picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

ESTE DREPT CA ACUM ESTE MARE SI REUSESTE SA LE DESFACA. NU-TI SPUN CAT MA CERT CU GIULIANO IN FIECARE ZI . FACE CE FACE SI LE DESFACE-AM UN NAZDRAVAN...

VA PUPAM

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna dimineata Anne
Voi cat purtati acum proteza?Si dupa v-a da pantofiori speciali?Se vad rezultate de la kine?
O zi frumoasa si numai bine

Mergi la inceput

BUNA YULA

FIZIOTERAPEUTA ZICE CA MERGE BINE TERAPIA-ACUM TREBUIE SA TERMINAM ACEST CICLU SI DUPA VEDEM...FACEM VIZITA LA ORTOPED SI O RADIOGRAFIE LA PICIOR SA VEDEM REZULTATELE .
CRED CA V-A TINE ACEASTA PROTEZA PANA CAND V-A RAMANE MICA , NU STIU CRED CA 2-3 LUNI DUPA CARE NE VOR DA PANTOFIORII ZIC EU .
ACUM SE TINE DESTUL DE BINE IN PICIOARE SPRIJINIT DE DIVAN SAU PAT (CEEA CE INNAINTE NU FACEA), FACEM PASI MICUTI DE MANA . ORICUM TERAPEUTA NE-A ZIS CA NU PUTEM AVEA PRETENTIA SA MEARGA DINTRO DATA IN PICIOARE FARA PROBLEME , CACI TREBUIE SA NE GANDIM CA A PURTAT MAI BINE DE 5 LUNI DIN VIATA LUI GHIPS . SUNT COPIIFARA PROBLEME CARE LA 1 AN JUMATE INCEP SA MEARGA ASA CA TREBUIE SA FIM REALISTI .
ACUM SPERAM SI NOI IN REZULTATE BUNE CAT MAI CURAND .
VA DORIM O ZI BUNA!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Normal ca nu are cum sa se dezvolte cu mersul asa deodata si vorba ta sunt copii fara nici o problema care inca au probleme cu mersul la un anisor si ceva.
Si la noi vad ca se simte putin diferenta la mers,fata la varsta lui o duceam de o manuta la plimbare sau cu hamul si merega fara probleme,in schimb el,face pasi micuti si se plictiseste repede.In premergator cand este merge fix ca un pinguin,banuiesc ca din cauza la aceea bara dintre ghetute....
Trebuie sa fim optimisti si constienti ca la momentul potrivit vor merge si ei ca orice copil.Asteptam cu nerabdare vesti de la voi.
O zi buna si vesti cat mai bune de la doctor.

Mergi la inceput

Buna Yula

Ce noutati mai aveti ?
Noi am trecut cu bine vaccinul pentru meningococ , fara temperatura si o noapte linistita.
Peste o luna facem pentru contagioase.
Fizioterapia merge bine , terapeuta este foarte multumita de cum evolueaza Giuliano . Trebuie sa spun ca si aceasta proteza pe care ne-au dat-o a ajutat foarte mult . Sta foarte bine in picioruse , nu doar 1 minut si paseste destul de bine .
Am facut si vizita la pediatra , avem 12kg si 86cm -in plina forma ce mai.
Asteptam vesti de la voi.

Va dorim o seara placuta !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Ma bucur ca progresati,si cu fizio si in crestere....
Noi am fost am dat comanda pentru noile ghetute,acum asteptam telefon sa ne anunte cand n-i le aduce.Am intrebat din nou de bara aceia si m-i s-a raspuns ca pediatra lui recomanda aceasta bara din simplul motiv ca se poate dezvolta normal cu ea si nu vor fii repercursiuni...si ca nici nu au auzit de EA....in fine,e o mare gogomanie,dar nu am ce face.
In rest nimic nou,raceala tot la noi este,doar nasucul plin,am schimbat tratamentul de la supozitoare cu eucalipt am trecut la picaturi de nas si apa de mare spray.
O zi buna v-a dorim si asteptam vesti noi de la voi....

Mergi la inceput

YULA EU FOLOSEAM PETRU GIULIANO SER FIZIOLOGIC SI ATAT.
ESTE DREPT CA DE CAND ESTE NASCUT AM AVUT DOAR UN EPISOD DE 3-4 ZILE . CULMEA CA S-A IMBOLNAVIT CAND L-AM DUS LA PEDIATRA , A PRINS UN PIC DE CURENT . I-A TRECUT REPEDE , SUPOZITOR CU PARACETAMOL SI SER FIZIOLOGIC SA-I DESFUNDE NASUCUL . DACA ITI BEA CEAIUL FAI SI UN PIC DE CEAI CU O LINGURITA DE MIERE-VEZI SA FIE DIN CEA NATURALA-CAND IL PUI LA SOMN .
SANATATE MULTA SI PUPICI LUI RARES!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Dar mierea este buna pana la un an?Eu stiam ca e alergena....
Asa cu ser i-am dat si eu pana acum ,dar nu isi face efectul,vad ca si cu apa asta de mare e mai bine,sau redus cantitativ.Speram sa ne treaca odata ca ne-am saturat de nasuc plin si eu,si el...
O zi buna si pupicei lui Giuliano...

Mergi la inceput

BUNA YULA

PEDIATRA MI-A ZIS CA NU FACE NIMIC -GIULIANO AVEA VREO 8 LUNI CAND MI-A RACIT . CHESTIA CU BOTULISMUL ESTE FALSA ORICUM. STAI LINISTITA.I-A MI-A RECOMANDAT SI A FOLOSIT SI PENTRU COPII EI . EU M-AM BAZAT PE SFATUL EI SI A FOST OK.

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Hmmmm..asa o fii,oricum imi este frica sa ii dau ...nu vreau sa risc,oricum suntem aproape gata,ii mai curge nasucul o data la doua trei zile asa ca..
Voi ce mai faceti?Cum mai sunteti?
O duminica placuta si pupicei...

Mergi la inceput