Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Sa ne traiasca puii Andrei , Lucas Eduard !!!!!!!

raportez una bucata pediatra bolnava cobza. Probabil ca vom face vaccinul luni , marti cand isi mai revine .

va invit la o si clatite cu gem de visine
bantui sola prin casa.fata si sotul seamana sunt la

sa avem o zi minunata

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite Andrei, Amalia, Lucas Eduard! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii numai cu zambete si colicii sa fuga de voi!

La multi ani si multe bucurii Loutzy!

La multi ani si multe jucarii Flavia de Ziki!

Noi am avut o noapte linistita, cu doua treziri pentru papa. Ieri am avut si 3 ore la rand fara nici un scancet de burtica, numai conversatie, zambete si dans !!! Wow, ce minunat este fara colici !

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata!

RALUKARA te inteleg perfect! si cu pilula, si cu alergia la prez... Eu nu am, dar am o prietena pe care a trebuit s-o ajut intr-o seara, cand m-a sunat ingrozita si stiu ce inseamna.
Iar mie nu-mi place, nici faptul ca intreurpi .. actiunea, nici nimic. Pe mine ma batea gandul de sterilet, dar vad ca nu a pomenit inca nimeni de el

acum vreau sa va multumesc MULT MULT DE TOT pentru ca v-ati mobilizat si mi-ati raspuns la ambii bambilici de pe creier - contraceptia SI fumatul
sunteti super fetele!!!
si da, stiu ca am lansat un subiect delicat si ca unele dintre voi ati zis ca e de neconceput, pe cand altele supneati ca nu reusiti/ nu vreti sa va lasati pana la urma urmei.
exact asa am fost si eu! in 7 ani de fumat, nu am VRUT sa ma las. doar o data m-a BATUT GANDUL, si am citit cartea. am experimentat 3 zile de CHIN - dar CHIN ca ars in iad...
alea 3 zile m-am perpelit, ma gandeam numai la cate minute/ore au trecut de cand nu mai fumez, si a treia zi eram cu nervii la pamant, plangeam din orice, si la un moment dat m-am dus triumfatoare la magazin... si gata.
le felicit oricum din suflet pe fetele care s-au lasat cu ajutorul cartii - jos palaria pt voi!

apoi m-am lasat de la sine, odata cu sarcina. si apoi, stiti povestea :)

MAYANE - super listuta! esti super migaloasa, capricornuto! :))

MULTUMIM MULT PENTRU URARI! I-AM TRANSMIS FLAVIEI CA FETELE DIN CALCULATORUL MAMEI II UREAZA LA MULTI ANI

si bineinteles....
LA MULTI ANI LOUTZY!!!

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimineata

La multi ani Loutzy!Iti doresc multa sanatate,fericire si tot ce-i bun pe pamant, alaturi de cei dragi!

La multi ani FLAVIA!sa cresti mare si frumoasa ,desteapta,sa storci inima baietzilor si mami si tati sa fie tare mandrii de tine!!!!!

LA MULTE LUNITE BEBELUSILOR NOSTRII SCUMPI

Lukas Eduard --BB YASMI
Andrei--Dangabi
Amalia --And31ri

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata mamici
LA MULTI ANI LOUTZY!!!!!!!!
LA MULTI ANI SI BEBELUSILOR CARE IMPLINESC LUNITELE AZISA FITI SANATOSI CA IUBITI SI FRUMOSI SUNTETI!!!!!!!
eu sunt happy azi...am fost dimineata la tratament si gata i-a scos branulica lui Tudor.si nu mai luam nimic..trebuie sa avem grja mare de bebe,dar e bine ca si-a evenit..si azi noapte a dormit de la 8 la 2;30..s-au odinit si mami si tati apoi a papat si a dormit pana la 7 cand a trebuit sa ne trezim ca am plecat la dr
MULTUMESC DOAMNE CA S-A FACUT BEBELE MEU BINE!
VA DORESC MULTA SANATATE SI VOUA SI BEBELUSILOR, E GREU SA TRECI PRIN ASA CEVA DAR DUMNEZEU E MARE!!!!
WEEK-END PLACUT

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

oare pot face vaccinul luni daca i-a trecut raceala lui bebe?o sa-mi sun pediatra dar va ascult si pe voi cu pareri,mereu m-ati ajutat

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

avem 4700 gr!!
In 5 saptamani ne-am ingrasat 1500 gr..e bine

va citesc imediat..am ramas singurele acasa si e dezordine la maxim..sa strang un pic prin casa..

pupici la gagici

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!!

La multe lunite, cu multe zambete si gangureli sarbatoritilor zilei!

Angie..doar pediatrul poate spune daca face vaccinul sau nu,dupa ce il consulta foarte bine avand in vedere ca abia a trecut de raceala. ma bucur sa sunteti mai bine.

