Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Roberta te rog sa nu te superi , dar rad de mor , criminala dr asta , adevarul este ca nu cred ca exista medic fara toane , sunt si ei oameni , dar ....ce ar vrea sa nu te epilezi la urmatorul control ???

17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Babyblue, atata ai plans dupa simptome, ca se pare ca vin toate gramada peste tine! Lasand gluma la o parte, imi pare rau sa aud ca ai greturi, e oribil, eu inca am momente in zi cand imi e greata, desi nu am mai varsat de mult, dand la o parte prostia aia de strudel...asha ca sper sa te linistesti repede ca e groaznic, mai ales ca trebuie sa papam destul de mult acu...n-ai vazut listele lui mamutz? vb ta, mamutz, abia daca mananc atata in 2-3 zile...noroc ca pot sa imi iau vitaminele, ca altfel imi faceam griji.

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Incearca sa stai cat mai mult linistita Roberta si sunt sigura ca o sa fie totul f bine. Dupa cum am zis sunt femei cu situatii mult mai grave si nasc la termen.
Mie mi+a zis sa ma epilez linistita cu ceara sau cum vreau, chiar daca am contractii.
Bombardeaz+o si tu intrebari pe dr asta a ta si insista chiar daca se enerveaza si nu ii convine, zici ca nu pleci pana nu iti da toate informatiile. recunosc ca eu as face urat daca m+ar lasa in ceata.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Raluca, vacanta placuta, ce frumos! Unde mergeti?

Squirrel, imi pare rau ca te-a "necajit" mama, dar si eu sunt sigura ca de iubit pe tine si pe copii tot va iubeste si va doreste tot binele. Dar peste generatii de multe ori lucrurile se vad diferit si perspectiva se schimba, iar din pacate cea a mamei tale pare a fi una putin mai...egoista. Sunt sigura ca o sa fie bine si o sa va descurcati voi, iar sufleteste tot o sa o ai alturi!

Legat de patut, noi am pastrat patutul Sophiei, care e de lemn, e foarte solid si in stare exceptionala - uitati o poza aici din primele saptamani de utilizare. Insa acum tot imi doresc pentru primele luni sa cumpar un "bedside co-sleeper" cam ca in imaginea asta. A avut cineva patut din asta care se ataseaza la salteaua patului sa imi spuna si mie cat a fost de practic? Eu privind in urma la lunile de inceput cu Sophia, cand ne-am incapatanat sa o tinem in camera ei (sub observatie audio-video), iar eu eram ca un zombi du-te-vin-o, tare imi doresc acum un astfel de patut sa co-"dormim" si sa alaptez "la botul calului" in primele luni.

Pana una-alta, sa aveti parte de un weekend insorit si linistit!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 18+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Roberta te rog sa nu te superi , dar rad de mor , criminala dr asta , adevarul este ca nu cred ca exista medic fara toane , sunt si ei oameni , dar ....ce ar vrea sa nu te epilezi la urmatorul control ???

17+ cu Ruxandra Ioana

Pai si eu am ramas pur si simplu fara replica .... auzi ce intrebare???ii place ei" padure" cred .....

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Squirrel, imi pare rau ca te-a "necajit" mama, dar si eu sunt sigura ca de iubit pe tine si pe copii tot va iubeste si va doreste tot binele. Dar peste generatii de multe ori lucrurile se vad diferit si perspectiva se schimba, iar din pacate cea a mamei tale pare a fi una putin mai...egoista. Sunt sigura ca o sa fie bine si o sa va descurcati voi, iar sufleteste tot o sa o ai alturi!

Legat de patut, noi am pastrat patutul Sophiei, care e de lemn, e foarte solid si in stare exceptionala - uitati o poza
aici din primele saptamani de utilizare. Insa acum tot imi doresc pentru primele luni sa cumpar un "bedside co-sleeper" cam ca in imaginea asta. A avut cineva patut din asta care se ataseaza la salteaua patului sa imi spuna si mie cat a fost de practic? Eu privind in urma la lunile de inceput cu Sophia, cand ne-am incapatanat sa o tinem in camera ei (sub observatie audio-video), iar eu eram ca un zombi du-te-vin-o, tare imi doresc acum un astfel de patut sa co-"dormim" si sa alaptez "la botul calului" in primele luni.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 18+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

sincer eu nu am vazut la noi "bedside co-sleeper" , nici la targ , sau poate nu am fost eu atenta
va dorec si eu fetelor un w/k relaxant si placut

17+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna seara fetelor, sa va iau pe rand ce-mi mai amintesc :)

Anaemi, multa sanatate. Am vazut pozele cu Filip si Anastasia, cele puse acum vreo doua zile, sunt efectiv f f dulci. Filip, se vede ca este un baiat mamos si cuminte, iar despre Anastasia, cu fatzuca ei, nu pot zice decat ca pare ca este pusa pe sotii.

Mamutz, de unde scoti tu mama meniurile alea? Eu cred ca am pus iar 1,5 kg pe mine intr-o saptamana, numai pt ca am mancat mai mult seara, si mai tarziu. Plus dulciuri zilnic; adica tot seara. I-am sotului ca isi ia ciocolati si inghetata si sa le manance pe ascuns, caci daca le vad in dulap, evident nu ma pot abtine.

Ireth, burtica este f f frumoasa! Zau ca a crescut, bravo!

Babyblue, zau asa, greturi? Si sanii... Mi-au crescut si mie, in bustiera arata siliconati. Insa am observat ca au inceput sa-mi creasca si mameloanele...

Alexia_ada, felicitari pentru rezultatele de la eco si pentru momentele emotionante!

Crisspy, felicitari pentru amnio, tinem pumnii sa fie totul bine!

Squirel, multa multa rabdare. De f putine ori plec de la ai mei fara sa ma enervez. Si ai mei sunt tineri, inca nu au 60 de ani eu fac 34). Insa ma iau cu niste chestii...
Ultima faza pe care mi-o spune mama este ca dupa ce ma reintorc la munca, sa-l duc pe bebe la ei luni si sa-l iau vineri!!! Va dati seama, trebuie sa fac ceva, eu o sa stau acasa pana face bebe 1 an, si nu il voi putea da la gradinita (ii primeste numai dupa 2 ani, asa am inteles), nici bona nu vom putea avea ca se vor simti partintii jigniti, si nici de luni pana vineri nu il pot lasa acolo. Asa ca ma gandesc cu disperare ce sa fac, ce sa incept, a.i. sa stau acasa si sa castig niste bani.

In ce priveste concediul pre/post natal, eu vreau sa merg la munca pana in luna 8 inclusiv. Abia in luna 9 imi voi lua concediul de odihna (mai am vreo 20 zile), si vreau sa iau tot pre/post natalul dupa ce nasc. Ideea este ca voi primi mai multi bani decat indemnizatia, si chiar mai mult decat salariu ca nu se mai opreste nu stiu ce impozit.

Bebe, urc o poza in picasa, este una facuta saptamana asta, la 17s implinite.

De azi ma reintorc la inot, am facut pauza 2 sapt de cand cu sangerarea.

Va pup si sa aveti un weekend minunat!
_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Krissy, arata super co-sleeper-ul ala! din pacate la noi nu am vazut, iar daca auzi parerei zi-ne si noua, poate comandam, cine stie...Pup

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Legat de patut, noi am pastrat patutul Sophiei, care e de lemn, e foarte solid si in stare exceptionala - uitati o poza aici din primele saptamani de utilizare. Insa acum tot imi doresc pentru primele luni sa cumpar un "bedside co-sleeper" cam ca in imaginea asta. A avut cineva patut din asta care se ataseaza la salteaua patului sa imi spuna si mie cat a fost de practic? Eu privind in urma la lunile de inceput cu Sophia, cand ne-am incapatanat sa o tinem in camera ei (sub observatie audio-video), iar eu eram ca un zombi du-te-vin-o, tare imi doresc acum un astfel de patut sa co-"dormim" si sa alaptez "la botul calului" in primele luni.

Poze

Dintotdeauna mi s-a parut o idee buna cosleeperul ala dar eu n-am vazut nicaieri. O alta ideea ar fi ca patutul sa fie la acelasi nivel cu patul mare, scoti o laterala si gata co-sleeperul.

Fii-mea a avut dintotdeauna un somn agitat cu tendinta de a dormi putin, inacceptabil d eputin pentru un copil, co-sleepingul m-a ajutat sa raman intreaga la minte si sa dorm si eu cat de cat, turele la patut si inapoi nu erau de mine, mai ales cand avea 9-10 treziri pe noapte

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Roberta ce m ai distrat cu doctorita ta;Si mie bebele imi misca foarte jos si maine fac 24saptamani;Imi pare rau ca ai contractii,dar numai este mult si o sa vina bebele 23+ Maya-Maria

Mergi la inceput