Ce gatim azi (81)
Raspunsuri - Pagina 6
theophillina spune:
Hamsii la tigaie
Bomboane de ciocolata cu alune de padure
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
IuliaCiornei spune:
Mancare de sfecla rosie cu praz si usturoi, mini tarta cu fructe cu fresh de grapefruit cu portocala
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
Bianca B spune:
ciorba radauteana
tocanita de vitel cu piure de cartofi
cheese cake cu pere
Petrecere 1 anisor Craciun 2010
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca 28+ si mamica celui mai frumos copil din lume
Having a dream come true is a bleassing, not a right.
silvi_2005 spune:
Bianca vai ce pofta mi-ai facut cu meniul tau
Theodora nu am mancat de tare multa vreme, gasesc si aici ceva pestisori ce seamana cu hamsiile, saptamana viitoare caut
Azi luam pranzul in oras ca mergem intr-o mini excursie in Belgia dar pt cina am in plan ceva mai deosebit desi e usor de realizat : pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei rosu decupajul la cartofi o sa il fac totusi stelutze nu inimioare. Langa o salata mare si buna si gata meniul pe azi, va doresc duminica placuta.
anaemi spune:
ieri
ciorba de legume
legume la wok
chiftelute de linte
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi_2005 Theodora nu am mancat de tare multa vreme, gasesc si aici ceva pestisori ce seamana cu hamsiile, saptamana viitoare caut BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
Silvia, sunt dementiale hamsiile pregatite astfel. Si mai am o reteta in vedere, oarecum asemanatoare, dar e cu sos picant, o s-o execut cat de curand. In alta ordine de idei, vroiam sa-ti spun de f mult timp ca-mi place f mult "bucataria" tau, imi mai bag si eu nasul pe acolo din cand in cand, retetele sunt super, am incercat si eu cateva si esti la Rina? Ca mie mi se pare complicata rau.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
J G spune:
In sfarsit am revenit in tara si in bucatarie
www.prin-casa.ro/?p=580" target="_blank">Tocana de vita in bere Guinness
Clatite americane cu sirop de artar
AnnaBaby spune:
ciorba cu aripioare de pui, fasole verde cu smantana
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana