Cazare in Londra (preferabil campus)

Cazare in Londra (preferabil campus) | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Buna !

Ca de obicei apelez aici cand vreau ceva sigur si bun.
In iunie merg in Londra cu sotu'. 1 saptamana.
Dupa o prima raita prin cazari m-a cam luat durerea de cap.
Asadar, aveti idee de campusuri studentesti care sa ofere cazare pentru turisti pe perioada verii ???

Sau o cazare ceva mai ieftinuta. Nu ma intereseaza centru.

Cu multumiri anticipate,

g

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu cand am fost in iulie acum 2 ani am stat in caminul de la LSE (Londol School of Economics-ceva de genul asta).Am platit 43 euro parca pentru 2 persoane dar baia era comuna.Mi se pare ca au mai multe campusuri, asta une am fost eu era aproape de Oxford street(parca).Este destul de in centru si la toate obiectivele turistice am ajuns pe jos.Daca te uiti pe hostelword ai o gramada de hosteluri acceptabile.Dar atentie sa citesti reviewurile cc ca am mai fost eu acum vreo 4 ani intr-unul si era catastrofa.Camera mica dar mica nu puteai sa te misti,paturi suparpuse, murdar,toaleta comuna,groaznic.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc, Cait !!! La LSE am verificat si e totul full booked pe toata vara :-(

Sper sa gasesc ceva convenabil, pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Am platit 43 euro parca pentru 2 persoane dar baia era comuna

Intr-adevar asta e pretul pentru asemenea conditii. Daca vrei ceva mai bun, dar nu fantastic e in jur de 70-100 pe noapte. In Londra nimic nu este "convenabil" sau "ieftin" din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

www.easyhotel.com gasesti camera curata in zona Victoria , Paddington sau Earl Court .Rezervare online si platesti cand ajungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Intr-un final am reusit sa prind o promotie si am gasit camera (dubla) in zona Wembley cu 51 lire/noapte.

Site-ul a fost www.travelstay.com (daca are cineva nevoie de preturi bune).

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput