Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
roxybarbu spune:
Ce fac fetele? Pe unde sunteti?
Eu am primit astazi caruciorul asa ca m-am plimbat un pic cu el prin curte..... sa ma obisnuiesc ![]()
,i-am facut si niste poze sa-l pot arata la toate burticile asa ca ma duc sa le pun pe picasa 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
Babylicious spune:
Roxy e foarte frumos caruciorul! nu mai retin daca ai zis, dar te mai intreb o data...de unde?
nu mai zic de cosul tau ca e super super! 
Pupici la toata gasca si multa sanatate Felicia, Alexia, Ana si cine mai e bolnavior 
22+ cu 
Bebelina
Babylicious spune:
Alexutza, eu mai simt cand si cand ceva de genul asta, dar am presupus ca face bebelina stretching! dar se relaxeaza zona in maxim 1 min. nu shtiu ce ar putea fi de sta asha mult umflat! te pup
22+ cu 
Bebelina
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_81 hello burtici! de ieri am simtit ca o galma in partea dreapta undeva unde ar fi zona apendicelui. azi noapte am stat cu mare teama, parca nici nu-mi venea sa ma intorc de pe o parte pe alta, doare putin la miscari, foarte putin, dar eu sunt tare panicoasa! aveti idee ce e? se simte asa la mana ca o intaritura a abdomenului in acel loc! v-ati confruntat cu asa ceva? pup! ![]() |
Alexutza in cate saptamani de sarcina esti? Eu o mai simt asa pe gargarita sau se contract uterul....
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui Babylicious Roxy e foarte frumos caruciorul! nu mai retin daca ai zis, dar te mai intreb o data...de unde? ![]() Pupici la toata gasca si multa sanatate Felicia, Alexia, Ana si cine mai e bolnavior ![]() 22+ cu ![]() Bebelina |
Babylicious l-am primit de la o prietena. Caruciorul este de la Knorr le gasesti pe net, si au preturi super accesibile

sunt cea mai fericita
cu o
anaemi spune:
BUna fetele!
In primul rand vreau sa-mi cer scuze, pt ca acum am recitit ce am scris aseara si cred ca am zis numai bazaconii
Eram fffff obosita, deci coerenta mea a tins spre zero ![]()
Alina
, multa sanatate si bine te-ai reintors 
Roxy este f frumos carutul. Dar nu are roti pivotante? ![]()
Eu sunt tot cu nesuferita mea raceala, si simt ca-mi pocneste capul
...Multa sanatate le toate si pupici pe burtici

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
24+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
roxybarbu spune:
Anaemi din pacate are rotile fixe, dar asta este "calul de dar nu se cauta la dinti" (parca asa era
)
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
lisssa_ana spune:
roxy, ffff frumos caruciorul, se poate schimba pozitia manerului ,duce fata -spate???Mai exact:cum stat bb? Cu fata sau cu spatele la tine,in poza vad ca cu spatele
oricum,sa il folosesti cu placcere 
Mama de Ana si
24+
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana roxy, ffff frumos caruciorul, se poate schimba pozitia manerului ,duce fata -spate???Mai exact:cum stat bb? Cu fata sau cu spatele la tine,in poza vad ca cu spatele oricum,sa il folosesti cu placcere ![]() Mama de Ana si 24+ |
Da, se schimba pozitia manerului, landoul se scoate foarte usor si poti lua bebele cu tot cu landou din carut ,are sac de picioare capitonat, este din aluminiu foarte usor singurul minus este ca fiind un model mai vechii nu are roti pivotante dar sper sa ma descurc si asa. Aaaa si cand am facut poza era scos cosul de jos pt. bagaj care este foarte incapator

sunt cea mai fericita
cu o