Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Corry, cred ca pana implineste copilul un an. Copiii in cazul tau

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor. Sunt de la odiseea vecina voua de sept-oct si as vrea sa va rog ceva.Noi de dimineata ne-am trezit ca nu mai avem lista de inceput de pe prima pagina. Dupa un ajutor de la moderator am reusit sa recuperam lista. Acum ne confruntam cu altceva.Nu mai poate intra nimeni pe contul comun picasa.
Va rog sa incercati daca voi puteti sa faceti asta pe contul vostru, dar sa aveti grija sa nu aiba calc. pastrata parola...........sa dati sign out si apoi sa intrati. Ma gandesc ca poate e o defectiune a site-ului.
Daca va merge cred ca cineva ne saboteaza la odiseea noastra........sau poate sunt eu mai panicoasa.
Va multumesc anticipat ptr ajutor.

15+si mami de Razvan 7 anisori

imi pare rau pentru ce se intampla....uite la noi merge picasa si contul comun , totul este ok

17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Corry, confirm ce zice Andra_bell. Pana implineste copilul 1 an. Si daca te reintorci la munca inainte sa implineasca copilul 1 an, atunci vei primi prima de reintegrare de 500 lei/ luna pana la varsta de 2 ani a copilului. Plus alocatia de copil, sunt niste banuti care vin.
_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Gogoshica10 te pup, merci de primire.
Babylicious bine te-am gasit si multumesc pt. modificaride de pe prima pagina.
alexia ada
Roberta84 bine te-am regasit.
Gogoshica are dreptate, nu e f indicat sa tot umbli pe la col, cand mai ai si contractii cu atat mai putin, sanatate multa.
Fetelor va pup pe toate !

Alina 21+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Intrebarea mea era de cand incepe sa se calculeze acest an!
De la nastere sau de cand se termina concediul de lauzie?
Pentru ca daca imi iau trei luni, dupa nastere, eu cred ca iau indemnizatie 12 luni - cele 3 luni de lauzie= 9 luni de indemnizatie?
Ar insemna ca pierd trei luni de indemnizatie?

17+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Intrebarea mea era de cand incepe sa se calculeze acest an!
De la nastere sau de cand se termina concediul de lauzie?
Pentru ca daca imi iau trei luni, dupa nastere, eu cred ca iau indemnizatie 12 luni - cele 3 luni de lauzie= 9 luni de indemnizatie?
Ar insemna ca pierd trei luni de indemnizatie?

17+cu si
Concediul de ingrijire a copilului se termina cand acesta (copilul) implineste 1 an,indiferent cand iti vei lua concediul de lauzie.

Alina 21+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Multumesc, dragele mele!
Alina, chiar ma intrebam acum o saptamana ce faci...
Cum te simti?Stai la pat?

17+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

gogoshika, am modificat la tine pe prima pagina. o seara buna burticoaselor!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Fecian,imi pare foarte rau....Din pacate eu nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva.Neaparat sa mergi la medic, mai este un pic pana luni.
Referitor la indemnizatie, eu am o alta intrebare.Sa presupunem ca iau toate zilele dupa nastere (aprox 3 luni, sa zicem).Timp de 3 luni dupa nastere, eu sun in concediu de sarcina si lauzie, in care iau 85% din brut).Dupa ce se termina, aceste 3 luni, iau indemnizatie crestere copil, 75% din net.Eu vreau sa aleg varianta de un an.Acest an tine de la nastere, sau de cand incep sa iau indemnizatia?

17+cu si

acest an tine pana cand implineste copilul un an. de aceea eu iti recomand sa iti iei max posibil inainte de nastere. de ce? pentru ca pe perioada concediului de sarcina si lauzie vei avea clar o crestere a venitului net, prin neplatirea de contributii.
prractic, daca alegi sa iti iei tot ceoncediu dupa nastere, din acel an platit cu max. 3.400 lei/luna, vei pierde cele 3 luni. sau nu le vei pierde, daca vei opta sa intrerupi concediul de lauzie pentru concediul de crestere copil. dar atunci pierzi lunile pe care le poti lua inainte de nastere. nu stiu daca m-am facut f bine inteleasa.
a doua zi dupa ziua de nastere a copilului va trebuie sa te intorci la munca (asta e noua ... pana acum trebuia sa te intorci chiar de ziua copilului )

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Corry, confirm ce zice Andra_bell. Pana implineste copilul 1 an. Si daca te reintorci la munca inainte sa implineasca copilul 1 an, atunci vei primi prima de reintegrare de 500 lei/ luna pana la varsta de 2 ani a copilului. Plus alocatia de copil, sunt niste banuti care vin.
_
17+

te contrazic, dar totusi nu sunt 110% ca am dreptate, voi verifica, daca nu uit, luni.
u stiu asa: daca optezi pentru 1 an, atunci, daca in decursul acestui an, te intorci la munca vei primi cei 500 lei, dar doar pana la incheieri unui an. daca optezi pentru doi ani, atunci poti primi acest stimulent pana cand implineste copilul doi ani.
deci, daca optezi pentru un an si, sa spunem, la 10 luni te intorci la munca, vei primi stimulentul doar 2 luni.
dar, repet, nu-s 110% sigura. daca imi aduceti aminte in timpul saptamanii verific legislatia. acasa e mai greu si nici chef prea mult nu am

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput