Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna ziua si de la noi!

in primul rand, multumim Alicredo&co. pentru colaj!!! inca nu am vazut varianta 2, dar sunt sigura ca e la fel de frumoasa!

in al doilea rand....BEA, FELICITARI!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN COPIL SANATOS!!!!

stefan se chinuie de o luna jumate cu niste maselute. febra, urlete, nervi, saliva ca la nebuni....din astea, cine stie cunoaste. azi dimineata am fazut in sfarsit vreo 2 coltisori iesiti si vreo 2 punctulete sangerii. mai si tuseste, dar nu-mi dau seama daca e de la saliva abundenta care il ineaca sau de la plaman......ma bucur insa ca nu am reusit inca sa-l intarc, ca altfel nu stiu cum il consolam peste noapte, nu ma vad plimbandu-l prin casa si leganandu-l.

revin...

_
mama lui Stefan, pui scump

offf mama lor de maselute ca tare se mai chinuie puii cu elesa scapati repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

sorinada.....asa am incercat aseara cu aburii din baie......a functionat ceva ceva plus ca l-a si inveselit apa cum curgea......ai plac tare mult sa se joace cu apa(el la ghiuveta)sper sa treaca repede sa nu mai sufere din cauza lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc de urari in contiunuare...sa fie bine...domane ajuta!!!!!

irissssssssssss bravooooooooooooooooo
iesi????????????????
iesiiiiiiiiiiiiiii

aoleu ati vazut, evyme l-a tuns chel pe plletos.................ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuu
dragul lui par...............

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI CRIS!

Mergi la inceput

+multumesc pntru titlu!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Surprize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ete si poza fetitei cu codite...............

eu sunt foarteeeeee fericita..........
normal ma coplesec o suat de ganduri, dar bune, si nu stiu..............parca plutesc...................

sotul se bucura si el, desi nu se astepta, s-a vazut clar pe fata lui, ca nu se astepta asa repede.............

http://img232.imageshack.us/i/dsc03543i.jpg/

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

TOATE FELICITARILE DIN LUME!!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara de tot, fara nici cea mai mica problema! Poate ca va fi o surioara pentru Ivan, sau un fratior?

Mergi la inceput

La multi ani Cris!!!

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!!!!!!!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

stefan se chinuie de o luna jumate cu niste maselute. febra, urlete, nervi, saliva ca la nebuni....din astea, cine stie cunoaste. azi dimineata am fazut in sfarsit vreo 2 coltisori iesiti si vreo 2 punctulete sangerii. mai si tuseste, dar nu-mi dau seama daca e de la saliva abundenta care il ineaca sau de la plaman......ma bucur insa ca nu am reusit inca sa-l intarc, ca altfel nu stiu cum il consolam peste noapte, nu ma vad plimbandu-l prin casa si leganandu-l.

Felicitari pentru coltishori, Stefan!
Bine ca au iesit, sa nu mai doara!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Siii...ta-na-na-na...avem primul coltz de premolar...dreapta jos....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

SUPER!! Macar e cu folos maraiala

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

irissssssssssss bravooooooooooooooooo
iesi????????????????
iesiiiiiiiiiiiiiii

aoleu ati vazut, evyme l-a tuns chel pe plletos.................ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuu
dragul lui par...............

Bea, multumesc...da, au inceput sa scoata coltzii, doamnele masele...off, numai de-am scapa mai repede!

Siii, da, am vazut pe Sebi...ufff, mie parca imi pare tare rau de perishorul lui frumos...Iris cred ca o sa il aiba asa...pe la 3 ani!

Mergi la inceput