Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 2
sarah199065 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
ce ai patit? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +5 |
va rugasem in capitolul precedent sa imi dati daca stiti,vreun leac sau numele vreunui tratament pentru secretie vaginala abundenta ca m-am saturat sa stau numai pe bidet sa ma spal din ora in ora!tot timpul parca as avea o balta la fofo...off,offfff..
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Monique77 spune:
Buna dimineata fetelor,
dau si eu cafea
Noua,
si sotul meu are astenoteratospermie (fara zoo) si Dr. Marinescu i-a dat spermotrend (foarte scump-220 lei-contine pastile pentru 2 luni)
DR. Marinescu a zis sa tina 3 luni insa nu i-am mai cumparat si bine am facut pentru ca dupa aceea, mergand la Dr. Cocei,si zicandu-i mi-a zis ca mare branza nu face acest medicament - e pe baza de plante.....
acum nu stiu ce sa mai zic....spermograma nu si-a mai facut-o de atunci dar vreau sa-l trimit zilele astea sa o faca...
deci o problemuta si la el
eu la fel, endometrul subtire - nu se ingrosa suficient
am descoperit mycoplasma si ureaplasma pozitive (ele influentau endometrul)
le-am trata, trebuie sa refac analiza sa vad cum stau acum cu analizele astea 2. sper ca am scapat.
mi s-a spus ca daca sunt amandoua pozitive nici o sansa de bebe pt actioneaza la nivelul endometrului si atat. nu il lasa sa se ingroase.
tu ti-ai facut toate aceste analize?
In curand burtica
Monique77 spune:
Fetele dragele, despre mine sa va spun acum
aveam mereu dupa ovulatie secretie destul de abundenta, nemirositoare, despre care credeam ca e normala dupa Ovu' si pana la menstra
insa de cand am facut tratamentul cu Uni-Dox pentru mycoplasma si ureaplasma si respectiv dupa ovulatia de luna asta (prima ovulatie dupa tratament, observ ca nu mai am secretie decat fff slaba cantitativ
din cate stiu secretia abundenta e semn de sarcina nu?
deci sa nu-mi fac ganduri
se pare ca secretia mea era de la nenorocitele astea doua care nu imi lasau endometrul in pace
In curand burtica
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Fetele dragele, despre mine sa va spun acum aveam mereu dupa ovulatie secretie destul de abundenta, nemirositoare, despre care credeam ca e normala dupa Ovu' si pana la menstra insa de cand am facut tratamentul cu Uni-Dox pentru mycoplasma si ureaplasma si respectiv dupa ovulatia de luna asta (prima ovulatie dupa tratament, observ ca nu mai am secretie decat fff slaba cantitativ din cate stiu secretia abundenta e semn de sarcina nu? deci sa nu-mi fac ganduri se pare ca secretia mea era de la nenorocitele astea doua care nu imi lasau endometrul in pace In curand burtica |
moni,sa inteleg ca si secretia mea abundenta ar putea fi rezultatul bolior astora doua?
si
o sa fiu !
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sarah199065
va rugasem in capitolul precedent sa imi dati daca stiti,vreun leac sau numele vreunui tratament pentru secretie vaginala abundenta ca m-am saturat sa stau numai pe bidet sa ma spal din ora in ora!tot timpul parca as avea o balta la fofo...off,offfff.. 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
Sarah,
secretia f abundenta nu e ok din ce stiu eu
trebuie sa mergi sa faci niste analizutze
secreti e de pe col intr-adevar....spune multe
e si mirositoare?
In curand burtica
Monique77 spune:
Sarah,
nu stiu ce sa zic.... eu nu stiam ca asta ar putea fi cauza
insa...constat acum, dupa tratament imediat ca secretia pe care eu o consideram normala, nu mai exista decat in limite normale spre mici
de aici eu gandesc' ca ar putea fi o consecinta a tratamentului pentru cele doua: mycoplasma si ureaplasma
eu mi-am facut si tipaj HPV pt ca mi-a iesit PAP's clasa incerta (3)
si dupa colposcopie nu s-a vazut nimic-adica nu rana. trebuie sa aprofundez analizele dupa menstra.
eu m-am apucat sa iau vitamina c cu propolis si echinaceea si imunostimulent sirop de al Dacia Plant pentru ca am auzit ca stimuleaza imunitatea si eu vreau sa incerc sa elimin problema (HPV) si pe cale naturala.
Insa va recomand vit. C cu propolis si echinaceea si imunostimulent oricum tuturor
va mai fereste de rele daca e sistemul imunitar ok
In curand burtica
sarah199065 spune:
moni,da!un pic da!dar pentru prelevarea de pe col,doare ceva? nu am mai facut niciodata si nu stiu cum e!zilele astea s-a mentinut perfect alba si cremoasa asascuzati detaliile!la tine inainte de a sti ca ai bolile alea tot asa era?scuza-ma daca sunt prea indiscreta!!!
o sa fiu !
Lia73 spune:
tre sa mergi la medic sa vada ce si cum
iar secretiile de col se fac ca si esudatul faringian
cu un betisor ca cel de urechhi doar ca este f lung
nu te doare
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
sarah199065 spune:
,liuta!!!
o sa fiu !
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
V’am citit in fiecare zi dar am fost super aglomerata la servici...
Paula mersi pentru cafea!
Bun venit noilor aspirante!
Draguta felicitari cu intarziere! Sper sa primesti cat de curand cel mai frumos cadou II!
Lorena ma bucur foarte mult pentru noul tau job !
Noua, imi pare rau ca nu a fost bb luna asta… Sper sa reusesti sa gasesti repede cauza si sa o rezolvati !
Eu n’am vesti, sunt Z14 dar nu am semne de ovulatie inca, duca calcúlele mele s’ar produce in Z22-Z23 deci mai am un pic de asteptat , oricum imi fac teste de ovu si luna asta mi’am luat si temperatura. Apropo de temperatura eu din Z1-Z14 am avut numai 36.6-36.7, e un semn bun saur au sau de nici un fel…Adica am vazut alte curbe si in general temperatura variaza mai mult de la o zi la alta..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07