Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

racheel felicitari pentru pasa sa fiti sanatoase

Weekend placut la toate mamicile

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc maryyan

Buna dimineata fetelor

Haideti treziiiiiiiiiiiirea

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Neata!
Felicitari Racheel!
Si eu tot fetita simt ca am. Ramane doar sa-mi confirme medicul.[:
Voi fetita va doreati?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Va dau o sau cioco calda, aburinda, mmmmm!
Azi e zi de bucatareala. Intru later sa vad ce ati mai scris.
O zi faina!

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata tuturor burticilor somnoroase.

racheel felicitari pentru fetita !!! sa fie sanatoasa, frumoasa si isteata!

cred ca inceput timid sa il simt pe bebitza dar mi-e ciuda ca sunt senzatii care ma iau prin surprindere si nu am timp sa le constientizez bine. fetelor care sunteti deja mamici - cand il simti pe bebe e o senzatie clara, de neconfundat sau e ceva vag?

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata burticilor, trezirea ca e zi de gospodarit astazi

Racheelfelicitari pentru bebelusa.
Merg si eu luni la ECO si sper sa aflu ce ascunde burtica "inside"

Pupici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetelor...

rachel
felicitari pt pasa... hai ca se echilibreaza balanta, asara in pat ii ziceam la al meu ca nu a intrat fata de pe forum sa ne zica ce si cum.. iar el: las-o mai ca sarbatoreste prin oras..ma bucur ca sunteti bine si ca ai venit cu vesti frumoase

HAi care v-ati laudat cu poza de burtica? .. eu de dimineata pe nemancate am facut poza la buticanie.. daca vreti o burta mare va fac diseara..asta e doar bebe cu un stratulet de sunculita.. Dati-va cu parerea de a mai crescut sau de nu e prea mica

Veste nasoala.. sapt asta am pus pe mine un kg.. declar 5.5 kg in plus .. declar razboi dulciurilor.. am zis!!

Intru mai incolo merg sa vad de imi gasesc bracinari..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc tuturor
andreea eu simteam ca este baietel dar imi doream o fetita.Iar sotul imi zicea ce-o fi dar sa faca armata nu este suparat, dezamagit mai ales ca ne pregateam de FIV.

Dumnezeu stie de ce ne da fetita sau baietel.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

loredanar iti raspund eu cat sunt prin zona, caut retete, hi-hi. Eu l-am simtit pe primul bebe pe la 19-20 sapt. Si a fost ceva vag, ca si cum mi-ar fi atins ceva burtica pe interior, f usor si delicat, si se simtea ba intr-o parte a burtii, ba in alta, de parca facea tumbe. Cred ca descrierea pe care o citisem pe undeva "ca un fluture" in stomac se potriveste f bine, cu toate ca nu e clara, stiu. Cand il simti pe bebe, iti dai seama. Ai rabdare, daca au inceput tumbele, o sa le tot faca si o sa stii exact ca este el.

Nu am reusit sa intru pe adresa de email sa pun link catre pozele noastre, asa ca va las cateva linkuri aici
10 lunite
11 lunite
dupa 1 anisor
O sa mai pun si altele, dar cand o sa am timp de setari

de si12+

Mergi la inceput

Seidana poti sa pui caruciorul pe prima pagina

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria
bebelinul meu

Mergi la inceput