picior stramb la bebe
Raspunsuri - Pagina 7
yula94 spune:
Buna
docoturul nu mi-a spus nimic de aceea bara DOBBS BAR,eu am aflat de ea de pe net si inca nu am intrebat doctorul,dar ii sustine la fel piciorul,in aceeasi pozitie numai ca isi poate misca in fzta si spate ,ai vazut in video cred....multumesc mult....o zi buna si pupici la printisor
Anne45 spune:
Buna Yula,
Azi am scos ghipsul lui Giuli-din pacate nu am gasit profesorul care l-a operat asa ca v-a trebui sa mergem si maine sa facem vizita ortopedica. Asistentul profesorului ne-a spus ca o sa-i faca tutor pe masura piciorului-un fel de pantofi speciali-ii ia masura piciorusului si-l face tehnicianul. Maine o sa vorbesc cu profesorul si despre situatia ta .
O zi buna!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
yula94 spune:
Buna,
cum i-a evoluat piciorul?e mai bine?se vad rezultate?
si pantofii vor fii simplii fara bara aceea?sper sa nu fie nevoie si la voi sa v-a chinuiti cu ea...o seara placuta
Anne45 spune:
Buna Yula,
Ne-am intors si noi dupa o dimineata foarte agitata. Am facut vizita ortopedica- totul este ok, se vad ceva progrese. Ne-au trimis la un centru specializat Ortosan pentru a-i lua masurile lui Giuliano. Acel tutor de care iti spuneam este un fel de proteza-care ii sustine pulpa si talpa piciorului in pozitia corecta. Este cu deschidere in fata . V-a trebui sa poarte acest tutor noaptea si ziua cu cateva ore libere , cand ii fac baita sau vreau sa-l las un pic liber sa se miste nestingherit.Cand nu-i pun acel tutor trebuie sa-i fac masaj la piciorus. Este dintr-un material foarte usor si costa 300 euro pe care din fericire statul le plateste. In ceea ce priveste problema ta , profesorul mi-a spus ca fiecare spital are regulile lui . Pentru problema lui Giuliano acei pantofi nu -si aveau rostul pentru ca el are probleme doar la un piciorus si aici ei folosesc aceasta tehnica .Peste 40 zile avem control din nou si vom vedea daca v-a trebui sa-i facem o alta proteza pentru alte 40 zile .
Iti doresc numai bine -tine-ma la curent cu situatia bebicului tau.
yula94 spune:
Buna Anne
ma bucur ca nu aveti nevoie de modelul acesta pe care il purtam noi,cred ca stiu despre ce este vorba ,oricum e mult mai bine si mai lejer pentru Giuliano banuiesc....el ce spune?e bine fara ghipsulet?
noi suntem bine,ieri i-am cumparat un leucoplast de la SCHOLL a doua piele ii spune si cica ii amelioreaza batatura si o vindeca mai repede,vad ca azi a fost mai linistit ,a reusit sa doarma de la 12 pana acum,nici acum nu s-a trezit, a papat laptic la 15 prin somn deci cred ca este mai bine cu acel leucoplast....dar am citit pe net despre el ca poate fii folosit de toata familia de adulti si copii de la un an,acuma ma gandesc sa nu ii faca rau,ca cica are un gel care actioneaza rapid sa ii treaca,nu stiu ce sa spun si e sa fac...
un weekend placut va doresc
Anne45 spune:
Eu cred ca ar trebui sa intrebi pediatra daca poti folosi acel tip de leocoplast -stiu ca pana la 2 ani copii au restrictii la multe medicamente -ma refer la reactii alergice , trebuie sa fii foarte atenta.
Noi suntem in a doua zi fara ghips , Giuliano se simte foarte bine . Avem liber pana Marti -cand este gata proteza. Oricum eu ii fac masaj cum prind momentul potrivit . Speram ca peste o luna sa fie bine si sa nu mai avem nevoie de o alta proteza .
O seara buna va dorim !!
yula94 spune:
Buna anne
am sa intreb pediatra miercuri ca mergem sa facem vaccinul de trei luni,telefonul ei nu il am si chiar daca l-as avea nu as suna ca nu prea ma descurc cu limba asa bine,vorbesc dar prin telefon imi este dificil sa explic ce fel este,asa ca i voi explica si arata miercuri
voi ce face-ti,sunte-ti bine?o zi buna si un incaput de saptamana frumos
Anne45 spune:
Buna Yula ,
Ieri am fost sa-i masoare proteza lui Giuliano-este o proteza care se face pe masura piciorusului. Vinerea trecuta i-au luat masurile lui Giuliano si ieri au probat-o. V-a avea doua cureluse -una la inaltimea pulpei si una jos la, laba piciorusului.
Il cam deranja , caci tehnicianul ii tinea piciorusul un pic in tensiune. El ne-a spus ca in momentul in care calcaiul ajunge in orificul care este special facut in spatele protezei, asta inseamna ca picorusul a ajuns in pozitia normala , si ca trebuie sa-i largesc curelusa de jos. Ne-a spus ca este o chestiune de timp pana cand copilul se obisnuieste cu acea pozitie si ca tendonul trebuie lucrat foarte mult .
Si noia avemde facut vaccinul pe 18 .
Va doresc o zi buna!!
yula94 spune:
Buna Anne
uite noi nu avem orificiul ala la calcai si eu niciodata nu stiu daca piciorusul este in pozitie corecta,sper sa se obisnuiasca cat mai repede cu pantofiorii...
nu stiu daca vom face vaccinul azi pentru ca a facut temperatura ieri si azi noapte acum vad ca nu mai are,vedem ce v-a spune pediatra
o zi buna