Masina de inghetata
Raspunsuri - Pagina 2
ocebine spune:
Jur ca am raspuns de trei ori si nu imi apare mesajul.
Deci, am un gelato maker de la Lello.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Eu am una si desi am cumparat-o in 1989 (intr-o vacanta in Germania) si astazi merge f.bine. E Philips. Acum sta frumos in camara... E asa cum spune Anamaria, atat chestia aia trebuie sa fie tinuta la congelator, dar si copozitita sa fie rece. Eu dupa ce terminam inghetata se putea manca imediat, nu era nevoie sa o mai pun la congelator. Era asa de cremoasa...Imi amintesc ca pe langa ingredientele necesare puneam ceva, nu mai stiu cum se numeste, arata ca si untura de porc, puneam f.putin si acesta o facea cremoasa (aveam "untura" de la o prietenea care avea cofetarie si avea aparat mare de facut inghetata) arata cam www.youmago.ro/gallery/view/450379/734819" target="_blank">asa si imi amintesc ca a costat 100 de marci |
dana zi repede ce "untura" minune puneai ca sa nu arunc masina!
ca am impresia ca daca nu pui ceva chimizat nu iese buna, e drept ca eu am vrut sa fac muuuuuuuuuulta si am pus dubla cantitatea si ea poate nu a avut putere sa raceasca ...oricum tre sa i dau de cap si eu !
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana zi repede ce "untura" minune puneai ca sa nu arunc masina! ca am impresia ca daca nu pui ceva chimizat nu iese buna, e drept ca eu am vrut sa fac muuuuuuuuuulta si am pus dubla cantitatea si ea poate nu a avut putere sa raceasca ...oricum tre sa i dau de cap si eu ! |
am intrebat-o pe prietena si nu mai stie denumirea...imi pare rau
nu incerca sa dublezi cantitatea pentru ca nu reuseste sa o faca bine, la mine asa e...