Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Mai, pana la urma nu avem si fratiorii / surioarele mai mari in lista de sarbatoriti? Ma uitam dupa FLAVIA de ZIKI in lista...Imi amintesc ca a fost o propunere, dar am pierdut sirul! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Ma chinui cu aliniatul coloanelor... Bebe Darius n-a fost foarte cooperant zilele astea. Cred ca e cuvantul ala urat care incepe cu "c"... si se termina cu "olici"... Dar se face... Curand, sper.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Dedicut spune:
va pun un filmulet
si inca un www.vplay.ro/watch/shvdsztv/ br / " target="_blank">filmulet
cu bebelasi draguti.
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011
Shines spune:
Mamutz..unde esti ? ce vesti ne mai dai ? cum merge treaba ?
Petro..cum stai cu greturile?
pup gravidele noastre
Edit : de Dj nu mai intreb ca vad ca nu mai intra la noi,posteaza numa la fluturasi.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ALEXA1985 spune:
Dragi mamici,
Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
madalina_m spune:
Buna fetelor! Noi azi juma de zi am dormit-o impreuna si cealalta a plans-o. Se pare ca il chinuie niscaiva colici.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ANKA ce Topfer ai luat 1 sau Pre? Eu am trecut la Pre dupa discutiile de aici si am observat urmatoarele modificari:
BUNE:
- are digestia mai buna cu Pre (2-3 ori) fata de 1 (max 1 data)
- nu il mai doare burtica cu Pre(azi e prima zi in ultimele 2 sapt de colici)
RELE:
- Pre nu e asa satios. Mananca mai des. La 2 ore ziua deja incepe sa chitaie de foame si trebuie sa il pacalesc ca sa ajungem la 3 ore iar noaptea la 3 ore.
Eu cred ca il mai tin pe Pre pana la 3 luni numai pentru ca nu mai are colici. Sa speram ca ziua de azi e doar un accident - sau poate ii are de la mine ca are alimentatie mixta.
Cat costa o cutie la voi? Aici e echivalentul a 10 euro/cutia. Nan e mult nai ieftin.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
mirela2 spune:
mai lui fiu miu Razvan nu i place aglomeratia
am fost pana in aushan, un a facut taraboi
a atipit un pic si in rest a stat treaz
acasa cand am ajuns, dai si urla pana mai acush
si urla frate de nu te mai intelegi om cu persoana........mi a facut capul prastie
si cand el plange lasa si Robi buza sa planga
a adormit suparat si obosit
dorm amandoi in scoici
ii mut mai tarziu in patut
offf, sunt varza
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
madalina_m spune:
Noi de cand am nascut am folosit prezervativ (de 2 ori). Inainte am folosit calendarul - eu avand ciclu foarte regulat - iar in perioada fertila foloseam contraceptive locale.
De fumat m-am lasat pe 1 ian 2007. In sept 2007 am avut nunta si mi-am propus un program de viata sanatoasa ca sa arat cat mai bine la marele eveniment. Astfel, m-am lasat de fumat si m-am apucat de sala. Am fost foarte multumita de rezultat. In plus, am inlocuit o dependenta cu alta. Banii pe care nu i-am mai dat pe tigari ii dadeam pe cosmetice si am constatat ca acestea din urma ma faceau mai fericita. In continuare cheltui o avere pe cosmetice.
Dedicut spune:
Multumim pentru urarile de "la multi ani", le uram si noi sarbatoritilor de azi
Am fost azi la vaccin, am scapat de el. Sa vedem acum daca apare vreo reactie adversa, speram sa nu fie cazul. Bebe a ajuns la 6 kg, papa doar LM. Deja sunt cam ingrijorata pentru momentul cand nu o sa mai ajunga laptele meu. In doua seri, acum ceva timp am avut impresia ca nu se satura si pentru ca urla i-am dat LP dar l-a refuzat categoric desi in maternitate papa la greu. Avem LM rezerve la frigider dar cat ajunge si asta....
Am fost azi in supermarket, pacat ca ma durea rau spatele si abia am asteptat sa temin si sa plec de acolo.
Ieri am facut si noi baita cu colacul, i-a placut lui bebe si noua si mai mult, tare scump mai e in apa....
Noi la intretinere am fost deocamdata doar noi doi trecuti dar ne-am intalnit cu seful scarii si ne-a felicitat, deci ne asteptam la orice. Nu am facut cerere pentru a se trece trei persoane dar poate se autosesizeaza.
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011