Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess asteapta sa nasti, sa vezi atunci ce emotii o sa aiba si poate devine poet

happy ft bine ca te bagi asa mai primim si noi sfaturi! eu din cauza asta nu m-am agitat asa tare pana acum sa gasesc husa impermeabila, am zis ca e totusi devreme si ca nu oi fi eu atat de nepriceputa sa ii schimb scutecul incat sa il las cu bijuteriile pe afara :) totusi, am niste prieteni care au patit-o, pe la 6 luni baiatul lor a facut treaba mare asa mult ca efectiv a dat pe afara, si cum nu avea nimic pe asternut, totul s-a dus direct in saltea...oricat au frecat la ea nu a mai iesit de tot...eu am zis ca in prima faza ii pun tot un cearsaf absorbant sub lenjeria de pat, sa fie just in case. si mie imi e teama sa nu se incalzeasca prea mult pentru ca desi la noi in casa mai merge un singur calorifer, tot 26 de grade avem

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cris, ce m-ai emotionat, fiindca acum cateva seri si al meu sot exact asta mi-a zis (si noi tot 10 ani de cand suntem impreuna vom avea in toamna)...
Sa ne dea Doamne Doamne cat mai multi si mai minunati in 2, in 3, in cati vom fi!

Gata, plec un pic prin oras...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

simonacip, ai dreptate, trece repede timpul, insa pentru mine parca nu suficient de repede. de 3 ani astept momentul sa-mi tin puiul in brate si parca nu mai ajung si eu acolo...ehh...nebuneli de gravida...

despre tine ...ce sa zic...vorba lui antguess - esti mama eroina, cu 3 copii.toata admiratia mea pentru tine si pentru voi ca familie mare si fericita!

34 +

AMR MAXIM 31 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.
- ce am mai facut noi?
- pai ,lu mami i s-au dat pastile de intrerupere lactatie in spital apoi[ptr acasa timp de 5 zile, toate bune si frumoase- sani moi si lasati.peste 5 zile, sanii s-au intarit, si a inceput sa curga niste lapte.am inceput alt tratament, alte simptome-hipotensiune, fara lichide, mami care se tine de "garduri", gheata pe sani, antiinflamatorii, dureri de sani, iar gheata..azi noapte a fost ultima pastila,poate de azi imi revin
- bebicii, au talpile strambe, cum au stat ei inghesuiti in burtica.la el mai putin se observa defectul,la ea mai mult, cand ne-a vazut poediatra a zis sa mergem urgent sapt asta, ca acum sunt cel mai recuperabili.asa ca vineri- ieri, am mers la budimex -ortopedie. greu nene, greu cu 2tati in masina cu ei,mami sa descopere cabinet consultatii. am fost trimisa la camera garda, apoi pe sectie,apoi in policlinicaiar mami era cu lesinul la bord,si urca etaje, cobora,holuri nesfarsite..la cabinet , ne-au permis sa intram inauntru sa nu stam cu ei pe hol- zise mami ca e dr.-ca altfel..,dar dr. nexam.dupa 1 h,aflam ca opera o fractura- dar avea program de policlinica.sa mor dc am inteles de ce nu a intrat altcineva in operatie, si cabinetul sa fie acoperit?
- asistenta s-a muiat la vedera gemenilor,a chemat alt dr.
- baiatul treb sa faca doar masaj fiziokinetoterpaeutic. i-a aratat nea dr. lu mami, dar mami tremura,lesina, la final nu mai tine minte nimic. o mami prafbine ca a fost tati mai atent
- fata- i-am pus piciorusele in ghips pana luni. noi plecasem de casa fixati sa refuzam ghipsul, ne ingrozea ideea,dar ne-a explicat dr calm, si ca doar pana luni, asa ca..luni treb sa mergem sa-l scoatem,apoi ne da niste atele pe care le punem doar noaptea,si paralel masaj si la ea.ne-a felicitat ca am vanit asa repede, ca se va reface bine si frumos
- i-a vazut si burta fetei.vrea sa-i faca irigografie- dar nu stiu cum o sa bea ea substanta contrast? adultii considera ca e oribila la gust
- acasa venind, nu aveam bibe sterilizate, ca am stat mai mult decat estimam noi.scandal pana la masa in duo.dar noi suntem calmi,ceea ce e bine. dar dupa somn,cand si-a dat ea seama ca nu-si mai poate misca piciorusele ca inainte, ca de la genunchi in jos, cantaresc o tona,nu se mai poate rasuci deloc, plus ca treb sa tinem picioarele ridicate pe o perna..deci comod rau..mi-au aparut si mie lacrimile.viata e grea- spusei eu. iar tati a adaugat- ai avut decat 10 zile sa faci ce vrei tu
-acum ne-am obisnuit, ii punem prezervative inainte de baie- ne-a povestit asistenta de un tatic ingenios- ca nu treb sa se ude ghipsul.si nu mai plangem cu ea
-dar na,luni,treb sa las baiatul acasa, sa merg cu taxiul, ca laur incepe serviciul.belea, ma gandeam,gasesc cu cine sa-l las? si am gasit o verisoara care n-are cursuri la facultate exact luni.cum se potrivesc uneori lucrurile

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

- sa stiti ca va citesc zilnic, dspre emotiile asteptarii nasterilor, despre emotiile tinerii in brate a noilor puiuti, dar nu mai pot scrie.ptr ca nu am timp suficient sa le fac pe amandoua, si nu mi se pare corect sa sar peste gandurile voastre..sa sar pagini.asa sunt eu,nu pot.va pe toate, va tin pumnii, si ma rog sa va fie bine, asa cum a fost odiseea asta de la inceput, fara mari probleme, de viata si de moarte, un loc unde s-au legat multe prietenii as putea spune ,unde sfaturile ajung mai repede decat un telefon dat cuiva,ma rog sa nu avem afisat pe prima pagina nici un ingeras pana la sfarsit, sa fie o odisee norocoasa in continuare

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

BB_YASMI inca nu cred ca tb scoase motatele pt. mine ca n-am ajuns la spital daca n-am nici o contractie. Plus ca n-a mai curs alt lichid decat cel de diineata care mi s-a parut putin cantitativ. Bebelina doarme bine mersi, asa ca mai asteptam sa vede cu decurg lucrurile.
Si sa nu uit, FELICITARI PT. 1 LUNITA!!, sa aveti cat mai multe de acum inainte

VISS Doamne prin cate tb sa treci, dar si eu sunt de parere ca ati procedat bine actionand din timp ca pe urma cine stie ce efecte erau. Asa ca rabda prichindita un piculetz acum si pe urma ce bine o sa-i fie. Multa sanatate la bebici!

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 38+
AMR maxim 2 sapt.

Mergi la inceput

- despre cezariana- se tot vb aici- eu i-am zis deei initial,ca sper sa nu ma intrebe nimeni cum afost, ca nu as putea spune decat horor.dar pana la urma v-am povestit.pe de alta parte- stiti ca eu am fost un caz particular, cu uter mare rau, fara lohii, am facut vaccinuri, am luat pastile intrerupere lactatie cu efecte adverse si alea, mai ales hipotensiune,de-aia am lesinat aproape..esentiala este insa miscarea.clar. si asta retinsem de la voi, mult inainte de a naste.si am observat-o ulterior pe propia piele.care e gradul durerii? cred ca depinde mult de la persoana la persoana. concluzia- nu putem evita reactiile de dupa. treb sa mergem sa nastem- natural sua cezariana, indiferent decat de rau va fi dupa.apoi,indiferent cat de rau e, este bine ca va trece.nu dureaza o vesnicie.de la zi la zi, e mai bine, va spune o rabla ambulanta- care s-a externat la 48-60 ore de la nastereasa ca,curaj.

Mergi la inceput

-off, stiu ca avem pareri. eu de ex ziceam ca nu voi pune nou-nascutul cu mine in pat nici o noapte. ei,bine, pe fata am pus-o de cateva seri, cate 2 ore dim.pai, dc se zvarcoleste cu ghipsul,se impinge in pernuta care treb sa-i stea sub picioare, si ajunge in tablia patului.apoi se impinge iar, vede ca nu mai are unde sa se duca, si o apuca nervii..si cand vedeam cu zvarcolea picioarele cu ghipsul..si le mai si lovea unul de altul..asa ca o tin in pat, cand e criza mare- si ea isi da piciorusele jos, de pe perna, eu i le ridic..o mangai pe cap sa adoarma si sa uite de tona picioruselor.
- referitor la scutecel impermeabil, eu as fi vrut sa pun sub saltea.dar nu am avut timp. zicea cineva, ca nu se poate pisa copilul pe langa pampers..serios? pai, tanti pediatra nu i l-a fixat bine, si uite ca a pisat salteluta..sau noi, cand ne trezim la 3 ore noaptea, putem fi fresh suta la suta, si chiori de somn, intr-o parte a pampersului, poti pune lipiciul mai slab, mai jos..si uite, ca se pot intampla mici accidente. eu ieri , cu ochii mijiti, am luat bibe cu ceai, in loc cu lapte, ca erau langa pe masuta.mi-am dat seama dupa 2 sorbituri..ce vroiam sa zic, e ca multe lucruri se pot intampla, nu treb sa fim sigure pe nimic, ne putem adapta si din mers.adica dc nu cumparati ceva acum,puteti lua pe parcurs, iar dc avem un principiu, il putem schimba si pe ala,ptr ca treb sa ne adaptam la nevoile individuale ale fiecarui bebic, nu?

Mergi la inceput

- dupa-miaza adaug si pozici.am facut inclusiv cu ghipsuldar a luat tati aparatul sa-si arate plozii surorii si cumnatului lui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss..ma bucur mult ca mai apuci cu 2 bebelusi sa si scrii..este mare lucru..Pt noi este suficient sa ne spui despre voi,cum sunteti,cum evolueaza minunile tale..lasa ca sfaturi mai gasim pe aici..
Sper sa se recupereze repede fata,sa stii ca si eu am o prietena care are baietel cu aceeasi problema..si i le-a pus cam 3 saptamani la rand cu o pauza parca,si acum gata nu mai are nevoie..Ei sunt mici acum si se refac mult mai repede...Va doresc sa scapati rapid de el!!!

Alina06..sigur ca te tin la curent!!!Ca si greutate oricum al meu era mai mic un pic..dar macar orientativ iti dai seama pe unde se situeaza..Bine eu sper ca a luat in greutate si ca poate Dumnezeu ne-a ajutat si nu mai prezinta acea dilatatie..Dar vom vedea sambata vitoare.Plus ca vreau sa vad cum stau cu colul..si amsi dureri acum jos sub burta..simt ca ceva s-a schimbat..Nu mai zic ca urinez extrem de des...

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput