copilul sanatos.

Jade eu eco de morfologie de la 13 saptamani l-am facut la o alta doctorita decat cea care imi urmareste sarcina, la fel va fi si morfologia de la 21 saptamani.

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik ... activeaza PM

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Multumesc Seidana

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

athosik bravo pt vestile bune

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Multumesc Seidana
ancaroro nu vreau sa ma simt ignorata dar uneori asta simt cind intreb si nu mi se raspunde, ma rog poate se intimpla in mintea mea, ca eu nu sunt fr tare activa pe forum ca de la inceput, am sa intru in maternal leave si o sa am o gramada timp pentru forum

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

marryan nu esti ignorata
numai ca abia s-a schimbat parola. si daca te uitai mai in urma vedeai ca sunt parole diferite. si inca nu s-a decis daca ramanem pe yahoo sau trecem pe gmail.
si noile parole nu le are decat seidana in momentul asta. si poate o fi si ea la buda
rabdare ca se rezolva

mami de Annelies (30.06.2005) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce faceti? athosik felicitari ptr vestile bune, seidana ferice de tine ca ti-ai simtit bebicu, si multumim ca ne-ai ajutat cu contul; racheel daaa, baiat am si vin si-ti fur fetita cum a fost la tara? despre vergeturi eu ma dau (rar, ce-i drept )cu ulei de masline, dar cu constipatia mariiii probleme si la mine si nu am reusit cu nimic pupici la toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

m-am apucat de mult sa raspund numai ca intre timp a sunat tel si s-a mai umplut o pagina

atoshika felicitari!!!

ma ... sincer, nici eu nu le-as face. daca ar fi as face direct amniocenteza e singura analiza care are rol de rezultat nu statistica.
si am inteles ca nici nu ar fi dracu atat de negru sa pierzi sarcina dupa. desi exista cazuistica eu nu am citit/vazut nici un caz concret.
dar daca asa zice nenea dr?!? eu azi fac dublu. stau cu stresu' intre 10 si 15 zile pana la rezultat si daca doamne feri iesi vreun risc crescut mai stau inca cu un super stres pana fac amnio sau si mai rau pana nasc

mami de Annelies (30.06.2005) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

marryan cand vom fi toate in prenatal sa vezi atunci ce active vom fi... :)) acum, cel putin eu, uneori apuc sa citesc toate paginile, uneori nu, pentru ca de obicei intru de la serviciu printre treburi si multe din discutii le ratez. :))

andr@ eu inainte sa raman insarcinata aveam MARI probleme cu constipatia. de cand am ramas totul a revenit la normal in mod absolut miraculor (zic asta pt ca de regula sarcina vine de mana cu constipatia asa se zice) - la mine fix pe dos. il schimb minunea nu a tinut mult pt ca am inceput sa iau Elevit si de la suplimentul de fier au inceput iar problemele... daca ai vreun leac babesc si bun in sarcina impartaseste-l.

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

multumesc si eu celor doua fete care au avut placerea sa mi raspunda

elly la cine faci eco ?

Mergi la inceput