Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 12
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Neatza... Dece sarumana pt cafea. Mare nevoie am de una. David a avut cel putin 5 treziri azi-noapte in conditiile in care i-am dat si nurofen inainte de culcare... nici nu stiu pe ce sa dau vina. BONUS: Mara a inceput sa tuseasca si are muci aposi |
Nyny...auleu...nasol tare, noapte bigudoasa, si Mara racita....Aveti grija de voi, mami...ale naibii virozele astea de primavara!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui rox_y Neatza si de la noi... Ieri am avut o zi aiurea rau de tot (probabil ca de la Luna)..de la atatea zile de stat cu Diana si fara pic de relaxare am luat-o pe aratura..imi plangeram de mila pur si simplu (mi-e dor de mama si de tata chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii cu ei)..sunt atat de singuraaa..ofofof..mai mai |
Rox_y...cred ca de la Luna e starea nashpa...si eu am fost cam cu eticheta la vedere ieri...
Important e sa incerci sa nu aluneci de tot in butoi, sa incerci sa iesi repede...ca odata intrat...e mai greu de iesit..
Poate reusesti sa faci ceva ce iti place, ceva numai pentru sufletul tau...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui bubu_bu care e cel mai bun sirop contra tusei productive...aveti idee....sa ai dau ceva pana luni cand merem la dr? |
Eu de obicei o scot la capat cu aerosoli si sirop din muguri de pin (de la Plantusin- e bun la gust) si care am vazut ca merge la copii de peste 1 an.
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
miremia spune:
Neatza fete!
La Multi Ani Cris!
Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!
Imi pare rau ca Raul si Mara sunt bolnaviori, tinem pumnii stransi sa scape repede.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Siii...ta-na-na-na...avem primul coltz de premolar...dreapta jos....
simplicity spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Siii...ta-na-na-na...avem primul coltz de premolar...dreapta jos.... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Bravoooo ...apar maselutele
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "
simplicity spune:
La multi ani Cris
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata asta
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Imi pare rau sa aud ca sunt pufi bolnavi,sanatate multaaaaa,sa se faca bine repede....
Sorina si eu faceam/fac dansul ploii
Decenuela cam asa sta faza cu scosul meselor de noapte....plimbat pana adoarme ...asta ne e soarta
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Mi-a placut fff mult mesajul Ayannei pt Bea,foarte frumos
Motto-ul de azi:
miremia spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Siii...ta-na-na-na...avem primul coltz de premolar...dreapta jos.... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Felicitari!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)