Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Anilansa spune:
Eu azi sunt ca pe jar...
merg sa imi ia analizele... toxoplasmoza, anticorpii RH, analizele de uriina si sange...apoi trebuie sa vb cu doctorita sa fac sapt asta dublu test...imi e tare frica ca la baiet nu am facut.
Sper sa fie totul bine.
Tin pumnii celor care fac azi si sapt asta dublu test sau orice alta analiza pt bebe... sa auzim de bine.
Alina
cu
Darius Gabriel si
10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
seidana spune:
Mai fetelor sunati unde trebuie sa faceti dublu test si vedeti daca puteti manca sau nu.. eu am intrebat si a zis ca linistita pt ca mancarea nu afecteaza analizele.. si mie mi-a luat sange la 9 dimineta.. insa sa mergi la 18 sa iti ia sange si tu sa nu mananci.. e absurd
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
oanaiasi spune:
Si eu cred ca e ok cu mancatul ...ok mancarea afecteaza glicemia ...sau altceva. Dar hormonii nu cred ca pot fi influentati de alimentatie.
Oana
13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
inutsa spune:
Si eu fac dublu test miercuri si mi-a zis dr ca pot manca, eu il fac chiar dupa-masa, asa ca...
seidana eu din contra, nu ma inteleg cu yahoo, cu toate ca si pe el folosesc la greu. Cum am mai zis, gmail e mai ... "multilateral"
, si safe, ca tot spunea cineva. Iar cand o sa trimitem fel si fel de chestii pe contul comun, chiar o sa se vada diferenta.
de
si
12+
loredanar spune:
la dublu test si mie mi-a zis ca pot manca, la triplu test trebuia sa fiu nemancata.
doctorita imi facuse programarea control+eco la ora 8 dimineata tocmai ca sa imi ia atunci si sange pentru triplu test, dar eu am uitat complet si am mancat ........ mi-a zis ca poate influenta rezultatul si ca sa revin peste 2 ore , dar neaparat in aceeasi zi, trebuiesc colerate datele de la sange cu cele din ecografie.
Lori
17+
JadeJador spune:
bafta fetelor care merg azi sa l vada pe bb , va asteptam cu vesti de la excelent in sus
vad ca mai toate mergeti la eco in jur de 16 sapt si acum am intrat in panica ca eu nu mi am facut nici o programare pt eco asta
la noi in Bucuresti e tare greu cu programarile la un dr bun
merg si eu azi la dr (la cel cu care as vrea sa nasc) sa vedem ce zice si el
cel de al doilea dr al meu , m a trimis sa fac o eco morfologica la 14 sapt
joi pe 24 am programare pt asta
cu yahoo si mail - indiferent si eu
athosik spune:
Neatza fetele,
Doamne cate probleme apar...dar cine vrea sa ne faca rau NOUA care nu facem rau la nimeni...stam cuminti si vorbim despre problemele noastre despre burtici....Bine k s-au rezolvat!!!!Daca schimbati parola de la picassa va rog frumos sa nu ma uitati si sa imi trimiteti si mie parola ...
Sa va zic vestile noi:
-mi s-a confirmat ramane BAIETEL
-avem 214 grame si 11 cm
- placenta,col,lichid amniotic ....toate OK
-nu mai facem triplu test pt k a iesit ffffffffff bine cel de dublu test
-am intrebat daca influenteaza cu ceva faptul k eu m-am nascut la 7 luni ... si a zis k NU ... difera de la persoana la persoana
Cam asa stam si suntem foarte 

Umatoarea vizita este abia pe 16 aprilie 2011 ... abia astept!!!!
Va
pe toate si vorbim!!!!
16+ cu 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
cu mancatul-nemancatul , eu am facut dublu test la prima ora si nu apucasem sa mananc , dar eu zic ca se poate manca fara probleme
la triplu test nu ma intereseaza pt ca sunt ff hotarata sa nu l fac
loredanar spune:
wow felicitari athosik!!! bebe meu avea 11 cm pe 14 martie si 120g .... oare e prea mic din moment ce al tau are 200 g la 11 cm? ma ingrijoreaza putin treaba asta.
Lori
17+