Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

N-am mai reusit sa intru pe forum ca suntem cu colici reloaded , noroc ca sunt diurni, dar asta inseamna ca mama trebuie sa stea aproape non stop cu puiutul plangacios. Doamne ce se mai chinuie, mi se rupe sufletul cand o vad. Bine ca nu va mai tine minte cand va fi mare.

LM cum era de asteptat, din ce in ce mai putin , dar deja m-am consolat cu asta. Trag de el cat oi putea, cand nu mai e, ramanem doar cu LP .

Avem totusi si o victorie la activ. Dormim f bine noaptea, ne trezim o data sau de doua ori, mancam repede si ne culcam.

Adryiii !

Doloress, mi-am mai luat glicemia si este buna. Mi-o iau cu teama totusi, ca am cam dat iama in dulciuri . Incerc sa revin la un regim mai sanatos, macar orele de masa sa le respect, atat din cauza glicemiei cat si de frica ca cele minus 8 kg pe care le-am avut dupa nastere, vor deveni usor plus 8.

Fetelor, voi reusiti sa aveti un program zilnic cat de cat coerent? La mine este cam haotic, iar plimbarile pe afara l-au facut si mai si .

La multe lunite puiutilor care au mai crescut cu o luna in ultimele zile!!!

Un multe lunite mai special oltenashului, unul din buburuzeii a carui nastere am trait-o intens aici pe forum!

La multi ani cu drag Irinukaa si Missmj. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de baietii vostri ! Sunteti doua fete formidabile !

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

eu s cam chiauna
ai mei au dormit ieri de au rupt si la 12 noaptea dupa ce au mancat nu se mai culcau
apoi toata noaptea s au foit
parca vad ca si azi o sa doarma si la noapte ciuciu
azi ii scot afara, adik o sa iesim pana la aushan
ca in alta parte nu e de iesit, e frig si urat

sunt curioasa cat ii tine greva asta a foamei
manca si nu prea, adika vad ca alti bebei la 10 saptamani manca in jur de 150 ml de lapte
si noi ne luptam cu 125 si abia daca sugem cel mult 80 ml
mai rar termina un bibe, tre sa le fie foarte foame

pupi fetelor si multi ani sarbatoritilor de azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

vad ca mie nu imi raspunde nimeni... asta e....multumesc..

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata!!!
Iar am o gramada de citit!!!
Printre picatele, am vazut ca vorbeati de varsat cu jet. Cu asa ceva ma confrunt si eu, dar nu dupa mancare, si bebelina mea isi face greata de la orice. Daca ii dau picaturi de colicei, sau ceiuc , si chiar si vigantol, isi face greata imediat si vomita cu jet. nu pot sa ii dau nimic in afara de lapte ca nu ii convine!!!
Nu stiu ce o sa ma fac cu ea cand incepem diversificarea.
Bunica imi spune (leacuri babesti) sa ma pun cu ea in tocul usii 3 vineri la rand sa ii dau sa pape si sa spun nustiu ce, pt ca nu am retinut, si astfel nu va mai face. M-am prapadit de ras cand am auzit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor
voua v au trecut copii la plata intretinerii???
ca mie mi i au trecut
avem pe ianuarie 900 lei de plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Ieri am avut o zi de cosmar. Copil agitat, fara chef de mancat si fara chef de somn desi era f obosit. Aseara dupa baita se certa cu tzatza mea, era prea obosit saracul si nu mai avea rabdare sa si suga. In cele din urma a papat si a dormit dus pana la 2 juma, apoi papat si dormit pana la 6 juma. Nu-mi venea sa cred ca baga el atata somn.
Mitsu sanatate multa la bebe mare. Eu nu pot garanta decat decat pt produsele de la Tnuva, lucrez la ei in laborator si stiu calitatea produselor.

Nu mai stiu cine intreba de decizia de incetare a contractului de munca(scuze!!!).Eu am depus cerere de incetare a contractului si mi s-a dat o decizie in care se precizeaza cu ce data a incetat contractul.

Pupicei.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Mirela, si mie mi-a trecut bubulina la intretinere, si imi venea sa ma dau cu capul de ceva. Apai la tine cu 2, nici nu vreau sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor
voua v au trecut copii la plata intretinerii???
ca mie mi i au trecut
avem pe ianuarie 900 lei de plata

Off Doamne. Sunt tampiti? um sa treci la intretinere 2 copii de 3 luni.Cat poate consuma un copil mic ca sa-l treci la intretinere?
La nu a fost trecut, dar daca se intampla iesea scandal urat.

Mirela la cat timp papa bebeii tai, ca si asta un factor al cantitatii de lapte pe care o papa. Al meu nu mananca mai mult de 80-90 ml lapte la masa.(asta prin cantarire, ca bibe ii dau doar seara cand raman eu fara lapte si destul de rar). Cica un bebe trebuie sa manance in jur de 150-160ml/kg corp/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

Zumzu..dupa cele 126 zile faci o cerere de suspendare a contractului de munca la serviciu..iar ei iti dau o decizie de suspendare. decizia ar trebui sa ti-o dea pe loc pentru ca nu se mai inregistreaza la ITM..deci ar trebui sa rezolvi repede.
Fetele..va aduc aminte sa faceti cererile pentru prima de nastere si pentru comensarea salariul de baza pe 6 sapt cand ati avut concediu medical,sunt multe fete care inca nu stiu,..de aia ma tot repet ca moara..e dreptul vostru si e pacat.

Lori..cum a fost noaptea prin ''strainataturi'' ? esti tare ca ai putut face asta,eu n-as fi facut asa ceva. noi avem doua camere,mari adevarul. cand ne vin musafiri le pun la dispozitie o camera (cu o canapea mare si doua fotolii-pat) indiferent cati sunt,sa doarma ca sarmalutele nu ma int..iar noi intr-o camera cu copii..mai mult de atat nu as face pentru nimeni sincer,eu tin mult la confortul familiei. restu sa fie sanatosi.

BB_Yasmi...daca nu alaptezi,mestra poate venii dupa 6-8 sapt..apoi incet-incet sa se regleze lunar..dar depinde de organismul fiecareia.
Referitor la prima intrebare :

''Este un tip special de tesut inflamator caracterizat de acumularea locala a celulelor macrofage (celule de dimensiuni mari cu rol de fagocitoza a diverselor tipuri de celule si corpusculi). Tesutul granulomatos inflamator este caracteristic in tuberculoza, anumite infectii fungice (histoplasmosis si coccidioidomycosis), sarcoidoza (afectiune a carei cauza este inca necunoscuta) si in reactiile inflamatorii din jurul corpurilor straine (chiar in jurul anumitor fire de sutura chirurgicala atunci cand organismul are o intoleranta fata de acestea - granuloame de fir).''

Deocamdata poti aplica unguente locale,betadina sau baneocin unguent (care e antibiotic),actovegin. dar cel mai bine mergi la doctor sa iti spuna. se poate sa fie o iritatie locala si nu granulom si atunci tratamentul de schimba.
eu stiu ca faceam ceai cu musetel acolo cand am avut epiziotomie si l-a fel se imflamase..si un unguent dat de dr..a trecut in cateva zile. si dupa ceza am avut prob,organismul meu nu suporta intrusii,si pana se absorb firele alea mai am de tras.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
cealalta intrebare era:" daca nu alaptez cand e posibil sa vina menstra?? prima data mi0a vent la 8 sapt (nu alaptam) dar acum parca ma incearca ceva dureri usoare de burtik."

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Eu am alaptat de la inceput. Si mi-a venit menstra pe la 7-8 sapt. Dar atunci nu am avut nici un semn nimic, doar am vazut pete pe slip.

Mergi la inceput