picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

buna anne
deocamdata nu stiu nimic de plata,asistenta,operatie doctori ceva....oricum factura nu ajunge la noi,se duce la asigurare si apoi daca avem ceva de plata diferenta ce nu pot ei sa acopere imi va venii mie.cel putin asa a fost cand am facut operatia de cezariana
am fost ieri de am luat pantofii de la o clinica si au costat 318€ dar nu am platit...vor trimite la asigurare si vom vedea daca avem sau nu de plata....cert este ca sunt 318€ ,destul de scumpi....si alta problema ca ni-i i-au dat mari,bebe are piciorusul de 8cm si pantofii sunt de 10 cm,si i-au iesit de cateva ori din picioruse....plus ca nu suporta deloc sa stea cu ei,urla efectiv intruna ....e agitat foarte tare,am un bebe foarte ambitios si orgolios,vrea numai asa cum vrea el,altfel nu se poate....i-am inchis pantofiorii la ultima gaura de la curea,era foarte strimtsi azi noapte l-am gasit cu un picior scos...toate asistentele si doctorii mi-au spus ca are foarte mare forta....
acum mergem maine dimineata din nou la clinica la 8.30 sa ne schimbe pantofiorii,sper ca ceilalti sa nu il mai deranjeze asa tare....
la noi s-a vazut progrese inainte de operatie,ni s-a spus inainte ca deja are piciorul ca un bebe normal....acum can,d i-au dat ghipsuletul luni la fel au spus ca a evoluat foarte frumos....acum avem problema asta cu pantofiorii,deja e destul de mult timp de cand sta fara nimic,normal trebuia imediat incaltat dupa ce i-au dat ghipsul jos....speram sa nu fie asa mari probleme
sper ca am fost destul de coerenta,m-am grabit pentru ca e scancit bebe ,cred ca ii este foame si trebuie sa ii fac de papa...
tu spune-ai ca a purtat ghips pana la 4 luni si deabia acum ati facut operatia....intre timp a purtat ceva....sau a stat asa cu piciorusul?
o zi buna si pupici lu giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

buna Yula

Giuliano a purtat ghips pana la 4 luni-la 8 luni si 1 saptamana a facut operatia.
Dupa ultimul ghips piciorusul era frumos , nu se vedea nimic diferit de celalalt , singura diferenta era ca tendonul se vedea ca era tensionat -aveai impresia ca spre deosebire de stangul , cu piciorusul drept statea un pic ridicat pa varfuri -sper ca ma intelegi .Noi pentru asta am faucut operatia -nu a avut o problema de oase .Acum edem ce va fi-in orice caz 300 euro mi se pare mult.Vedem ce v-a fi in cazul nostru.Nu mai avem mult.
O zi buna!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

si noi tot pentru tendon am facut operatia....piciorul era perfect normal dupa ce a purtat ghipsuletele...
am fost azi din nou la clinica si ia mai adaugat ceva la spate la calcai,si la limba.....speram sa nu ii mai iasa...dar asa plange....urla..nu suporta deloc sa stea incaltat cu ei..mai avem o varianta daca nu rezista astia in picioruse...sunt niste cizme dar costa 1600€ si nu stim daca ne aproba asigurarea sa achite ei o parte din bani...acum speram sa nu fie nevoie...o zi buna

Mergi la inceput

Rabdare multa , te inteleg perfect. Incet incet o sa se obisnuiasca ai sa vezi . Este greu la inceput . Chestia este ca o sa trebuiasca sa-i poarte destul de mult.

Pupici micutului tau .
Cum se cheama ?
O seara buna!

Mergi la inceput

nu stiu daca se va obisnuii...am citit pe net,si sunt mamici care spun ca au purtat bebeii cate 2 luni si nu s-au obisnuit,nici in somn nu ii accepta...nu stiu ce voi face....toata noaptea a plans si nici nu vrea sa pape,de aseara de la 19 nu a mai papat,doar ceai accepta..
il cheama Rares Nicolas....si pe fetita Lavinia Iulia
pupici la printisor si o zi buna

Mergi la inceput

Sa va traiasca puiutii si sa va ajute DD sa treceti cat mai usor peste toate greutatile !
O zi buna iti doresc!

Mergi la inceput

avem vesti bunicele,am papat,am reusit sa dormim mai linistiti si nu i-au mai iesit din picioare,doar i s-a ridicat foarte putin si l-am descaltat sa ii asez piciorusul si surpriza...la incaltat doar cateva maraieli ,fara plans ...o zi buna

Mergi la inceput

Buna Yula,

Ma bucur ca incet incet se obisnuieste .Noi mai avem de indurat cu ghipsuletul -noaptea Giuliano doarme dezvelit ,nu suporta nimic sa-l acopere si eu stau tot timpul atenta la orice miscare sa-l invelesc , ca sa nu mai spun ca nu doarme singur . Doarme cu noi in pat . L-am rasfatat de micut . Mi-se stringea inima cand il vedeam cum se chinuie asa ca il luam cu noi in pat si acolo a ramas . Acum dupa ce scoatem ghipsul , trebuie sa schimbam situatia .
Va dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Buna Anne,
ne rod pantofiorii tare,este rosul la calcaie,si la unul are deja basicuta..asa mila imi este de el....cred ca din cauza asta mititelul nu mai trage asa tare de picior sa il scoata....il doare tare....ooofff....viata asta...
as avea nevoie de ajutorul tau ,daca poti sa ma ajuti si nu sunt prea indrazneata,dar....crede-ma ca incerc tot pantru ca lui sa-i fie bine....
este un alt fel de bara care se ataseaza intre pantofiori ,mobila,cu care poate misca piciorusele....si cel mai aproape de noi este in italia...daca iti dau numarul de telefon ai putea sa suni sa te interesezi ce preturi au si daca pot trimite international?si daca trebuie comandat si pantofiori sau sunt buni cei dennis brown...daca nu se poate ,nu e cu suparare sa stii...sunt constienta ca sunt o straina si nu e nimeni obligat sa imi faca favoruri....deci doar daca se poate ...
asta e numarul de telefon
0331 502909
iar asta e o adresa pe net
http://www.centroessedi.it/
multumesc mult si un weekend placut

Mergi la inceput

Buna Yula ,
Am sa ma interesez maine , caci astazi este Duminica si cred ca nu-mi v-a raspunde nimeni .
Deci pantofiorii care ii ai nu au bara intre ei ?
Eu stiu ca este un magazin langa noi care are produse ortopedice . Am sa-mi trimit sotul sa se intereseze.
Tu ar trebui sa-mi dai toate detaliile -

Mergi la inceput