Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!
Raspunsuri - Pagina 5
alina06st spune:
Si noi suntem prin zona
cu cafeluta mica, mica, bauta deja si vorbit cu tati pe mess.
De vreo 2 nopti sau chiar 3 dorm si eu ceva mai bine, adica si 2 ore jumate legate. Vad ca asta micu nu se mai agita asa tare in burtica, ma lasa sa dorm pe stanga mai ales, pe dreapta mai putin, ca acolo e el cu capul din cate mi-a aratat dr. Ii simt miscarile mult mai finute, banuiesc ca a mai crescut si nu mai are chiar asa loc sa dea cu pumnii
.
Lalely, de data asta mergi la control inaintea mea. Eu marti dupa tine ajung, asa ca sa faci bine sa-mi spui cde si cum, da??? Ca vad ca ne tot tinem de mana in sarcina asta. Daca aveam una fata, una baiat, poate puneam de vreo incruscrire...
Ma duc si eu mai tarziu prin Auchan, vreau sa iau un pachet de paturici din acelea absorbante si poate niste protectii din acelea de sfarcuri. Vazusem acolo de la Nuk la un pret mai acceptabil, ca nu-s chiar in bani acum.
Nici nu stiu cui sa fac galerie.
Lui strumphy inca nu-i fac, ca bebe Sophia trebuie sa mai astepte pana pe 21 ![]()
Daaar,
Anamira

Si pt bebe Lucas: la multe lunitze si kg inainte!
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Am schimbat si eu partial semnatura, fiindca AMR 2 saptamani - adica exact de azi in 2 saptamani, cam pe la ora asta, trebuie sa iasa puiul din burtica!!! Ce emotii am deja!!! ![]()
![]()
![]()
De cateva zile am si eu seara contractii din astea BH, adica mi se intareste burtica repetitiv, cateva minute, aseara chiar am avut vrei jumatate de ora. Sper sa mai pot iesi o saptamana macar, ca mi se pare cam mult sa stau pe-acasa 2 saptamani nemiscata ![]()
In plus mi se pare ca am atatea de organizat in casa! (asta trebuie sa fie sindromul de cuib, ca altfel totul e pregatit...)
Lavi, multa sanatate si noroc pentru Lucas cel mic si dulce!
Madutza, succes la doctor si la Ikea!
Alina, Lalely, Simona, Strumphi, Roxy, MadutzaBra, Andreea,Catank, Roxanda 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
alina06st spune:
Pisuc, felicitari pt noua semnatura 
Si eu am avut ieri contractii BH ceva mai multe, mai ales pe seara. De obicei simteam asa de 2, 3 ori pe zi cand stateam relaxata pe canapea. Aseara au fost ceva mai multe in 2, 3 ore cat am stat eu la tv. Or fi de la luna neagra
sau cum ii zice 
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
Stefana spune:
Buna dimineata,
La multi ani, Lucas! Sa cresti mare si sanatos!
Eu imi faceam inventarul sa vad ce mai am de luat. Nu prea multe...
Strumphy, zi-mi si mie ce marca e husa aia de protectie, ca ma tem ca aici nu prea gasesc din cele care sa "respire". Si eu ma gandeam ca daca bebe mai da afara laptic si intra in saltea o sa miroase tare urat. Bine, salteaua se poate spala, insa pana se ususca ce fac cu bebe? ![]()
Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 5 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
catank spune:
Neata fetele!
bb_yasmi m-a trecut un fior pe sira spinarii cind ma vazut ca ai scos motatele ptr mine. Imi este frica... parca nu sunt pregatita 
Acum sunt ok, am mai avut o criza imi miez de noapte dar dupa o tura din nou la toaleta m-am linistit. Ma gindesc sa nu fi fost si vreo indigestie ceva...parca roximai patise asa.
M-am trezit de la 8 si tot robotesc, ...gatesc, curatenie, urcat trepte, coborit...aspirat, spalat pe jos... nu-mi place nici sa stau ca si cum as fi lauza, dar tot imi este frica
Multe lunite si kg lui bb Lucas!!! 
simonacip asa amsa procedez, ..din acest motiv as fi dorit sa apelez la un scutecel peste...ei, oi vedeau eu... sa nasc acum
dar trebuie sa-ti marturisesc si tie ca tare imi este FRICAAAAAAAAAAAAAAA
Ce o fi cu mine?!
antaguess offf, sunteti de groaza, parca ati fi doi copii... Nu te mai ambala si tu atit de repede, ...de calm ''englezesc'' ai auzit??
Hai, fii mai optimista... Si decit sa-l pomenesti pe cel rau la fiecare fraza, mai bine te-ai ruga la Doamne Doamne sa va ajute, sa va linisteasca sufletele... Imi promiti??? ![]()

strumphy tu sigur dormi la ora asta, ca dehh...dupa o noapte alba
nu? sau ma insel? abia astept sa-mi spui cum si daca ai dormit.
Eu fetelor, ziua nu dorm...stau in schimb la orizontala dar fara sa motai, si noaptea dorm legat 8 ore ![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Pisuc, felicitari pt noua semnatura ![]() Si eu am avut ieri contractii BH ceva mai multe, mai ales pe seara. De obicei simteam asa de 2, 3 ori pe zi cand stateam relaxata pe canapea. Aseara au fost ceva mai multe in 2, 3 ore cat am stat eu la tv. Or fi de la luna neagra ![]() in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR 4 saptamani ![]() |
Ma bucur ca ai vb cu al tau sot... Nu stiu cum rezisti singurica, ..te intareste Daomne Doamne...sunt sigura de asta, ..insa oricum, esti de apreciat sa stai atita timp singurica...si dupa ce vei naste la fel o perioada... Bravo! Stiu ca ii este greu si sotului, dar trebuie sa fie tare mindru de tine!
IOANA
38+
antguess spune:
da catank- gata, promit:))
mie mi-o iau hormoni razna si ma crizez dar ma calmez repede:))
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
catank spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Neata fetelor! Am schimbat si eu partial semnatura, fiindca AMR 2 saptamani - adica exact de azi in 2 saptamani, cam pe la ora asta, trebuie sa iasa puiul din burtica!!! Ce emotii am deja!!! De cateva zile am si eu seara contractii din astea BH, adica mi se intareste burtica repetitiv, cateva minute, aseara chiar am avut vrei jumatate de ora. Sper sa mai pot iesi o saptamana macar, ca mi se pare cam mult sa stau pe-acasa 2 saptamani nemiscata In plus mi se pare ca am atatea de organizat in casa! (asta trebuie sa fie sindromul de cuib, ca altfel totul e pregatit...) Lavi, multa sanatate si noroc pentru Lucas cel mic si dulce! Madutza, succes la doctor si la Ikea! Alina, Lalely, Simona, Strumphi, Roxy, MadutzaBra, Andreea,Catank, Roxanda ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalasAMR 2 saptamani!!! |
Felicitari pentru semnatura!!! Mai ai putin.... putin...
IOANA
38+
catank spune:
| citat din mesajul lui antguess da catank- gata, promit:)) mie mi-o iau hormoni razna si ma crizez dar ma calmez repede:)) AMR: PUTIN Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |
Bravo!!!Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
catank spune:
Fug la o tura de roboteala si revin mai tirziu. ![]()
tuturor!
p.s. voi avea nevoie de pompa de muls la spital? sau cind vin acasa?
IOANA
38+