Mamici si Gravidute Italia -98-
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
anne - ooofff!! Bine ca ati descoperit in timp si ca s-a putut corecta. Multa sanatate!!
monica - asa am zis si eu ... nu se prinde din prima si iata rezultatul !! Deci ... mai dire mai!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
slimatei spune:
eu tot cu -ua..
anne am vazut si eu acum pozici cu Giuliano tare,tare dragalas!!!off mititelul... multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede, fara alte intervente!
monica iote mai la ea ce gospodinuta esti, te pregatesti intens ca sa aiba sotul ce relaxa.. bafta atunci
am vazut si eu tartarugile voastre andreea si petro faine, faine!!!
abramburika spune:
Eu sunt in pana de idei de mancare, da' nici pofta si chef n-am. Am pofta insa de gogosi cu lingura, ceea ce o sa fac diseara.
Dupa ce se trezeste S. iesim un pic prin zona, la aer. S. nu prea e bine, de vreo 2 zile face caca moale (aproape diaree), iar azi dimineata a vomitat laptele si de atunci a mancat fix un sfert de banana, niste sticks-uri si 3 furculite de pasta bianca. SI apa din belsug ... mda. Sper totusi sa nu fie un virus intestinal, desi asa pare ... ca de aia imi e cel mai tare frica. Ea e activa, vioaie, da' nu e totusi ea ...
abramburika spune:
stefi - e poezia de pe felicitarea facuta la gradi pt. papà. Imi place, de aia am si trecut-o la semnatura.
Roberta84 spune:
Fetelor va multumesc de primire, sunteti tare dragute!
Danangie, ti-am citit blogul si vroiam sa iti scriu acolo insa daca tot am intrat aici .. iaca : Ai avut o poveste extraordinara , pe care am citit-o ca pe un roman si nu imi mai venea sa ma culc , pana la 1 noaptea.. Esti o femeie deosebita , puternica , curajoasa , chiar daca tu nu crezi asta despre tine , si nu in ultimul rand o mama de nota 20!
Ma bucur mult ca baieteii tai sunt bine si sa aveti parte de sanatate si fericire de acum incolo , ca ati tras destule.. M-as mai lungi dar nu vreau sa deranjez celelalte fete cu discutii personale , poate intru la blog sa-ti mai scriu
Sunt sigura ca toate sunteti niste femei si mamici f bune , insa am precizat-o pe Dana pt ca doar povestea ei o stiu.
22+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
abramburika spune:
Pai daca o sa intri mai des pe la noi, o sa cunosti si alte povesti . Noi te asteptam, inceputul e mai greu, da' dupa reusesti sa te acomodezi (pot sa ti-o confirme si cateva fete care ni s-au alaturat recent).
abramburika spune:
Eu gogoseresc la greu . Revin dupa cu impresii si poze, daca mai apuc, hahahhaaaa. Ia gogoasa, neamule!!
slimatei spune:
petro frumoasa poezioara..ma intepasesi
apropo de gogosi...(imi dai si mie?
raspuns: -N-am multe, da's prajite...)
"-Dati-mi Doamna doi gogosi
-Nu-i da doamna, ca nu stie sa vorbeste bine
-Dati-i Doamna, ca si el e oameni
sper macar pe astea sa reusesti sa le mananci.. noi tocmai facem a treia serie eu nuuuu, nu ma ating
Roberta hai, ca incet, incet o sa reusesti sa te integrezi trebuie doar sa vrei
kemsy spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
Laaa muuulti aaani!!
Cine sa traiasca,cine sa traiasca,
La multi ani,
Elisa sa traiasca!
La multi ani!
Si nafi sa traiasca!Si nafi sa traiasca!
Laaa muuuulti aaaani!
Am uitat tot ce am citit, somnul de amiaza mi-a amortit neuronii...revin
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi