De ce nu pot sa mai intru pe chat?

De ce nu pot sa mai intru pe chat? | Autor: try

Link direct la acest mesaj

Dau click pe butonul de chat, apare fereastra in care trebuie sa selectez unde intru, selectez "sufragerie", sa zicem, apoi apas pe "intra" si in loc sa mi se deschida fereastra de chat mi se stinge, mi dispare si nu mai face nimic. Am reluat procesul de 10 ori pana acum cred si nu stiu ce se intampla, de ce nu mai pot intra de 2 zile pe chat. E adevarat ca n-am incercat de pe alt calculator...
Are cineva vreo idee?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Citeste te rog, informatiile de la subiectul a carei adresa este mai jos

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13586&whichpage=1

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Oameni buni, mie, de cate ori vreau sa am acces la chat, mi se deschide tot fereastra de la forum! Dintotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Pet

Oameni buni, mie, de cate ori vreau sa am acces la chat, mi se deschide tot fereastra de la forum! Dintotdeauna!

Probabil ca tu vrei sa intri pe chat de pe pagina principala. Ca sa intri pe chat, clicaie pe forum si daca esti logat vei vedea in dreapta sus un buton "chat", clicaie pe ala, ti se va deschide o fereastra cu numele camerelor, selectezi o camera si gata.

Oana_B

Mergi la inceput

AHAAAAAAAAAAAA!

Mergi la inceput

Da' putina lume mai e! Nu cred ca am pierdut nimic pana acum daca nu am reusit sa ma conectez. Merci mult oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Pet, , pai tu duminica la pranz vrei sa fie lume pe chat ?
Duminica este rezervata familiei. Se iese la plimbare.. se face o masa mare la pranz.. se doarme... of of, unde mai pui ca in Romania vremea este frumoasa astazi.
Deci, revino maine, cand toata lumea este la serviciu.. si cu un kef nebun de munca.

Te asteptam.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Da' ce te faci daca numai duminica dupa-amiaza am chef de chat? Nu o fac intentionat dar de duminica trecuta doar azi am controlat camerele...

Mergi la inceput