Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai, ref. la dragostea frateasca...si la noi a inceput Eric cu chestii gen:' il arunc la gunoi' dar nu-l bag ibn seama...si apoi imediat zice:'nu-l arunc'...nu vreau sa-l cert sau sa-i dau mare atentie cand spune chestii de-astea, ca se potoleste singur...chestia asta se intampla cand vine vorba de jucarii si 'imparteala' lor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Andreea asa am facut eu, spuneam sa nu-l aduca acasa de la maternitate ca-l arunc pe geam, au stat ai mei cu ochii pe mine in prima saptamana sa vada cum reactionez .
apoi l-am luat in primire full-time, pot spune ca eu l-am crescut pe fratemiu, bine e si diferenta de 6 ani dar eu ii dadeam dimineata de mancare, eu il duceam la camin, eu il luam, eu il schibam, eu il adormeam.....asta e .
Pot spune ca legatura dintre mine si fratemiu e foarte puternica, noi vb aproape zilnic, nu spune parintilor ce-mi spune mie, la mine vine si cere un sfat nu la parinti.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am pus poze; ma apuc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, eu zic ca e ok acolo. noi ti-am zis de ce nu am putut sa il ducem cd era prea mic. din cauza de scutec.
mi s-=a parut super ok,plus ca era din cate stiu sg. gradinita care te scuteste de taxa dc lipseste 2 saptamani-nu stiu dc mai e la fel.

nici eu nu am dat mare importanta la ce a spus stefan, dar nu l-am mai auzit pana acum cu din astea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, eu zic ca e ok acolo. noi ti-am zis de ce nu am putut sa il ducem cd era prea mic. din cauza de scutec.
mi s-=a parut super ok,plus ca era din cate stiu sg. gradinita care te scuteste de taxa dc lipseste 2 saptamani-nu stiu dc mai e la fel.

nici eu nu am dat mare importanta la ce a spus stefan, dar nu l-am mai auzit pana acum cu din astea.

sincer, nu stiu cum e cu taxa daca lipsesti, ca n-am intrebat...stiu ca programul scurt e 600 ron plus masa...dar cum zicea directoarea, ca multi copilasi nu prea mananca, ca-s mofturosi(ca eric de altfel), cred ca scapam ieftin... asta daca n-o sa se apuce brusc sa manance ca spartu'...ceea ce mi-as dori...

apropo de reactiile fratilor mai mari si convietuirea celor 2 frati...stiti ceva carti bune? ca as vrea sa studiez problemele astea... sa fiu pregatita pe viitor...

dragaico, pai tu erai fata si erai amricica...de-asta te-ai impacat asa bine cu fratele tau...dar astia doi ai mei, sunt convinsa ca se vor bate pana cand n-or mai locui impreuna...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Kata, multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie! O sa incerc si cu iaurt, dar era in plan sa i-l introduc abia saptamana viitoare...suc de portocala inca nu i-am dat.

aa, iaurt i-am dat cateva lingurite mai demult sa guste si atunci i-a placut. oare pot sa-i dau asa, fara sa il introduc cf. regulii de 2-3 zile?

Da PUIUTZULE,poti sa-i dai iaurt de-acum, oricum l-ai testat deja mai demult si nu are alergii sau altceva, si nu ii pui mai mult de o lingura in piure.Sigur il pacalesti tu,intii ii dai putin iaurt,apoi treptat ii combini in lingurita lui si piureul.
Uneori pe Victor in timpul mesei,il apuca plinsul, si stiu ce vrea, vrea apa,bea bine citeva guri, si continuam masa.Sunt sigura ca o sa reusesti sa-i ghicesti gusturile si mofturile
SUCCES

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
.
Pot spune ca legatura dintre mine si fratemiu e foarte puternica, noi vb aproape zilnic, nu spune parintilor ce-mi spune mie, la mine vine si cere un sfat nu la parinti.

CE FRUMOOOOS!!
Toata viata mi-am dorit un frate:(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
.

CE FRUMOOOOS!!
Toata viata mi-am dorit un frate:(

eu cu frate-mio ne bateam pana ne scoteam ochii..diferenta de varsta e mica intre noi, 1 an si 3 luni... apoi ne certam mereu, niciodata nu aveam aceleasi pareri...de cand s-a nascut insa Eric, a devenit alt om...relatia intre noi e mult mai ok, mai apropiata si asta datorita lui Eric... il adora pur si simplu iar Eric e topit dupa el...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Slava Domnului, tocmai mi-a sosit si mie scaunul de masina pt Victor

de care ati ales pana la urma?

Catalina
ai gasit pana la urma laterale pentru pat?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, dar e multicel ...noi platim 650, la program lung. bine, nu stiu cat e la noi progr. scurt.si 14 lei pe zi masa, poate la voi e mai ieftina mancarea.
iar cu masa-pai platesti indiferent dc mananca sau nu, ca se face portia, nu? sta cineva sa contorizeze a mancat, plateste, n-a mancat, nu plateste? eventual ca nu ceri tu sa aiba masa.

gata, am culcat bursucul mic. ma duc sa il imbaiez si pe cel mare.
asa ma enerveaza tusea asta, nu mai scapam de ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, dar e multicel ...noi platim 650, la program lung. bine, nu stiu cat e la noi progr. scurt.si 14 lei pe zi masa, poate la voi e mai ieftina mancarea.
iar cu masa-pai platesti indiferent dc mananca sau nu, ca se face portia, nu? sta cineva sa contorizeze a mancat, plateste, n-a mancat, nu plateste? eventual ca nu ceri tu sa aiba masa.

gata, am culcat bursucul mic. ma duc sa il imbaiez si pe cel mare.
asa ma enerveaza tusea asta, nu mai scapam de ea

paula, aici e 12 lei mancarea pe zi...tipa a zis ca daca vede ca nu mananca in primele zile, sa zicem, vom lua decizia apoi ce sa facem cu mancarea...programul lung e 700 lei...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput