Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ireth, nu te ingrijora de marimea burticii... in 5-6 saptamani, ai sa vezi ce o sa mai creasca.

omibaba, nu te intrista ca bebe este mai micut...important este ca este sanatos! Are el timp si sa mai creasca

alexia, eu cand am contractii mi se intareste burta jos...si ma doaaareee destul de tare.

roxi, bafta la eco. Asteptam vesti bune!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramyy, Roxy frumoase burticute.
Roxy bafta la eco.
Maribell felictitari pentru fetita.
Fecian sa treaca toate.
Sanatate fetelor racite.
Anaemi bafta la examen. De unde mai ai resurse????
Omibaba trei zile in urma e chiar normal, mai ales daca e fetita. Trebuie sa iti faci griji daca ramane constant in urma si vezi cum stai cu IR+urile.
Al3xutza mai face si bebe cate o galmuta, depinde cum se aseaza, poate avea vreo parte de corp mai inghesuita.
Alexia ada se odihneste azi, da sa vezi maine ce da.
Contractii sunt: cand se intareste burta fara sa simti nimic altceva, dar ai impresia ca pocneste piele; cand ai impresia ca se stange uterulo ca intr+o menghina, incepe de jos si se tuguie burta spre buric; cand se strange burtica in cate o poarte, pe forma lui bebe; cand se strange doar jos si te si doare; cand simti ca o centura dureroasa cu tot cu spate (nasol deja); cand se strage burtica si te doare si spatele in timpul ala, iar e nasol. Cam asa se manifesta contractiile. Oricum burtica nu are voie sa fie tare deloc, trebui sa fie relaxata, daca e tare, chiar si partial e contractie. Uneori ti se pare ca esti balonata.

Semne despre sexul lui bebe, hmm... Puls la inceput 170, acum 142 constant; burta rotunjoara, nu f sus; urina incolora, beau multa apa; sanii neschimbatii, port acealeasi sutiene si par de aceeasi marime; greturi, am vomat pana la 3luni jumate; dorm pe dreapta mai mult. Testul cu vergheta nu a dat gres, incercati la persoanele care au deja copii si o sa vedeti ca arata exact ce au.

Bebele meu s+a suparat ca m+am plans de el si de aseara de la 9.30 pana la 12 a lovit pe toate partile. Azi dimineata de la 6 la 7.30. La micul dejun a luat+o de la capat si acum suntem tot in activitate.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna fetelor!

Vai ce m-am enervat toata ziua! am avut netul picat la serviciu si exact cand ma hotarasem ca la 1 sa plec acasa, si-a revenit. Adica la 1 fara un sfert. Ireth, parca si tu ai patit asa. Deja ma vedeam acasa...

Deeeeci... Mari_bell, felicitari pentru fetita! Tin pumnii fetelor care au astazi eco. O iau pe urmele lui anaemi, nu-mi mai amintesc ce am citit, asa ca va felicit pe toate pentru ce vreit voi :)

Ireth, daca nu ma insel, concediul de la 1 an pana la 2 (in cazul in care optezi pt 1 an) se considera concediu fara plata.

Referitor la scoica, Razvan al meu nu vrea sa facem niciun rabat, si am asa o senzatie ca ne va costa un picut cam mult (cam vreo 250 EUR). Noi avem un caz foarte trist cu niste prieteni si fetita lor de 3luni. Nu intru in detalii pentru ca noi trebuie sa ramanem optimiste, insa m-a avertizat de pe acum ca o vom cumpara si va fi cea mai buna. Ireth, te rog da-mi si mie detalii despre scaunul de la expo, cel care este de la 6 luni la 4 ani. M-ar interesa si un pret ceva, si firma.

Referitor la greutate, raportez ca la mine fluctueaza f mult. Ieri aveam cu 700gr mai mult decat azi. Azi dimineata aveam numai 3 kg la 18 sapt. Razvan m-a intrebat dezamagit 'dar tu cand te mai maresti?' M-am prins, nu aveam aceeasi perspectiva asupra greutatii.

Pe bebe l-am simtit in weekend, de cateva ori in cursul diminetii, dar numai pt ca dupa ce m-am trezit am mai stat un picut in pat. Altfel, stiu ca de azi pana sambata iar nu-l mai simt - cine are timp de stat in pat la 7 dimineata? Iar la serviciu nu-mi dau seama, acasa nu stau... Babyblue, nu esti singurica

Va pup si sa aveti o zi cu soare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ireth, mie singura chestie care mi s-a potrivit a fost "calendarul chinezesc". In rest : greturi am avut numai la baieti, la Anastasia nu am avut nimic.

La Filip am dormit numai pe partea dreapta, burta a fost rotunda si sus.
La Anastasia am dormit numai pe stanga, iar burta a fost tuguiata si jos....la fel ca acum.

Acum ati vazut si voi burtica si de dormit dorm si pe stanga si pe dreapta

omibaba 3 kg ? super... eu acum la 24 + sapt am 8 kg luate ... cu acelasi regim alimentar ... Dar asta e...stiu ca o sa le dau jos dupa nastere... cel putin asa sper

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Multumesc pentru incurajarile primite.
Incerc pe cat posibil sa nu fac caz din orice se intampla, dar cand e vorba de copilas ma agit putin si eu.
Pana la urma poate a fost doar faptul ca nu am luat vitaminele. Pur si simplu nu am putut sa le beau de durere la stomac.
Cum am lasat tabletele cum gata durerile si constipatia.
Acum voi lua Materna, sper sa nu am reactii adverse si cu astea.
Vom vedea cum se comporta bebe peste o luna.
Medicul nu a zis ca e mic sau mare, ci doar ca e in grafic si se dezvolta normal. Dar eu cea paranoica am vazut pe hartie ca s-a modificat ziua probabila a nasterii si din aceasta cauza m-am panicat un pic.
Pe cat posibil incerc sa gandesc pozitiv si sa nu ma las coplesita de ganduri tampite si de moment, dar stiti voi, hormonii....

Apropo, bunica imi zicea sambata ca din spate nu se vede ca as fi insarcinata si asta ar insemna ca va fi baiat. Apoi, eu sincer n-as crede in asa ceva. La testul cu verigheta mi-a iesit fetita. Iar o prietena care stie sa citeasca in liniile din palma zice ca voi avea 2 baieti.
Acum alegeti voi, ca eu nu mai inteleg nimic.
Din aceste motive am zis ca nici nu ma deranjez sa stiu sexul copilului. Si sincer si la al doilea copil tot asa as proceda.
Oi fi eu mai trilu lilu dar mi se pare mai palpitant sa nu sti.
Plus ca la noi in familie se doresc mai mult baietii si pe chestia asta m-am enervat putin.

21 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Florina, am pliantul in masina, dar am impresia ca asta e:
http://www.kiddy.ro/46-scaun-auto-bebe-confort-axiss.html
stiu sigur sigur ca era din asta cu rotire sa nu te chinui sa pui copilul. Si pretul se aseamana, la targ era promotie la 1.200 ron. Dar cand mai ajung pe langa masina, sper sa nu uit sa il caut.
Imi pare foarte rau sa aud de astfel de cazuri (referitor la copilul de 3 luni). Imi imaginez sfarsitul... tocmai ca am vazut atat de multi parinti incostienti, care tin copilul in brate IN FATA, incat imi vine sa ii bat! si noi la fel, am zis ca nu facem rabat. Scoica imi permit sa o iau pentru ca e de la verisoara mea si e nefolosita, bebele ei n-a vrut sa stea sub nicio forma in ea.

Anaemi, 8 kile? NU SE VAD!! esti o norocoasa

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La mine nu merge Centrum materna, daca la astea te refereai. Toata viata m+am chinuit sa pun si eu cate un kg in plus si cand nu mancam o zi slabeam 3 kg, iar cand am luat materna in sarcina trecuta m+am facut pufoasa. Si am ramas cu 4 kg in plus. Adica am intrat in sarcina asta cu 58kg si acum am 63, vad ca nu mai adaug nimic momentan. Am 1,70. Nu stiu unde s+au pus kg astea cred ca pe burta, ca nu se vad in rest. Cunoscutii imi zic ca nu m+am ingrasat, dar eu invatata sa fiu slaba.... Adica la 63kg numai slaba nu sunt.
Dar oricum nu ma intereseaza cat iau in sarcina, numai bebe sa fie bine. Pana la 16s luasem doar 1kg. Acum de 2 s stau la 63.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

iret eu sunt si grasuta mai am si niste slaninute pe care le-a intins burtica si stau acum frumos rotunde

eu sunt cam ingrijorata ca de 2 zile nu l-am simtit deloc pe bebe, sper doar sa fie mai lenes si sa fie ok.

20+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Si eu tot la fel zic sa fie bine bebe ca eu cat ma voi face nu conteaza. Dar poate ca asa imi e organismul, arde bine combustibilul.
Si mie mi se par putin cele 3 kg, de aia ma mai confrunt cu voi sa vad cat de in urma sunt.
Oricum nu vreau sa fiu gravida fotomodel. Gravidelor le sta bine cu un picut de carnita, doar avem o viata pe care o crestem inside.
Dar sa nu zic ho prea devreme, ca poate pe mai incolo bat recordul la categoria grea.

Si chiar Anaemi, 8 kg? nu se vede pe tine deloc.

21 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Anaemi, sigur nu-s gemeni?

Mergi la inceput