Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna dimineata!
Nu vin cu vesti bune,cel mic nu mai are sanse si chiar daca bietul de el traieste problemele cardiace sunt atat de grave si nu este operabil incat nu ar rezista mult.medicul din cluj a zis sa ne mai gandim doar la cel mare si la o mamica care sa ramana intreaga la minte.trebuie moniorizare sapt ,o sapt acasa si una la cluj.este ingrozitor ca el mai misca nu f tare dar inca simt..si ce este mai cumplit a zis ca chiar daca nu are activitate cardiaca si cel mare nu este in pericol nu o sa faca cezariana ,o sa-l lase si pe el cat se poate de mult,ca se "mumifica" aceasta este exprimarea medicului ca dupa tot ce auzi chiar nu mai ramai intreg.sper sa rezist ...
va pup pe toate si vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

misspii draga mea, nu exista cuvinte...trebuie sa poti , ne rugam pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mispii, sunt alaturi de tine!

Imi pare tare rau ce se intampla cu cel bolnav, dar incearca sa te gandesti la cel sanatos! Fiecare saptamana in plus petrecuta de el in burtica il ajuta sa se dezvolte si sa faca mai bine fata mediului de afara. Daca s-ar naste la 28 de saptamani ar putea avea probleme grave de toate felurile. Ai incredere in doctori, fii cat poti de linistita, si ai grija de tine si de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misspii

Buna dimineata!
Nu vin cu vesti bune,cel mic nu mai are sanse si chiar daca bietul de el traieste problemele cardiace sunt atat de grave si nu este operabil incat nu ar rezista mult.medicul din cluj a zis sa ne mai gandim doar la cel mare si la o mamica care sa ramana intreaga la minte.trebuie moniorizare sapt ,o sapt acasa si una la cluj.este ingrozitor ca el mai misca nu f tare dar inca simt..si ce este mai cumplit a zis ca chiar daca nu are activitate cardiaca si cel mare nu este in pericol nu o sa faca cezariana ,o sa-l lase si pe el cat se poate de mult,ca se "mumifica" aceasta este exprimarea medicului ca dupa tot ce auzi chiar nu mai ramai intreg.sper sa rezist ...
va pup pe toate si vorbim.

Missipi..mamica incercata...
Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii...Dumnezeu sa fie cu voi si macar sa iti dea putere sa duci sarcina mai mult astfel incat baiatul cel mai mare sa fie salvat..Din doua situatii rele..sa triumfe cea mai putin rea...Ce pot sa iti spun este ca rugaciunea ajuta si este ascultata...si oricat de rau ar fi cineva sus ne ocroteste si se gandeste la noi...Dumnezeu te va ajuta!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Misspii, Dumnezeu sa aiba grija de voi si va dea putere sa treceti peste aceste momente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Fetelor, eu am tras chiulul in ultima perioada, dar asta nu inseamna ca am scapat de aceasta "minunata" boala si v-am uitat.
Roxy, imi place ca esti optimista pentru ca ajuta mult. Sa dea DD ca vina bb cat mai repede. In ceea ce priveste refacerea chisturilor sub tratam cu diphe, chiar nu stiu ce sa spun ...mi se pare cam ciudat, bine banuiesc ca exista o explicatie medicala. Cum eu nu am tratament post-operatoriu, ma pot astepta la orice ...
Lalely, mai ai un pic! Iepurasul vine mai devreme la voi!
Lelu, bafta la FIV! Sa fie cu lipici!
Xdidi, si eu m-am apucat sa fac teste de ovulatie, dar linia de testare nu a iesit mai accentuata decat cea de control. Cel putin eu nu am vazut asa. Bafta si tie!

Eu inca astept rezultatul de la examenul histopatologic. Asta este a 8 a saptamana de la operatie. Voi dupa ce ati primit rezultatul ati mers la medic? Eu nu am mai apucat sa vb cu medicul meu la externare, dar asist mi-a spus sa revin dupa 6 luni in cazul in care nu apare sarcina. Oricum, dupa urmatoarea menstruatie vreau sa-mi fac si dozarile hormonale si o sa ma prezint la el cu toate hartiile. Doar nu o sa ma dea afara!
In ultimii ani eu am facut mereu crize biliare, cu stari de voma si dureri de cap. Aveam cel putin o zi pe luna dedicata starii de voma. Eu ziceam ca le fac pe fond de oboseala si stres. Dar am observat ca de cand m-am operat nu am mai avut "zile dedicate", nici macar senzatii. Acum stau si ma gandesc, oare crizele mele biliare erau de fapt cauzate de endo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rikidone

Fetelor, eu am tras chiulul in ultima perioada, dar asta nu inseamna ca am scapat de aceasta "minunata" boala si v-am uitat.
Roxy, imi place ca esti optimista pentru ca ajuta mult. Sa dea DD ca vina bb cat mai repede. In ceea ce priveste refacerea chisturilor sub tratam cu diphe, chiar nu stiu ce sa spun ...mi se pare cam ciudat, bine banuiesc ca exista o explicatie medicala. Cum eu nu am tratament post-operatoriu, ma pot astepta la orice ...
Lalely, mai ai un pic! Iepurasul vine mai devreme la voi!
Lelu, bafta la FIV! Sa fie cu lipici!
Xdidi, si eu m-am apucat sa fac teste de ovulatie, dar linia de testare nu a iesit mai accentuata decat cea de control. Cel putin eu nu am vazut asa. Bafta si tie!

Eu inca astept rezultatul de la examenul histopatologic. Asta este a 8 a saptamana de la operatie. Voi dupa ce ati primit rezultatul ati mers la medic? Eu nu am mai apucat sa vb cu medicul meu la externare, dar asist mi-a spus sa revin dupa 6 luni in cazul in care nu apare sarcina. Oricum, dupa urmatoarea menstruatie vreau sa-mi fac si dozarile hormonale si o sa ma prezint la el cu toate hartiile. Doar nu o sa ma dea afara!
In ultimii ani eu am facut mereu crize biliare, cu stari de voma si dureri de cap. Aveam cel putin o zi pe luna dedicata starii de voma. Eu ziceam ca le fac pe fond de oboseala si stres. Dar am observat ca de cand m-am operat nu am mai avut "zile dedicate", nici macar senzatii. Acum stau si ma gandesc, oare crizele mele biliare erau de fapt cauzate de endo?

Rikidone..eu cu buletinul histopatalogic nu am mai fost la medic,pt ca deja imi confirmase de la operatie ca a fost endo..asa ca aceste buletin nu m-a socat deloc!!!
Treaba cu crizele biliare..nu stiu!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

am revenit si eu!

imi pare asa de rau sa citesc asemenea vesti, misspii. sunt fara cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

legat de laparo:

luni m-am prezentat pt control preanestezie si am avut marea surpriza sa ma interneze. am fost mult mai calma decat mi-am imaginat, am intrat in sala de operatii si mi s-a rupt filmul foarte repede. m-am trezit la terapie intensiva, unde am stat destul de putin, pt ca m-am simtit bine, cel mai deranjant lucru era gatul. operatia a avut loc marti.
miercuri m-am simtit mai rau, m-a jenat destul de tare tubul de dren, cand mi l-a scos a fost cam dureros si chiar si azi ma jeneaza locul acela. n-am avut greata sau ameteli.

m-am externat ieri (ca daca mai stateam dadeam faliment. costurile totale ale operatiei cu tot cu analize si ce am mai facut au ajuns la 7000 lei!!!) m-a externat cu conditia sa mai stau in buc vreo doua zile, asa ca acum sunt la nasa mea.

ce sa zic, a fost ok, desi, fie vorba intre noi, recuperarea dupa nasterea naturala, cu trei taieturi, a fost mult mai usoara decat recuperarea aceasta
saptamana viitoare ma duc sa-mi scoata firele.

ca minusuri, ma asteptam sa mi se dea mai multe informatii. am obtinut putine si alea le-am smuls. nu am nici filmulet. profu' mi-a spus ca s-a conservat totul, asa cum eu cerusem (deci nu stiu daca asta inseamna ca mi-a taiat putin din ovare sau nu). mi-a inlaturat chisturile si aderentele, dar nu mi-a zis ce grad de endo aveam. a zis ca erau ceva aderente, dar ca le-a curatat. l-am intrebat pe rezidentul lui si mi-a zis ca dupa el ar fi cam de grad 2 maxim 3, dar el nu a asistat la toata operatia, doar a spicuit....asta m-a cam bagat in ceata.
partea buna e ca nu mi-a facut test de permeabilitate tubara, asa cum mi-a zis, pt ca trompele aratau bine. m-am bucurat. dupa aia mi-a zis ca imi recomanda totusi sa fac hsg la doua luni dupa op, ca e posibil acuma sa se infunde... iara m-a bagat in ceata

si inca ceva (didi, poate ma ajuti tu, ca ai facut tot cu profu'): mi-a dat tratament acum antibiotic si antiinflamator, dar nu mi-a zis nimic nici de ac, nici de diphe. mi-a zis sa ma duc la cotrol peste o luna, dar daca pana atunci incepe ciclul eu ce fac? eram si buimaca la spital, n-am intrebat

deci, per total, in afara de faptul ca trebuie efectiv sa le smulgi orice cuvintel, eu zic ca a fost ok, sper sa fi facut ceea ce trebuia. inca nu mi-am revenit, mai dureaza. a doua oara nu cred ca mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

irina_d15
dar de ce a costat atat? ai facut la stat sau la privat?
Pe scrisoarea medicala primita la externare trebuie sa scrie tot ce ti sa gasit si ce ti sa facut.
Da de ce nu ai vrut test de permeabilitate tubara? nu e mai bine sa verifice trompele daca tot a facut laparo?eu stiu ca e mai bine , scutesti si neplacerile de la HSG.
E ciudat ca a spus ca se pot infunda trompele acum dupa operatie... nu stiu de ce...doar daca s-ar forma multe aderente care sa le lipeasca, dar nu asta a fost scopul operatiei...
pacat ca nu avem doctori care sa colaboreze cu noi, sa ne explice tot, ca doar nu le furam meseria... sau? de ce nu stau de vorba cu noi
Irina i-ti doresc recuperare usoara, sanatate si mai bine nu-ti mai pui o mie de intrebari, o sti el ce a facut si cred ca a facut bine :)

Mergi la inceput