Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

strumfitza, multumim pentru poze. fix acum 3 ani pe vremea asta ma plimbam prin acelasi parc si admiram gradinile. ai reusit sa ma "melancolizezi"

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

ma duc la nani fetele, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit si eu, am fost la un dupa ce am papat si am sarit in pijamale , ca acusica mi se face somnic si la nani cu mine

Va multumesc la toate de complimente si ma bucur ca v-au placut pozicile si primavara de la Londra E asa frumos si a fost si o zi superba, soare, caldut si numa` bun pentru o plimbare... cred ca ati vazut cata lumea era pe acolo, aglomeratie mare, soarele si vremea buna ii scoate din case imediat pe londonezi, la picnic , unul langa altu` la un pahar de sampanie, la o cafea, o inghetata ... sa nu mai spun cata lume la metrou, ca sardelele in conserva eram... am asteptat vreo 5 trenuri sa treaca pana a venit unul mai gol sa am si eu loc sa stau pe un scaun

ally, dar ce -ti mai face atomicul de bebe Edy ? chiar vrea sa iasa inaintea Sophiei?

Catank, deci nu mai vrei sa mi te bagi in fata uh ? azi noapte am visat ca am nascut pe 23, poate chiar pe 23 nasc, ar fi tare Ai fost si tu la plimbarica azi ?

Persi, bebe Radu e pe vine vad si acusi e gata totul pentru el, camera si toate lucrusoarele sa fie cum iti doresti tu si sa vina cand trebuie , sa fie sanatos

madutza, apoi cred ca nu mai trebuie sa astepti alti 3 ani sa mai vii pe aici eu inca descopar stradute noi si aflu chetsii despre care nu staim, desi acum sunt o londoneza de ceva timp

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Salutari fetelor (cine ma mai tine minte )

Nu am mai lasat de tare multa vreme mesaj aici, dar v-am citit mereu si m-am bucurat pentru fiecare cand ati nascut si m-am gandit la voi cand se apropia data.

Noi suntem bine, asteptam deja cu tot mai mare nerabdare sa isi faca aparitia printesa :)

In saptamana 28 am fost diagnosticata cu placenta previa marginala, urmand sa stau la pat din saptamana 34 si sa nasc prin cezariana. Dar in saptamana 32 placenta s-a ridicat si nu a mai fost nevoie de vreo grija speciala si ne-am intors la planul initial de nastere naturala

La ultimul eco (cu 2 sapt in urma) aveam 2620 gr si doctorul a estimat ca o voi naste la 3200. E cu capul in jos, dar inca nu coborase.
Intre timp am mai facut doua teste non-stres trecute cu brio - unul in care a fost extrem de agitata si unul in care doar a sughitat (sughite muuuult si tare ).
La eco mergem iar marti sa vedem daca nu si-a facut "margele" cu cordonul ombilical.

Eu am luat pana acum 11 kg, nu am nicio problema cu somnul (ba dimpotriva!), singurul necaz e ca au inceput sa ma doara cam tare soldurile de merg ca un pinguin.

Nu mai am parola ptr galeria comuna , dar cateva poze cu noi gasiti aici http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ si un mic filmulet aici http://www.youtube.com/watch?v=IK23caIVxDk

Pup mamicile, bebeii si burticile ramase ;)

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Catank, deci nu mai vrei sa mi te bagi in fata uh ? azi noapte am visat ca am nascut pe 23, poate chiar pe 23 nasc, ar fi tare Ai fost si tu la plimbarica azi ?

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Am si robotit, m-am si plimbarit. Normal ca nu doresc sa ti-o iau inainte... sunt fata de fata Sa nasti asa cum iti doresti, si cind iti doresti...sa-ti ajute Dumnezeu!

Te pup, incerc sa fac nani...

Numai bine!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

'neata ,

azi dau eu cafeaua se pare. azi noapte m-a trezit pitica pana pe la 2, dupa aia am dormit dusa, dar in dimineata asta sunt de serviciu. il las te tati sa faca nani si stau eu cu ele.

sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

strumf ce pozici frumoase!!! si o gravidutza ce radiaza de fericire!!

ama, ieri intrebam de tine!!! ma bucur ca sunteti bine. vroiam sa iti spun de athena.....sa mergi cu cea mai mare incredere!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Maduta multumim de cafeluta.
Asta noapte nu am dormit mai nimic,la mine acum spre final apar insomniile
Strumph foarte frumoase pozele ,tu arati superb
Persi ,Ama va asteptam mai des pe aici

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata si de la noi!
Multumim de cafeluta!! Eu am bagat una ieri,cu lapte trei sfert si abia am adormit pe la 12.30,iar bb mai avea putin si scotea o mana.
Strumph,sar'mana!!Doamne ajuta sa vina toti bb-eii sanatosi.
Millie,o sa-ti urmez sfatul!
toate burticutele si mamicutele!!

fericita de Radu Andrei +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamici, daca bb meu nu are colici, sa ii mai dau infacol??? noua ne merge super bine cu ele la eliminat gaze ...... sau o fi ceaiul de fenicul care il ajuta la asta???

aaa si pt cine e interesat de ceaiuri, am gasit ceai de fenicul de la hipp, BIO.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput