Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!
Raspunsuri - Pagina 21
roxy_s spune:
simona eu n-am luat antibiotic dupa nastere. doar atunci imediat dupa nastere mi-a facut in vena antibiotic, atat. cum este operatia? vezi, incearca sa te menajezi, nu mai fa efort s-o fortezi, nu sta in fund... macar o saptamana asa.

strumphitza pregatim motatele imediat. ce dansatoare ai in burtica , este nerabdatoare si ea cred![]()
![]()

viss sa folositi sanatosi caruciorul. tare o sa te mai mandresti cand o sa iesi cu el si cu bebeii

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
catank eu zic sa-ti iei pompa la sopital. uite, eu aveam nevoie ca de a 2-a zi aveam niste sani.... si nu aveam cu ce-i mulge, bebelina nu putea sa suga bine, si ce buna era pompa. eu zic s-o iei ca doar n-o cari in carca.![]()

copiloi este superba bebelina, ce frumos doarme si rade. este dolofanica

madutza in 10 zile nasti? ce putin mai ai

roxy_s spune:
antguess iubitul tau nu te merita, clar. eu nu cred ca mai eram cu el de mult, nu trebuie sa inghiti toate astea. pentru ce? nu merita. cum sa-ti zica asa ceva, mai ales acum cand ai cea mai mare nevoie de sprijin din partea celui drag. si o graviduta este frumoasa indiferent cate kg a pus. 

strumphitza ce primavara frumoasa
si tu arati tare bine sa stii

roxy_s spune:
ama ce ma bucur ca ne-ai mai scris. a crescut burticuta mult

roxy_s spune:
lalely tu n-ai somn dupa cum vad. dupa nastere asa somn o sa ai si n-o sa poti dormi decat maxim 3 ore. hai 4 daca ai noroc![]()
![]()

bb_yasmi ce scump este lucas. mie mi-e frica s-o pun pe burtica
oare nu stau rau asa?
roxy_s spune:
bb_yasmi eu am solutie de sterilizat Chicco si o folosesc pentru pompa, ca nu incape in sterilizator![]()
![]()
miki bea si tu ceaiuri de lactatie si ia ceva stimulente. eu tind sa cred ca ceaiurile astea chiar ajuta.

roxy_s spune:
azaz boine ati venit acasa. ma bucur ca ai laptic la bebe.

scrish cand sa scoatem motatele? azi?![]()
![]()
strumphitza spune:
Roxy, ia-te de urechi si treci la capitolul nou ca de o ora scrii la capitolul vechi

_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 1 saptamana