Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

fetele, sa semnez si eu condica si sa raportez:
eu febra nu mai am deloc, semnele racelii insa nu au disparut, tuse la greu, nasul...infundat inca, sper totusi in cateva zile sa dispara si asta, ca la cat l-am zdruncinat pe micut de la tuse, cred ca saracul s-a obisnuit cu vocea mea de "soprana".

azi e sambata, oricum nu pot iesii din casa, sunt in cm de o sapt. E urat afara si vremea asta imi da o stare permanenta de somnolenta, cu toate ca am dormit in sfarsit, dupa 4-5 nopti de nesomn, mai bine azi noapte.

intrebare: cum fac ca la semnatura sa-mi apara si mie caruciorul albastru? mc mult anticipat de raspuns. Va pup cu drag!

Sunt in 15 sapt cu o minune de la D-zeu, un baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna.. eu ramasesem logata pe picasa.. si acum vad ca in loc de strumfi ne apare adresa asta...." 1. ch_truffles@yahoo.com
1. ch_truffles@yahoo.com
ch_trufflesch_truffles@yahoo.com

.. cineva probabil se joaca pe acolo.. chiar nu inteleg dc schimbarea asta subita

16 cu

Mergi la inceput

nu strumfi stai k am incurcat eu.. in loc de sept.oct2011@yahoo.com, ne apare ce am dat eu mai devreme.. dar sutn pozele noastre acolo.. e foarte foarte ciudat

16 cu

Mergi la inceput

mda m-a scos si pe mn..si userul si parola sunt schimbate si nici nu mai am acces acum

16 cu

Mergi la inceput

scuze de cat de multe posturi am scris dar tocmai am incercat si picasa de la iulie august eu fiind si aoclo incrisa... si e totul ok... chiar ciudat si da imi pare a sabotaj 100%.. insa cn ar face asa cv si de ce?

16 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

DEci ciudat.. fetelor intru sa creez capitol nou...

Cumintele

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

nici eu nu mai am accces.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

da , e f ciudat
e schimbata si parola dar nici contul nu mai este recunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ce s a intamplat cu prima pagina eu cred ca a fost o greseala dar treaba cu picasa e chestie intentionata , asta e clar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casuta noua nr 24

Mergi la inceput