Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)
Raspunsuri - Pagina 6
TINKER_BELL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Neata! Sugubina, votat! Ramo, votat! Sorina, serios ca nu vreau sa va supar sau sa alarmez pe cineva, de asta m-am simtit vinovata Si eu le fac baie impreuna, si la noi e lac dupa aia in baie....dar e asa o fericire pe fata lui Vlad cand o vede pe sora'sa chiuind si stropind, sunt criminali!!! Eu am un suport d-ala de se prinde cu ventuza de fundul cazii si sta pe el ca un pasa, da si el din labute fericit, se stropesc intr-o veselie, e halimai mare seara la baie Lore, sanatate multa piciului! Alina, Criss, ce mica e lumea ! Super!!! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Si noi tot suport cu ventuze avem!
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui ocsanica80 Buna ziua dragi mamici, noi suntem o buburuza de ianuarie-februarie si avem si noi doua intrebari daca puteti sa ne ajutati; in primul rand as vrea sa va intreb daca ati facut cumva vaccinul prevenar 7 si ce reactii adverse ati avut; apoi am vazut mai demult ca cineva, nu mai retin cine, a dat o adresa a unui sait unde se pot comanda botosei si caciulite lucrate manual, daca se poate sa imi trimita si mie acest sait; multumesc tare mult; Roxana mami de Maria-Sofia |
Eu i-am facut Evei Prevenarul, fara nici o reactie adversa. Dar ea nu a facut la niciun vaccin reactie adversa si i-am facut toate optionalele, mai putin Rotarixul.
Vasari spune:
Neata!
Sorina, ne vedem atunci.:) Sa vad cum fac, am vazut ca 26 e sambata, iar Bogdan lucreaza dimineata. Trebuie sa i-o pasez cumva pe Sara.
Mie mi-e teama sa-i fac baita Sarei cu Maria, dar o sa incerc. E foarte entuziasta si foarte iute, de obicei le abordez pe rand.
Ramo_P spune:
Ola fetele!
Astazi m-am trezit fff bine dispusa, nush de ce, doar m-am trezit de 2 ori peste noapte pt dat papa la bebe.
La multe lunite bebeilor sarbatoriti astazi!
Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Va iubesc!Sunteti singura mea "iesire" cand bebe doarme!
cine vrea ceva dulce si repede de facut, uite o reteta de minichechuri facute in cani de ceai bagate la microunde:
Eu mi-am facut o portie dar am pus in castronel in loc de cana si am adaugat esenta de rom si cateva nuci pisate
Sa aveti grija la setarea cuptorului ca daca e mai mult iasa uscat si sec
Ingrediente pentru doua cani (de ceai) de prajitura :P
- 8 linguri rase de faina
- 8 linguri rase de zahar
- 2 linguri de cacao neagra
- cate 1/2 lingurita de praf de copt pentru fiecare cana
- 2 oua
- 6 linguri de lapte
- 6 linguri de ulei
- 2 cani goale de ceai
In fiecare cana puneti 4 linguri (rase) de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar (la fel de rase) si cate 1/2 lingurita de praf de copt.
Amestecati cu vigoare ingredientele uscate.
Adaugati oul (cate unul la fiecare cana)
Amestecati din nou, pana cand intreaga compozitie s-a omogenizat, adaugati apoi 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amestecati din nou - si gata! :)
Cana merge la cuptorul cu microunde setat la 850 de wati ( merge si la 700 de wati ) pentru exact 4 minute.
Dupa trecerea timpului regulamentar nu se mai admite nici o prelungire, extragem cana cu grija, ca e fierbinte, si o introducem pe urmatoarea, pregatita la fel.
O lasam sa se raceasca 1-2 minute si extragem checul din cana (iese foarte usor, treceti doar o lama de cutit de jur imprejur)
Se poate taia felii, pudra cu zahar praf, unge cu gem sau nutella, etc.
sugu astazi mai fac doua conturi sa votam puficele... de cate 3 ori intr-o singura zi
eu va pup pe ziua de astazi, ca fac pe croitoreasa imediat si nu cred ca o sa mai am timp sa intru
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui TINKER_BELL
ati dat cu dentinox pana la urma? Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
nop. Pana a avenit sotul de la farmacie, s-a calamat!
Trage uneori de suzeta de ramane imprimat conturul ei pe fata!
heidy spune:
Neatza fetele ..
Chiar ca si eu am o senzatie de buna-dispozitie in dimineata asta cum zice Ramo! Si clar nu e de la vreme si tot de 2 ori m-am trezit si eu pt papa azi-noapte... Dar eu am o banuiala!!! E VINERI!! Maine il las pe bb cu taicasu si ma culc non-stop .Asta e planul si asa zic in fiecare weekend, de fapt.. nu se prea nimereste.. dar, ma bucur de plan.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Crissellena spune:
Neata!
A adormit maimutik si am intrat repede sa va urez O zi frumoasa!. Ma duc sa mananc ceva ca in 20 de minute e gata somnul si iar raman flamanda pana dupa-amiaza!
Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)
[/quote]
Trage uneori de suzeta de ramane imprimat conturul ei pe fata!
[/quote]
Si Daria mea face la fel! Trage asa de tare ca-i raman santuri in boalfe !
geniusamb spune:
neata
am dormit 8 ore legate de la 8 la 4.30 sunt ca nouaaaaaaaaaaaa
LM tot greu il bea, ii dau espumisan de 2 ori pe zi ca ma gandesc sa nu aiba putintei colici. LP ul il bea in 4 minute (120ml) Deci consideram incheiata greva
ma duc sa fac praji in ceasca de ceai ca asa o pofta mi s a facut
bebe vb cu jucariile, e relaxat deocamdata
ral_eli spune:
citat din mesajul lui heidy Neatza fetele .. Chiar ca si eu am o senzatie de buna-dispozitie in dimineata asta cum zice Ramo! Si clar nu e de la vreme si tot de 2 ori m-am trezit si eu pt papa azi-noapte... Dar eu am o banuiala!!! E VINERI!! Maine il las pe bb cu taicasu si ma culc non-stop .Asta e planul si asa zic in fiecare weekend, de fapt.. nu se prea nimereste.. dar, ma bucur de plan. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
hi hi hi
asa fac si eu. de lunea dimineatza visez la ziua de vineri sa-l las pe bb cu tasu ca sa ma ocup de mine, dar gaseste el motive sa se fofileasca mereu
mami de Robert Petru
poze
BraveGirl spune:
Neatza!
Pt dinti va recomand Orajel. ieri am incercat si eu sa vad cum e, si mi-a amortit toata gura, deci clar ia durerea cu mana, cat sa se linisteasca bebe si sa poata adormi.
Beatrice, f frumoase pozele. Am confundat-o pe nasa cu tine...si ma gandeam cd te-ai vopsit? M-am mai uitat pe poze si apoi mi-am dat seama ca sunt varza de oboseala
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE