Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 16
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Micki , Felicitari pt stelute Si noi am avut un weekend plin.O seara linistita va doresc ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. " |
Vaaai!

Nici nu am bagat de seama! Ce de stelute am!

Pup fete cochete!
Cristi www.lucrumanual.tk/cercei/55-cercei-fantezie-roz.html" target="_blank">NOUTATEA ZILEI: Cercei "Fantezie", roz
www.lucrumanual.tk" target="_blank">Obiecte handmade
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa ce liniste pe aici noi astazi ne-am facut de cap...am lasat copilu acasa si ne-am dus in mall la un film ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
cum o fi posibil asa ceva???
eu nu pot sa-l las 5 min, darmite 2 ore?
M-a apucat durerea de matz (maine fac o radiografie si aflu ce am), dar am m-am tinut de burta si nu m-a crutat nimeni! nici piciu care a umblat toata ziua dupa fundul meu... le ziceam sa-l ia 5 min, il duceau in alta camera in urlete si cum il ducea, asa venea el singurel inapoi... nashpa rau sa te solicite copilul si tu sa nu-i poti face un piureu... dar noroc ca o am pe Ela care ma asista in toate ...uneori imi pare ca o si exploatez, ELa fac ceai, Ela matura, ELa strange, Ela ada, du, aduna, sterge... saracul copil... daca n-am un sotz care sa ma ajute... cade pe copil in mare parte... am zis un offf, deci ar trebui sa iasa si din tzafna, nu? sa ma lase durerea de matz?
in alta ordine de idei, sa va fie de bine iesirea la mal(l)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
...chiar ca liniste....
mi-a adormit piciu dupa juma de ora de rostogoliri, capete si palme peste fatza lu ma'sa. am decoperit ca adoarme mai usor/repede/fara prea multa tzatza daca ii sting lumina![]()
bea, ar insemna ca pana la craciun sa iti tii minunea nr. 2 in brate?...wow, abia astept...
noapte buna tuturor!!!!
_
mama lui Stefan, pui scump
gmilady spune:

Felicitari, Bea!!! 

Am vazut din titlul capitolului, si m-am bucurat tare mult de bucuria ta!!! Tare frumoasa povestea celor 2 liniute
, cum tu le simteai deja
...
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o bebitza sanatoasa si o sarcina usoara, sa-ti dea Dumnezeu surioara perfecta pentru Ivan.
Si eu sunt pentru copii la diferenta mica de varsta, daca se poate... Iar in privinta geloziei... mama zice ca nici nu stia ca exista asa ceva
... ca n-a fost nici o gelozie, eu eram foarte incantata de "bebe" (2 ani 5 luni diferenta)... Mama isi aminteste ca ea era cu fratele meu in brate, iar eu aveam o papusa pe care o plimbam si ingrijeam de zor, ca era bebele meu ![]()
Bine, imi dau seama ca nu-i deloc usor, si ca sigur e nevoie si de ajutor... la noi a fost bunica mea...
Acum trebuie sa ma intorc la treaba, ca s-au strans multe la job
... sigur o sa intru mai rar, nu ma dati disparuta 
nyny spune:
Micki_mica felicitari pe stelute
Ale1212xa Ieri in mall, azi in mall...
foarte frumos
E a treia noapte cand avem scandal la culcare. E clar. Trebuie sa-i schimb ora, sa-l bag mai tarziu la somn. Incerc de maine seara...
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
sorina_bz spune:
Buna dimineata,...o cafeluta?
Miki...felicitari pentru stelute! Tare bine arata!
Ale1212xa...felicitari pentru iesire! Dragos este un bebe tare cumintel, din cate inteleg eu.![]()
Simply...
..sper ca week-end-ul a fost incarcat de activitati placute!
Nyny...sorry de scandal la culcare..Bafta la schimbarea programului, sa mearga usor!
Ruxita...bafta la radiografie azi, sa fie totul bine!
Cat despre Ela..toata lauda! Ce copil matur si responsabil ai!Chiar ma gandeam, cand ai spus ca si-a facut oua ochiuri, sau ca i-a dat lui Kay sa pape...
. Pai, cred ca o sa se darame blocul, cand si-o face diana oua ochiuri, sau i-o da mancare lui iris! Bine, adevarul e ca nici nu i-am cerut asta....Ma simt cam jenata sa o solicit, chiar si sa stea putin timp cu iris, sa mai fac si eu cate ceva treaba prin casa, cand stiu cat are de invatat, si ce orar incarcat are...
. Cat despre ea, facand treaba in casa...nooo waaay! Doar sambata, cand nu face teme, o rog sa-si aranjeze putin camera ei, sa putem baga aspiratorul in "vizuina"
!
Noi.....noapte cam maraitoare...maselele astea or sa ne mai dea de furca o vreme, se pare. Si cred ca sapt asta o sa trebuiasca sa facem si Priorix-ul....
...poate n-o face reactie la el, ca si asa se chinuie cu dureri de masele...
O saptamana frumoasa tuturor, fug sa continui shmotrul, pana se trezeste mica dictatoare!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
dastefa spune:
Sorina si eu la cafea,eram sigura ca la ora asta gasesc una gata servita
Ruxita multa sanatate,da de ce radiografie,nu ecografie?
in alta ordine de idei ,asa ca sa te necajesc,pot sa-ti spun ca si Miruna ramane oricat si cu oricine(dintre cei pe care ii cunoaste)Bine recunosc ca uneori nu-mi vine bine sa constat asta
pentru ca unele din voi m-ati mai intrebat ce face Miruna puteti citi aici si privi aici
o saptamana cu cat mai putin virusati
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui dastefa Sorina si eu la cafea,eram sigura ca la ora asta gasesc una gata servita Ruxita multa sanatate,da de ce radiografie,nu ecografie? in alta ordine de idei ,asa ca sa te necajesc,pot sa-ti spun ca si Miruna ramane oricat si cu oricine(dintre cei pe care ii cunoaste)Bine recunosc ca uneori nu-mi vine bine sa constat asta pentru ca unele din voi m-ati mai intrebat ce face Miruna puteti citi aici si privi aici |
Dastefa...felicitari pentru realizarile Mirunei, pentru ca este un copilas asa de dulce si de cuminte, si pentru ca te-ai linistit, in privinta ei!

Vazut de ieri poze...m-am tinut sa scriu...dar neuronul...nu a vrut sa ma mai ajute!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
neata, fetele!
am intrat mai mult pentru ca sa le multumesc din suflet fetelor pt munca la colaj. 

si sa spun:
BRAVO BEA!
esti o mama minunata si vei avea cei mai dulci frumosi si sanatosi copii din lume! sa iti dea DD sanatate si putere. si sarcina usoara. si un ivanel cuminte si protector cu surioara lui!
HAI BEA! 
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
neatza fetili....intru asa pe fuga...azi iar am juma de zi...free...in care trebuie sa rezolv o gramada( gen acte...administratia financiara-masina) si mai vreau si sala...si cik ma apuc ed dieta ca de....nu se poate sa-mi iasa oochii din cap tragand de fiere dupa care sa-mi curga
si sa maananc cu f mare usurintza toate kk.
cat va dormi jiji la miaz intru si eu sa recuperez...acu ma duc repede la shmotru...sa fie gata cand vine tanti..si sa o iau din loc
pup fetili...sa aveti o saptdi vis
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...