Despre fumat..eu v-am zis inca de la inceput ca fumez,am fumat in ambele sarcini (muuult mai putin,dar tot am facut-o)..fumez si acu,am momente cand fumez foarte multe sau foarte putine. Sa ma las ? hmmm..mi-a trecut prin cap de cateva ori,ba chiar acu doi ani m-am lasat pentru o saptamana. sotul meu imi spunea ca va fi foarte fericit daca ma voi lasa..asa ca m-am lasat da n-am auzit fericire..nu tu laude,nimic..e kk,m-am enervat si am fumat iar,avand in vedere ca eram numai cu nervi peste tot.. si el zicea ca n-a pomenit nimic sa nu nu-mi faca pofta
sunt de parere si recunosc ca deocamdata nu vreau sa ma las..cand merg dimineata la cafea calda si tigare,stand pe coltarul din bucatarie cu picioarele sub mine si laptopul in fata..sunt cea mai happy si cea mai relaxata.

Eu am folosit ani de zile anticonceptionale,le-am nimerit din prima pe cele care mi s-au potrivit,nu m-am ingrasat niciun gram,ba chiar mi-am mentinut 8 ani aceiasi greutate indiferent ce am mancat sau cata miscare am facut,nu am avut dureri de cap,ameteli,greuturi,nimic.
Totusi..in ultimul an imi aparuse o pata maronie in capul pieptului care nu mai disparea,ba chiar se marea..s-a dovedit a fi de la ficat,iar dupa ce nu am mai luat,in cateva luni a disparut. deci efectele se vad dupa atatia ani.
tot pastile voi lua si acum,nu am facut in viata mea avort si nici nu as putea face vreodata..o sarcina nu mai vreau dar nici nu imi mai permite organismul..doar ca voi face acele pauze de care zic dr in administrarea lor. Mi se par cele mai sigure atata timp cat sunt luate cum trebuie..prezervativele nu le suport, ba chiar am patit sa se rupa..
chiar ma gandeam ieri ca imi pare rau ca nu am cerut legarea trompelor la nastere, este o metoda ireversibila dar sunt sigura ca nu mai facem copii..asa ca era hot buna. doar ca in timp am auzit de tot felul de probleme si despre asta si eram in dubii.
este o metoda noua de contraceptie locala aparute,este un inel contraceptiv pe baza de hormoni pe care ii elibereaza treptat iar efectul tine pana la 34 saptamani. Nuvaring se numeste..efecte adverse sunt destul,dar nu mai multe ca la pastile.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LA MULTI ANI SARBATORITI DRAGI!

Eu... sunt pe baricade...acu zace toata casa de gripa... ma rog la Dumnezeu s-o fereasca pe Ilinca... of!
Macar am scapat de febra si pot alapta.
Am chemat-o pe mama (iar)... acum a fost buuuna, nu mi-a mai pasat nimic, eram fericita ca pot azvirli copilasul in bratele cuiva sa zac prin cite un cotlon... Deci, de trei zile Ilinca doarme leganata pe picioare si cu suzeta in bot, ca mama asa creste copiii. I-ar fi dat si ceai si apa, numai ca asta mica nu accepta nimic din biberon, nici cu lingurita, nimic, nimic. Nu ma bucur. Pt ca a fost ffff stresant cind aveam megafebra si interdictie la alaptat... cu un copil care nu doreste decit tzitzi... In fine. Acum, intrebarea mea de om complet anti-suzeta (Ioana a crescut f frumos fara pic de gram de cm de suzeta, of, iar compar!): voi cind le dati suzeta? Cit timp? Si cit de des???

Pup,
Gabi, Ioana si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza si de la noi!

LA MULTI ANI sarbatoritilor, vaz ca-s multi, azi ne 'porcim' la torturi si prajituri!!

Eu azi merg la dr (cum ar veni controlul de 6 sapt, dar nitzel batand spre 9 sapt...); noi cred ca prezervativ vom folosi; si eu am patit la fel ca Shines cu anticonceptionalele - o pata pigmentara maronie sub unul dintre sani, a aparut intr-o vara; initial am zis ca e de la soare, dar nu, pastilele au fost de vina - le luam in principal pt chisturi); deci metoda asta o exclud din start; dar la cat de mult sta al meu plecat, io zic ca DISTANTA e cel mai bun anticonceptional (desi nu vi-l recomand, ca e tare greu de suportat..)

GABIV a mea nu suporta suzi, in 2-3 secunde o da afara; si-si mai face si greata pana reuseste sa o dea afara cu limbutza; cica ar fi de folos pt cand apar dintisorii, sa roada la ea.. eu i-am luat si un inel cu gel pt dinti, sa vedem dc o sa-l vrea pe ala (desi mi se pare cam mare).

o zi buna cu mult soare pe strada voastra sa aveti!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput